gaiasky.jpg
Programe și aplicații noi 2022 #2
Category : Programe şi aplicaţii noi 2022
Publicat de admin in 11-Feb-2022 21:44


Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.

1. Adlice Diag - DOWNLOAD

Adlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate programele și aplicațiile care rulează pe computerul tău și astfel poate găsi și șterge orice virus sau alt program periculos.

2. Gaia Sky - DOWNLOAD

Gaia Sky este un program de astronomie care vă ajută să explorați în 3D planetele și sateliții lor din sistemul solar, stelele și alte corpuri cerești din Calea Lactee.

3. NanaZip - DOWNLOAD

NanaZip este un program gratuit pentru arhivat și dezarhivat fișiere, funcționează cu majoritatea tipurilor de fișiere arhivă 7zip, Rar, Zip.

4. YoutubeDownloader - DOWNLOAD

Cu YoutubeDownloader poți cauta și descărca clipuri video de pe YouTUbe, din playlist-uri sau de pe canalele de YouTube.

5. TrafficMonitor - DOWNLOAD

TrafficMonitor este un program ce monitorizează rețeaua, afișează viteza la net, utilizarea utilizării procesorului și a memoriei, utilizarea hard-diskului și a plăcii video.

6. USB Secure Erase - DOWNLOAD

USB Secure Erase poate șterge definitiv în câteva secunde orice date si informatii sensibile de stick-urile USB și poate preveni recuperarea lor.

7. Google Docs Offline - DOWNLOAD

Google Docs Offline permite editarea documentelor word, a excel-urilor si a prezentarilor din Google Documente chiar daca nu aveti conexiune la net.

8. Shadowsocks - DOWNLOAD

Shadowsocks este un program prin care va puteți conecta la un proxy SOCKS5 și astfel veți putea accesa diferite site-uri interzise într-o anumita zona sau tara.

9. YouTube to MP3 Converter - DOWNLOAD

Cu YouTube to MP3 Converter puteți descarca și converti in MP3-uri clipuri video, muzica, playlist-uri și tot ceea ce conține un canal de pe YouTube.

10. RecForth - DOWNLOAD

RecForth este un program gratuit pentru captură video de pe ecran sau de pe webcam.