Programe și aplicații noi 2018 #15        0  687 vizualizari

alterpdf.jpg

Episodul cu numărul 15 a celor mai noi aplicaţii pentru PC adăugate pe iDownload.ro.
În continuare o să fac o scurtă prezentare a noilor programe de mai jos: Cloudevo vă ajută să vă salvaţi în cloud fişierele importante, documentele PDF le puteţi proteja cu PDF Page Lock sau le puteţi edita cu AlterPDF şi Icecream PDF Editor, iar dacă vreţi să luaţi o pauză de joacă puteţi încerca Subway Surfers.
 Agent DVR este o aplicaţie pentru monitorizare video pe care o puteţi folosi cu multe tipuri de camere de supraveghere, puteţi asculta şi mixa muzică cu playerul BLUEJAY, fotografiile le puteţi edita cu FastStone Photo Resizer şi dacă aveţi iPhone puteţi utiliza recovery mode fără teamă cu aplicaţia Tenorshare ReiBoot.
Download placut !1. Cloudevo - DOWNLOAD

Cloudevo este aplicatie care aduce impreuna multe solutii de stocare in cloud, le puteti folosi dintr-o singura aplicatie si astfel puteti obtine un mare spatiu de stocare unde sa va pastrati fisierele in siguranta.

2. PDF Page Lock - DOWNLOAD

PDF Page Lock este un program care va protejeaza fiserele PDF prin ascunderea si blocarea continului si a paginilor din documentele PDF.

3. Subway Surfers for PC - DOWNLOAD

Subway Surfers unul din cele mai cunoscute jocuri pentru telefoane si tablete este acum disponibil si pentru computerul tau.

4. AlterPDF - DOWNLOAD

AlterPDF este un program pentru conversia, modificarea, transformarea, securizarea si optimizarea fisierelor PDF.

5. Agent DVR - DOWNLOAD

Agent DVR este una din cele mai avansate aplicatii pentru sistemele de supraveghere video.
Agent DVR este un program sigur, interfata web se poate accesa de la distanta de pe alte computere sau telefoane mobile, este compatibila cu Android si iOS. 


6. BLUEJAY - DOWNLOAD

BLUEJAY este un player audio foarte performant ce contine functii de inregistrare audio, mixare muzica, DJ, egalizator si multe altele.

7. Icecream PDF Editor - DOWNLOAD

Icecream PDF Editor este un program gratuit pentru editarea fisierelor si documentelor PDF.
Cu PDF Editor puteti edita textul din documentele PDF, puteti adauga notite, puteti sterge sau adauga pagini, portejati cu parola pdf-urile.

8. Tenorshare ReiBoot - DOWNLOAD

iPhone blocat in Recovery Mode cand se updateaza cel mai nou iOS sau cand incercati sa restaurati datele ? iTunes nu va recunoaste telefonul? Acum cu Tenorshare ReiBoot puteti intra sau iesi Recovery Mode cu doar un singur click, fara sa intrati in panica.

9. FastStone Photo Resizer - DOWNLOAD

FastStone Photo Resizer este o aplicatie pentru conversia imaginilor si pentru realizarea unor operatiuni rapide pentru redimensionarea, redenumirea decuparea, rotirea fotografiilor.

10. FolderChangesView - DOWNLOAD

FolderChangesView este o mica aplicatie ce monitorizeaza folderele si continutul dosarelor si inregistreaza orice modificare a fisierelor, stergerea sau crearea lor.

Rating 1.00/5
Rating: 1.0/5 (3 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


22-Jan-2019 22:46 (89 vizualizari)
diskgenius2019.png
Articolul cu numărul 2 din 2019 ce conține cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamâna trecută pe iDownload.ro
Astăzi va prezentăm programe pentru editarea imaginilor și fotografiilor, puteți învăța să faceți animații video cu Express Animate, să...

12-Jan-2019 22:46 (334 vizualizari)
magicbook.gif
Astăzi vă prezentăm cele mai noi din 2019 adăugate pe iDownload.ro

GPU Caps Viewer este un program pentru afisarea de informatii despre placa video, PingInfoView  trimite comezi Ping catre multiple destinatii si adrese IP, cu ScreenShooter puteti realiza de capturi de ecran...

29-Dec-2018 17:40 (512 vizualizari)
ccdesk.jpg
Astăzi vă prezentăm ultimele programe adaugăte în 2018 pe iDownload.ro.
Solar System Voyager este un program simulator pentru sonde spațiale, pentru conversia fișierelor RAW aveti Adobe DNG Converter. Daca sunteti interesati de printarea 3D puteti incerca doua program gratuite...

11-Dec-2018 14:03 (687 vizualizari)
alterpdf.jpg
Episodul cu numărul 15 a celor mai noi aplicaţii pentru PC adăugate pe iDownload.ro.
În continuare o să fac o scurtă prezentare a noilor programe de mai jos: Cloudevo vă ajută să vă salvaţi în cloud fişierele importante, documentele PDF le puteţi proteja cu PDF Page...

22-Nov-2018 21:27 (1044 vizualizari)
wfd_15397.jpg
Descarca cele mai noi programe si aplicatii pentru Windows, gratuit de pe iDownload.ro.
1. Intel Processor Diagnostic Tool - DOWNLOADIntel Processor Diagnostic Tool este o aplicatie care iti verifica functionalitatea si starea de sanatate a procesorului computerului tau. // (adsbygoogle =...

28-Aug-2018 22:03 (2070 vizualizari)
microsoftpaint3d.jpg
Articolul cu numărul 13 din seria celor mai noi programe și aplicații de pe iDownload.ro vă prezintă programe pentru administrarea spațiului de stocare din computerul vostru, programe pentru verificarea și securitatea conexiunilor la internet, aplicații pentru editare foto și desen dar...

Power by: XOOPS