esteavremover2022.png
Programe și aplicații noi 2022 #6
Category : Programe şi aplicaţii noi 2022
Publicat de admin in 09-May-2022 20:38

Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro

1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOAD

Ashampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.

2. RawViewer - DOWNLOAD

RawViewer poate deschide, vizualiza si converti următoarele tipuri de fișiere raw: bgr, rgb, bgra, rgba, abgr, argb, nv21, nv12, i420, yv12, i422h, i422v, i444, yuyv, yvyu, uyvy, vyuy, gray, g16b, g16l, g12b, g12l dar si fisiere imagine BMP, JPEG, PNG, WebP, PBM, PGM, PPM.

3. Screencastify - Screen Video Recorder - DOWNLOAD

Screencastify este o aplicație gratuita pentru Google Chrome care poate realiza capturi video de pe desktop, înregistrări cu webcam-ul sau din browser.

4. DRPU Video Rotator - DOWNLOAD

DRPU Video Rotator este un program gratuit care poate roti imaginile din clipurile video orizontal sau vertical, la 90°, 180°, stânga sau dreapta și le poate salva ca fișiere video în diferite formate.

5. ManageWirelessNetworks - DOWNLOAD

ManageWirelessNetworks este o aplicație pentru administrarea rețelelor WiFi, o alternativa la aplicația standard din Windows Manage Wireless Networks.

6. Manyverse - DOWNLOAD

Manyverse este o rețea socială asemănătoare cu Facebook dar fără parțile rele, reclamele și cenzura din Facebook, este gratuită, disponibilă pentru computere, telefoanele Android si iPhone.

7. FTP Rush - DOWNLOAD

FTP Rush este o aplicație pentru transferul fișierelor prin FTP dar și pentru transferul fișierelor către serviciile de stocare în cloud Google Drive, DropBox, OneDrive sau Amazon S3.

8. Czkawka - DOWNLOAD

Czkawka este un program rapid ce șterge fișierele inutile din computerul tău. Czkawka analizează spațiul de stocare și elimina fișierele inutile de pe hard-disk .

9. ESET AV Remover - DOWNLOAD

ESET AV Remover este un program care poate dezinstala complet și definitiv orice program antivirus si de securitate care a fost instalat în computerul tău.

10. NordLocker - DOWNLOAD

NordLocker este locul unde va puteti păstra datele personale și fișierele în cloud, criptate și în siguranță. Fisierele le puteti accesa de oriunde si de pe orice dispozitiv.