airflow.png
Programe și aplicații noi 2020 #7
Category : Programe şi aplicaţii noi 2020
Publicat de admin in 14-Jul-2020 20:34

Cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro, astăzi episodul 7 din 2020.
În articolul de mai jos găsiti pentru downloal și utilizarea gratuită programe pentru editare video, aplicații pentru protecția computerului, playere pentru muzică și filme, o aplicație pentru transmiuni live pe Instagram, un program vizualizarea imaginilor în format BPG dar si alte aplicatii utile.

1. MiniTool MovieMaker Free - DOWNLOAD

MiniTool MovieMaker Free un program gratuit pentru realizarea de clipuri video pentru YouTube, filmulețe din fotografii cu efecte video 3D, felicitări video.

2. Anti-Malware Toolkit - DOWNLOAD

Anti-Malware Toolkit este o aplicație care îți descarca automat la tine în calculator programele de securitate și antivirus pentru a scăpa de viruși, pentru a elimina programe și aplicații periculoase: rootkits, ransomware, malware.

3. Scratch Desktop - DOWNLOAD

Scratch este un program unde poți învăța sa faci animații, sa îți spui poveștile într-un mod creativ sau realizezi jocuri și filmulețe interactive.

4. Folder Marker Free - DOWNLOAD

Folder Marker Free este un mic program prin care puteți schimba culoarea icon-urilor folderelor și dosarelor, le puteți personaliza in funcție de importanta și pentru a le identifica rapid.

5. EasyShutdown - DOWNLOAD

EasyShutdown este o aplicație gratuită pentru Windows prin care puteți sa programați oprirea computerului, restartul, logoff-ul dupa o anumita perioada de timp sau dupa terminarea unei operațiuni.

6. Airflow - DOWNLOAD

Airflow este o aplicație prin care puteți urmări filmele de pe computer pe Chromecast sau Apple TV la cea mai buna calitate video, cu subtitrare, fără întreruperi și fără sa încărcați procesorul.

7. Vov Music Player - DOWNLOAD

Vov Music Player este player pentru muzică, are o interfață minimalistă, poate reda aproape orice fișier audio, nu consumă mai deloc resurse și îl puteți utiliza când lucrați sau va jucați la calculator.

8. Simple BPG Image Viewer - DOWNLOAD

Simple BPG Image Viewer este un program gratuit pentru vizualizarea imaginilor si fotografiilor în format BPG.

9. Streamon - DOWNLOAD

Cu acest program gratuit poți transmite conținut live video pe contul tău de Instagram.
Streamon permite streamingul video la o calitate foarte buna direct de pe computerul tău, cu un singur click poti crea link-uri de streaming pe Instagram Live.

10. DataNumen Outlook Password Recovery - DOWNLOAD

DataNumen Outlook Password Recovery este un program foarte eficient pentru recuperarea și afișarea parolelor din fișierele Outlook PST.