wickrme.jpg
Programe și aplicații noi 2021 #5
Category : Programe şi aplicaţii noi 2020
Publicat de admin in 18-Apr-2021 14:09

În episodul de astazi a celor mai noi aplicații de pe iDownload.ro vă prezentam urmatorele: WickrMe un program securizat pentru mesagerie online, aplicații multimedia ce poate reda muzica din computer dar și clipuri de pe YouTube și posturi de radio-tv online, programe de securitate și pentru parole sigure, Onlyoffice un program pentru editarea documentelor word si excel și alte cateva soft-uri foarte utile pentru orice computer.


1. WickrMe - DOWNLOAD

 Un program securizat pentru mesagerie online, toate conexiunile sunt criptate si nimeni nu va putea intercepta convorbirile voastre.
WickrMe este pentru mesagerie text, video si audio, transfer de fișiere, mesaje ce se autodistrug.

2. Audials Play - DOWNLOAD

Audials Play este un program pentru a asculta muzică de pe YouTube, puteți urmări posturi TV online și radio, poate fi utilizat și ca radio recorder sau ca media manager.


3. PortExpert - DOWNLOAD

PortExpert oferă o imagine completă despre aplicațiile și programele conectate la internet, le monitorizează în permanență, afișează informații despre fiecare și astfel le puteți identifica pe cele potențial periculoase care încercă să fure date sau să dăuneze sistemului.

4. QuickPasswordGenerator - DOWNLOAD

QuickPasswordGenerator este un program care îți poate genera cele mai sigure parole.

5. ONLYOFFICE Desktop Editors - DOWNLOAD

ONLYOFFICE Desktop este o program office gratuit ce conține un o aplicație gen word pentru editarea documentelor, un utilitar compatibil cu excel si unul pentru realizarea de prezentări asemănător cu powerpoint.

6. Whale - DOWNLOAD

Whale este un browser web rapid și sigur ce poate afișa navigarea pe două ecrane în același timp, în aceiași fereastra, fără să deschideți mai multe tab-uri.

7. Optimizer - DOWNLOAD

Optimizer este un nou program pentru optimizarea, repararea și întreținerea computerului tău.

8. Glary Undelete - DOWNLOAD

Glary Undelete este un program gratuit care poate recupera fișierele șterse, din greșeala sau nu, de pe hard-disk-uri sau de pe dispozitivele de stocare externe: stick-uri USB, carduri de memorie, etc.

9. RanSim - DOWNLOAD


RanSim este un program gratuit care verifică securitatea computerului vostru și cât de protejat sunteți împotriva atacurilor virușilor de tip ransomware.