Programe și aplicații noi 2018 #1        0  2259 vizualizari

scantransfer.jpg

Primul episod din 2018 al celor mai noi programe si aplicatii adaugate pe iDownload.ro.

P


1. Cybereason RansomFree - DOWNLOAD

Cybereason RansomFree este un program care detecteaza si opreste virusii de tip ransomware inainte sa se raspundeasca in calculator si sa blocheze accesul la fisiere (sa cripteze).


2. M4A Player - DOWNLOAD


M4A Player este un player pentru muzica in format M4A, AAC, ALAC.
M4A Player poate reda muzica prin formate audio de inalta calitate, fara instalarea de codecuri suplimentare.


3. Microsoft Windows ISO Download Tool - DOWNLOAD


Aceasta o aplicatie gratuita ce va permite sa descarcati la voi in calculator versiunile originale de Windows 7, 8 sau Windows 10 (ISO) direct de pe serverele Microsoft.

4. Screeny - DOWNLOAD

Screeny este un program gratuit ce realizeaza capturi de ecran, screenshoturi si inregistrari video ale activitatilor de pe desktop.5. 1gram Player - DOWNLOAD


1gram Player este un player care poate reda orice film si orice melodie din computerul vostru precum si clipuri video si playlisturi de pe YouTube.


6. DVD Drive Repair - DOWNLOAD

DVD Drive Repair este o aplicatie ce ajuta la recuperarea DVD Driveului, daca unitatea DVD nu apare in folderul My Computer din Windows.


7. Macrium Reflect Free Edition - DOWNLOAD

Cu Macrium Reflect puteti realiza o imagine a Windows-ului pe care il folositi, puteti face un back-up complet a hard-disk-ului sau a unei partitii si puteti restaura rapid copiile realizate.


8. HDDScan - DOWNLOAD

HDDScan scaneaza si diagnosticheaza hard-diskurile, poate estima durata de viata a mediilor de stocare si asftel puteti preveni pierderea datelor datorita stricarii hard-urilor.

9. ScanTransfer - DOWNLOAD


ScanTransfer este o aplicatie gratuita pentru transferul rapid a pozelor si filmuletelor din telefonul mobil in calculator, fara cabluri si foarte usor de folosit.


Rating 2.67/5
Rating: 2.7/5 (100 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


28-Aug-2018 22:03 (1373 vizualizari)
microsoftpaint3d.jpg
Articolul cu numărul 13 din seria celor mai noi programe și aplicații de pe iDownload.ro vă prezintă programe pentru administrarea spațiului de stocare din computerul vostru, programe pentru verificarea și securitatea conexiunilor la internet, aplicații pentru editare foto și desen dar...

31-May-2018 14:41 (2703 vizualizari)
vampix.png
Descărcați gratuit cele mai noi programe și aplicații adăugate în luna Mai 2018 și care vă sunt oferite complet gratuit pe iDownload.ro.

1. SterJo Facebook Password Finder - DOWNLOADCu aceasta aplicaţie puteţi recupera parolele de la Facebook păstrate în...

07-May-2018 11:33 (2625 vizualizari)
tweakpower.jpg
Cele mai noi programe şi aplicaţii din luna Mai 2018 vă sunt oferite complet gratuit pe iDownload.ro.
Cu Perfect IP Camera Viewer vă puteţi creea propriul sistem de supraveghere video, Easy Blurry poate repara filmările video neclare, daca utilizaţi Twitter-ul cu Synergy ReTweet...

27-Apr-2018 10:23 (1899 vizualizari)
tenorshare.jpg
Descarcaţi cele mai noi programe şi aplicaţii de pe iDownload.ro, cu programele din episodul acesta puteţi modifica şi edita fotografii, programaţi computerul să se închidă automat cu DShutdown, adăugaţi caractere speciale şi emoji cu WinCompose, cu Eye Saver vă protejaţi ochii...

17-Apr-2018 11:59 (2104 vizualizari)
macroritpartition.png
În episodul de astăzi vă prezentăm cele mai noi programe şi aplicaţii pentru Windows ce sigur vă vor fi de ajutor în viitor.
WiFi Manager un program prin care puteţi afla aproape toate informaţiile despre WiFi-urile din jurul vostru şi puteţi încerca să vă...

28-Mar-2018 14:25 (2376 vizualizari)
imageuploader.png
În această săptămână vă prezentăm câteva aplicaţii şi programe foarte utile care sigur o sa va placă şi vă vor fi foarte utile.
Cu GOM Mix Pro puteţi învăţa să vă editaţi filmuleţele, să le decupaţi sau să le adăugaţi diferite efecte video,...

Power by: XOOPS