skitch1.jpg
Cum să faci capturi de ecran şi să editezi imaginile
Category : Tutoriale Recenzii
Publicat de admin in 15-May-2014 22:25
Skitch este un program foarte interesant ce realizează capturi de ecran şi editează imagini.
Skitch poate scrie pe imagini, modifică dimensiunile fotografiilor, decupează imaginile, adaugă sageţi, cercuri si alte elemente grafice.

Instalarea

Această aplicaţie se instalează rapid şi în câteva secunde după download o puteţi utiliza. Skitch este destul de bine realizat, se instalează rapid, este în limba română şi nu o să îţi ia mult să înveţi să lucrezi cu el, poţi apela şi la Ajutor pentru afişarea sfaturilor pe ecranul de lucru.

Imaginea originala

Utilizarea

Pentru a realiza capturi de pe desktop trebuie să apeşi pe butonul Ecran Anticipat, se va deschide o ferestra nouă unde trebuie să selectezi cu mouse-ul zona sau ferestra pe care vrei să o capturezi

Imaginea originala

Imaginea realizata se deschide în interfaţa programului şi poţi începe editarea.
Din partea stângă a ecranului poţi alege intrumentele pe care să le utilizezii: săgeata, adăugarea de text, figuri geometrice (pătrat, dreptunghi, cerc), marker, pixelare, evidenţiere sau decuparea imaginii.

Imaginea originala

Ceea ce este deosebit la acest program este faptul că se pot edita şi alte imagini, fotografii , nu doar cele capturate. Imaginile realizate pot fi salvate în următoarele formate: JPG, PNG, BMP, GIF sau TIFF.
Iar după editare poţi urca imaginile, capturile realizate pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Imaginea originala

Concluzii

Skitch este un program recomandat, puteţi realiza rapid screenshoot-uri, puteţi edita imaginile şi le puteţi încărca pe un site de socializare.
Skitch nu necesită cunoştiinte avansate de editare foto şi poate fi utilizat chiar şi de către începatori.DOWNLOAD SKITCH