Programe si aplicații noi 2017 #11        0  1067 vizualizari

gravit-designer.png

Cele mai noi programe pentru Windows adaugate pe iDownload.ro . Aplicatiile, programele si jocurile sunt gratuite pe iDownload.ro si pot fi descarcate si utilizate de catre oricine.

1. EMCO MoveOnBoot - DOWNLOAD

EMCO MoveOnBoot permite stergerea, mutarea sau redenumirea fisierelor blocate de sistem.


2. Gravit Designer - DOWNLOAD


Gravit Designer este un program pentru realizarea de grafica vectoriala, desene, ilustratii pentru print, icon-uri si prezentari.


3. Google Arts & Culture - DOWNLOAD


Google Arts & Culture este o extensie pentru browserul Chrome ce va prezinta o noua opera de arta, o pictura celebra de fiecare data cand deschideti un nou tab sau o noua pagina in browser.


4. WD SSD Dashboard - DOWNLOAD

WD SSD Dashboard este un program pentru intretinerea si administrarea SSD-urilor Western Digital.5. ownCloud - DOWNLOAD


ownCloud este o aplicatie prin care va puteti realiza propriul serviciu de stocare in cloud unde va puteti pastra dar si accesa de oriunde pozele, filmuletele, documente si orice alte fisiere.


6. Extreme Jungle Racers - DOWNLOAD

Un joc 3D cu curse de masini prin jungla.
Jocul contine 18 niveluri, are o grafica 3D viu colorata si poti alege pentru cursa din diferite tipuri de masini: camionete, masini de curse, monster trucks.


7. Windows Privacy Tweaker - DOWNLOAD

Windows Privacy Tweaker este un program gratuit care previne colectarea de date si informatii personale de catre Microsoft.


8. Contort - DOWNLOAD

Contort este un program pentru modificarea fotografiilor realizand imagini ireale prin aplicarea unor efecte dar si prin transformarea lor prin intindere, explozie, amestecare.

Rating 2.00/5
Rating: 2.0/5 (1 vot)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


27-Nov-2017 21:02 (1349 vizualizari)
kasperskyfreeantivirus.png
Cele mai noi 10 programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru ca voi să le descărcarcați, să le instalați și să le utilizați.1. Picosmos Tools - DOWNLOAD

Picosmos este o aplicatie pentru fotografii ce contine multe caracteristici:
-...

12-Nov-2017 20:59 (1067 vizualizari)
gravit-designer.png
Cele mai noi programe pentru Windows adaugate pe iDownload.ro . Aplicatiile, programele si jocurile sunt gratuite pe iDownload.ro si pot fi descarcate si utilizate de catre oricine.1. EMCO MoveOnBoot - DOWNLOAD

EMCO MoveOnBoot permite stergerea, mutarea sau redenumirea fisierelor...

03-Nov-2017 10:24 (1021 vizualizari)
novabench.png
Alege programele si aplicatiile gratuite, astazi episodul 10.1. Citrio - DOWNLOAD

Citrio este un nou browser pentru navigarea pe internet, un browser rapid si sigur, o alternativa la Firefox, Opera si chiar Chrome.


2. SecureMyBit - DOWNLOAD

...

27-Aug-2017 10:45 (2355 vizualizari)
videosolo.jpg
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații pentru Windows. Sunt gratuite și sunt verificate, nu conțin viruși sau alte amenințări pentru computerul tău.1. Metadefender Cloud Client - DOWNLOAD

Metadefender Cloud Client iti scaneaza computerul impotriva...

17-Aug-2017 22:45 (1352 vizualizari)
confide.png
Programe noi episodul 8 din 2017 ce contine cele mai interesante programe adaugate pe iDownload.ro.1. McAfee Cloud AV - DOWNLOAD

McAfee® Cloud AV este o aplicatie gratuita care va protejeaza computerul de virusi, programe daunatoare, malware si spyware.
McAfee® Cloud...

28-Jun-2017 12:05 (1338 vizualizari)
ggg.jpg
GoldenEye este o noua versiune a unui virus de tip ransomware care cripteaza fişierele şi blochează accesul la computerul tău iar pentru deblocare solicită o sumă de bani. Virusul GoldenEye se răspândeşte rapid, în ultima zi atacând zeci de mii de computere din toata...

Power by: XOOPS