360ts1.jpg
360 Total Security: antivirus şi optimizare PC într-un singur program
Category : Tutoriale Recenzii
Publicat de admin in 15-May-2014 21:32
360 Total Security este un program complet pentru securitatea și optimizarea computerului tău. Într-un singur program ai un antivirus puternic, protecție online și funcții pentru curățarea și optimizarea sistemului.

360 Total Security se instalează rapid, este destul de mic ca dimensiuni și nu ocupa mult spațiu pe hard-disk. Are o interfață foarte intuitivă și este ușor de utilizat de către oricine.

Imaginea originala

După instalare, când porniți programul pentru prima dată, 360 TS face o examinare completă a sistemului: verifică viteza sistemului, scanează sistemul împotriva virușilor sau a altor amenințări, șterge fișierele junk și verifică securitatea rețelei wifi.

Imaginea originala

360 Total Security conține următoarele funcții:
- Virus Scan: asigură securitatea sistemului datorită celor 5 motoare antivirus utilizate: Avira, 360 Cloud Engine, Bitdefender, QVMII și System Repair. Cu virus scan puteți scana rapid calculatorul pentru identificarea virușilor sau a altor amenințări.
- Speedup: scade timpul de boot-are al Windows-ului și optimizează sistemul pentru a porni mult mai rapid.
- Cleanup: identifica și șterge toate fișierele inutile din calculator. Șterge fișierele junk, șterge cache-ul programelor pe care le utilizați frecvent sau de navigarea pe internet, curăță fișierele temporare generate de sistemul de operare.
- Protection: asigură protecție în timp real împotriva virușilor de pe internet, scanează fișierele pe care le descarcați, blochează site-urile periculoase, asigură protecția sistemului când faceți cumpărături online si scanează fișierele salvate în calculator.


Imaginea originala

Concluzii
360 Total Security este un program foarte util și ușor de utilizat.
De ce sa instalați mai multe programe, adică unul pentru optimizare, unul pentru protecție online sau altul pentru curățarea fișierelor junk când puteți instala unul singur care face mult mai multe.
360 Total Security vă protejează computerului împotriva virușilor, îl optimizează, șterge fișierele inutile și nu în ultimul rand este complet gratuit..

DOWNLOAD - 360 Total Security

Imaginea originala