erinpng.png
Programe și aplicații noi 2021 #14
Category : Programe şi aplicaţii noi 2021
Publicat de admin in 11-Dec-2021 19:19

Programe și aplicații noi pe iDownload.ro? Da, le gasiți mai jos: Microsoft Office - Electron  aplicație pentru desktop care vă oferă acces gratuit la versiunea web Microsoft Office, mpv este un player audio-video gratuit, CCleaner Browser un browser web care vă protejează pe internet, puteți învăța alfabetul arab cu Arabic Alphabet Learner iar Erin va poate aduce cele mai frumoase imagini de fundal pentru desktop.

Callnote poate înregistra conversațiile de Skype, Facebook messenger, Viber, puteți utiliza telefonul ca webcam cu Camo Studio, ReaConverter poate converti și modifica fotografiile, HD Video Converter Factory realizează conversia fișierelor video iar Photos and Videos Recovery Tool poate recupera imaginile și filmulețele șterse din greșeala.

1. Microsoft Office - Electron - DOWNLOAD

MS Office - Electron este o aplicație pentru desktop care vă oferă acces gratuit la versiunea web Microsoft Office, astfel veți putea crea și edita documente word, excel, powerpoint, veți avea acces la conturile outlook si drive precum și posibilitatea de a stoca gratuit pana la 5Gb de fișiere.

2. mpv player - DOWNLOAD

mpv este un player gratuit, are calitate video foarte bună și suportă multe formate media, codec-uri video, audio și multe tipuri de subtitrări.

3. CCleaner Browser - DOWNLOAD

CCleaner Browser este un browser rapid, sigur, care vă protejează intimitatea și informațiile personale când sunteți pe internet.

4. Arabic Alphabet Learner - DOWNLOAD

Arabic Alphabet Learner este un program pentru învățarea alfabetului arab pentru copii și nu numai.

5. Erin - DOWNLOAD

Erin îți va afișa cele mai frumoase fotografii ca imagini de fundal pe desktop, le va schimba automat sau în funcție de cât de des vrei tu.

6. Callnote - DOWNLOAD

Callnote este un program gratuit pentru înregistrarea conversațiilor, conferințelor și apelurilor video/audio de pe Skype, Google Hangouts, Facebook messenger, Viber.

7. Camo Studio - DOWNLOAD

Camo Studio este o aplicație care va ajută să folosiți telefonul pe post de camera web și astfel sa beneficiați de calitatea camerei telefonului și sa aveți o imagine video mult mai buna.

8. ReaConverter Lite - DOWNLOAD

ReaConverter Lite este o aplicație gratuită pentru conversia si modificarea fotografiilor.

9. HD Video Converter Factory - DOWNLOAD

HD Video Converter Factory este un program gratuit ce permite conversia fișierelor video în peste 500 de alte formate dar și download-ul de pe diferite site-uri precum YouTube, Vimeo, Facebook .

10. Photos and Videos Recovery Tool - DOWNLOAD


Photos and Videos Recovery Tool poate recupera fotografiile, înregistrările video șterse accidental sau chiar intenționat de pe hard-disk, ssd-uri, carduri de memorie sau stick-uri USB.