hasleodisk.png
Programe și aplicații noi 2021 #8
Category : Programe şi aplicaţii noi 2021
Publicat de admin in 16-Jun-2021 21:04

Ce programe și aplicații noi am publicat pe iDownload.ro în ultima perioadă?

Pai o aplicație prin care puteți utiliza telefonul ca microfon pentru computer, un program prin care puteți realiza GIF-uri animate, o aplicație de la Microsoft ce poate fi utilizată ca planificator, organizator și reminder. Mai mult, puteți încerca un program de astronomie ce conține hărți stelare, un alt program care repară și curăță regiștrii sistemului, WireGuard® este un program VPN rapid și total securizat, Hasleo Disk Clone este un program pentru clonarea hard-disk-ului, ssd-ului dar și alte aplicații și programe gratuite pe care le puteți vedea și descărca gratuit de mai jos.

1. AndroidMic - DOWNLOAD

Cu AndroidMic poți folosi telefonul tău ca microfon pentru computer pentru a comunica pe diferite programe de chat, socializare sau pentru a înregistra ceva.

2. Honeycam - DOWNLOAD

Honeycam este un program care va ajuta sa faceți GIF-uri animate și animații format WebP.

3. Microsoft To Do - DOWNLOAD

Microsoft To Do este în același timp un planificator, organizator și reminder, este realizat special sa va ușureze viata și îl puteți utiliza pe computer și telefon, puteți partaja liste de activități cu familia sau colegii, puteți crea mementouri și liste 'de facut' identificate prin culori.

4. Nighttime Imaging 'N' Astronomy - DOWNLOAD

Nighttime Imaging 'N' Astronomy este un program avansat pentru astronomie ce conține hărți stelare. Este complet gratuit, open source, atât pentru începători cât și pentru utilizatorii avansați.

5. Intel Memory and Storage Tool - DOWNLOAD

Intel® Memory and Storage Tool (Intel® MAS) este un program pentru managementul SSD-urilor Intel, un program care va ajuta sa vedeti informații în timp real despre SSD-ul Intel din computerul vostru, să îi vedeți starea de sănătate, să ii faceți actualizare de firmware, sa rulați scanări pentru diagnostice de sistem și să efectuați operațiuni de șterge a datelor inutile de pe SSD-ul Intel.

6. WhoisLogin - DOWNLOAD

Cine s-a conectat la laptopul tău ? WhoisLogin face automat o poză cu camera web de fiecare data când cineva se loghează sau deblochează ecranul.

7. WinExt Registry Fixer - DOWNLOAD

WinExt Registry Fixer este un program gratuit care repară și curăță regiștrii sistemului.

8. WireGuard - DOWNLOAD

WireGuard® este un program VPN rapid, modern, simplu și total securizat.

WireGuard® poate fi utilizat pe majoritatea platformelor Windows, Linux, macOS, BSD, iOS si Android, si utilizează algoritmi de criptografie pentru a oferi un mod rapid, eficient și simplu de a vă proteja activitatea online.

9. LightZone - DOWNLOAD

LightZone este un program foto profesional pentru editarea și procesarea imaginilor RAW.
LightZone poate citi și deschide fișierele imagine RAW realizate cu orice camera foto și poate afișa metadatele (timpul de expunere, ISO, flash, etc.).

10. Hasleo Disk Clone - DOWNLOAD

Hasleo Disk Clone este un program gratuit pentru clonarea hard-disk-ului, ssd-ului sau a unei partiții. Clonare ce te poate ajuta să muti Windows-ul și tot ceea ce conține sistemul intr-un alt computer sau pe o nouă partiție.

11. PingPlotter Free - DOWNLOAD

PingPlotter Free este un program gratuit cu o interfață intuitivă pentru funcția 'trace roote' ce vă permite să vedeți exact modul de conectare și parcursul / ruta între computerul vostru și o altă adresă IP ce poate fi un site web, un server de jocuri online sau provider VoIP.