iriunwebcam.jpg
Programe și aplicații noi 2021 #6
Category : Programe şi aplicaţii noi 2021
Publicat de admin in 18-May-2021 20:13

Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai recente programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro !

1. Veyon - DOWNLOAD

Cu Veyon puteți monitoriza și controla de la distanță computerele cursanților in timpul orelor efectuate online, puteți vedea ecranul fiecăruia ca și când ați fi în fața lui, puteți face ca imaginile, prezentările de pe computerul vostru sa apara pe instant pe toate computerele elevilor.

2. Internxt Drive - DOWNLOAD


Internxt Drive este un loc unde îți poți stoca gratuit și în siguranță fișierele tale: fotografii, muzica, documente, filmulețe și le poți accesa de oriunde, de pe computer, telefon sau tableta.

3. Deskreen - DOWNLOAD

Deskreen este un program gratuit care transformă orice alt dispozitiv (laptop, tableta, telefon) cu un browser web într-un monitor secundar pentru computerul tău, prin conexiunea WiFi.

4. Gihosoft Free Video Editor - DOWNLOAD

Gihosoft Free Video Cutter este poate cel mai ușor de utilizat program pentru decuparea și unirea fișierelor video.

5. Free DRPU Kids Photo Frame Maker - DOWNLOAD

Cu acest program puteți adăuga rame foto vesele și haioase pozelor cu copii și le puteți salva în calculator sau imprima pe hârtie.

6. Iriun Webcam - DOWNLOAD

CuIriun Webcam chiar dacă nu ai o cameră web la computer poți utiliza telefonul ca și webcam și poți avea apeluri și conferințe video pe Skype, Zoom sau Facebook Messenger.

7. Clockify Time Tracker for Chrome - DOWNLOAD

Clockify Time Tracker este o extensie pentru browserul Chrome care îți înregistrează timpul petrecut pe site-urile pe care le vizitezi pe net.

8. Adaware Antivirus Free - DOWNLOAD

Adaware Antivirus este un antivirus gratuit care îți protejează computerul împotriva virușilor, a programelor ransomware și spyware dar și împotriva altor tipuri de programe malware.

9. StarLeaf - DOWNLOAD

StarLeaf este un program pentru mesaje instant, pentru conferințe video și ședințe online, pentru apeluri video de diferite dispozitive.

10. Utopia - DOWNLOAD

Utopia este un program complet securizat pentru mesaje instant, pentru trimiterea de email-uri criptate, pentru efectuarea de plați anonime și navigare web privată și ascunsa.

11.