hitfilmex.jpg
Programe noi 2015 #28
Category : Programe noi 2015
Publicat de admin in 07-Dec-2015 09:13

Articolul cu numarul 28 a celor mai noi programe din 2015, le puteti vedea si descarca mai jos.

1. Bitdefender Anti-Ransomware - DOWNLOAD
Bitdefender Anti-Ransomware este o aplicatie gratuita ce va protejeaza si va imunizeaza computerul impotriva actiunii virusilor Cryptowall si Cryptolocker (cunoscut si ca Ransomware), chiar si a celor mai noi variante ale lor.
Cryptowall si Cryptolocker sunt acei virusi care va cripteaza fisierele din computer si blocheaza complet accesul la ele iar pentru deblocare cer o anumita suma de bani.

2. WinColor - DOWNLOAD
WinColor poate schimba rapid culorile implicite din taskbar, start menu si desktop in Windows 8 si Windows 10.

3. Mwisoft-Z - DOWNLOAD
Mwisoft Z este un program gratuit ce poate creea rapid arhive zip din orice fisier sau folder.

4. UPCleaner - DOWNLOAD
UPCleaner creste viteza computerului tau, curata fisierele inutile, scaneaza sistemul pentru a gasi fisierele vulnerabile si dezinstaleaza programele de care nu mai aveti nevoie.


5. OPSWAT GEARS - DOWNLOAD

Gears este o aplicatie ce va arata cat de protejat si cat de sigur este computerul vostru impotriva amenintarilor de orice fel.


6. Mwisoft-D - DOWNLOAD
Mwisoft D este o aplicatie gratuita ce sterge automat folderele goale din computerul tau.


7. Stremio - DOWNLOAD
Stremio este un program gratuit unde puteti urmari cele mai noi seriale, filme la o calitate HD si puteti vedea chiar si canale de pe YouTUbe.

8. BlueFox Free PDF to JPG Converter -  DOWNLOAD
BlueFox Free PDF to JPG Converter este un program ce realizeaza conversia fisierelor PDF in fisiere imagine JPG, PNG sau TIFF.

9. ClickCharts - DOWNLOAD
ClickCharts este un program usor de folosit pentru a creea diferite grafice, diagrame sau schite pe care le puteti utiliza in prezentari sau in diferite rapoarte.

10. Zello - DOWNLOAD
Zello este o aplicatie prin care puteti vorbi cu prietenii vostrii ca si cum ati avea un Walkie Talkie, indiferent ca folosesc un computer, telefon sau tableta.
Zello este o aplicatie ce poate fi utilizata pe orice PC, telefon sau tableta Android, iPhone sau iPad, BalckBery sau Windws Phone.


11. HitFilm Express - DOWNLOAD
Cu HitFilm Express puteti edita orice film si orice clip video la cea mai buna calitate, puteti adauga numeroase efecte video sau puteti utiliza template-rile incluse in program.

12. JPview - DOWNLOAD
JPview este un program ce poate deschide orice document PDF, chiar daca este protejat cu parola sau criptat.