msyourphone.jpg
Programe și aplicații noi 2021 #7
Category : Programe şi aplicaţii noi 2021
Publicat de admin in 01-Jun-2021 15:35

Care sunt noutățile software pe iDownload.ro săptămâna aceasta?

Programe pentru optimizarea și curățarea computerului, aplicații care vă citesc textele și articolele din site-urile pe care le vizitați, programe prin care vă puteți conecta de la distanță la alte computere sau aplicații prin care vă puteți controla telefonul direct din computer. Un soft prin care puteți edita și realiza invitații pentru petreceri, un editor CAD gratuit pentru desene 2D si 3D dar și un simulator de lansare a rachetei Falcon 9, toate aceste dar și alte programe interesante le puteți descarca gratuit de pe iDownload.ro.

1. Read Aloud for Firefox - DOWNLOAD

Read Aloud este o mică aplicație care se integrează în browserul Firefox și îți citește cu voce tare orice text de pe paginile web pe care le vizitezi.

2. Cyberlab - DOWNLOAD

Cyberlab șterge programele instalate fără ca tu să știi, elimină fișierele inutile care încarcă aiurea sistemul, șterge intrările invalide din regiștrii, cookie-urile din browsere iar computerul si browserul tău se va mișca mult mai repede.

3. Your Phone - DOWNLOAD

Your Phone este o aplicație care îți conectează / sincronizează computerul împreună cu telefonul tău Android și astfel vei avea avea acces instant la telefonul tău si il poti controla direct de pe calculator.

4. Distant Desktop - DOWNLOAD

Cu Distant Desktop te poți conecta de la distantă la orice computer, oriunde în lume.
Fără să fie nevoie de instalare, se poate utiliza imediat ce îl descărcați. Cu un număr ID și cu o parolă te poți conecta sau poți permite accesul la un computer.

5. Capture Screen Recorder - DOWNLOAD

Cu Capture Screen Recorder puteți înregistra video de pe desktop, puteți realiza filmulețe cu activitățile de pe ecran și le puteți salva în format HD sau SD.

6. Marriage Party Invitation Cards Designer - DOWNLOAD

Un program gratuit pentru realizarea de invitații pentru nunti, aniversări, botezuri și alte tipuri de petreceri.
Cu Marriage Party Invitation Cards Designer va puteți realiza singuri designul invitațiilor pentru nuntă, botez, aniversari și orice alt tip petrecere.

7. Falcon 9 - First Stage Simulator - DOWNLOAD

Falcon 9 - First Stage Simulator este un simulator de lansare al rachetei Falcon 9, prima racheta reutilizabilă din lume care după lansarea pe orbită poate reveni și ateriza vertical.

 

8. FreeCAD - DOWNLOAD

FreeCAD este un editor grafic care poate crea imagini și desene 2D și 3D, de orice dimensiune.

9. WinExt System Cleaner - DOWNLOAD

WinExt System Cleaner este un program complet pentru optimizarea, repararea si marirea performantelor Windows-ului.

10. Desktop messenger for WhatsApp - DOWNLOAD

Desktop Messenger for WhatsApp™ este o extensie pentru Google Chrome de unde puteți accesa contul de WhatsApp și puteți comunica cu prietenii voștri de pe WhatsApp fără să aveți nevoie de telefon.