Programe și aplicații noi 2018 #15        0  1162 vizualizari

alterpdf.jpg

Episodul cu numărul 15 a celor mai noi aplicaţii pentru PC adăugate pe iDownload.ro.
În continuare o să fac o scurtă prezentare a noilor programe de mai jos: Cloudevo vă ajută să vă salvaţi în cloud fişierele importante, documentele PDF le puteţi proteja cu PDF Page Lock sau le puteţi edita cu AlterPDF şi Icecream PDF Editor, iar dacă vreţi să luaţi o pauză de joacă puteţi încerca Subway Surfers.
 Agent DVR este o aplicaţie pentru monitorizare video pe care o puteţi folosi cu multe tipuri de camere de supraveghere, puteţi asculta şi mixa muzică cu playerul BLUEJAY, fotografiile le puteţi edita cu FastStone Photo Resizer şi dacă aveţi iPhone puteţi utiliza recovery mode fără teamă cu aplicaţia Tenorshare ReiBoot.
Download placut !1. Cloudevo - DOWNLOAD

Cloudevo este aplicatie care aduce impreuna multe solutii de stocare in cloud, le puteti folosi dintr-o singura aplicatie si astfel puteti obtine un mare spatiu de stocare unde sa va pastrati fisierele in siguranta.

2. PDF Page Lock - DOWNLOAD

PDF Page Lock este un program care va protejeaza fiserele PDF prin ascunderea si blocarea continului si a paginilor din documentele PDF.

3. Subway Surfers for PC - DOWNLOAD

Subway Surfers unul din cele mai cunoscute jocuri pentru telefoane si tablete este acum disponibil si pentru computerul tau.

4. AlterPDF - DOWNLOAD

AlterPDF este un program pentru conversia, modificarea, transformarea, securizarea si optimizarea fisierelor PDF.

5. Agent DVR - DOWNLOAD

Agent DVR este una din cele mai avansate aplicatii pentru sistemele de supraveghere video.
Agent DVR este un program sigur, interfata web se poate accesa de la distanta de pe alte computere sau telefoane mobile, este compatibila cu Android si iOS. 


6. BLUEJAY - DOWNLOAD

BLUEJAY este un player audio foarte performant ce contine functii de inregistrare audio, mixare muzica, DJ, egalizator si multe altele.

7. Icecream PDF Editor - DOWNLOAD

Icecream PDF Editor este un program gratuit pentru editarea fisierelor si documentelor PDF.
Cu PDF Editor puteti edita textul din documentele PDF, puteti adauga notite, puteti sterge sau adauga pagini, portejati cu parola pdf-urile.

8. Tenorshare ReiBoot - DOWNLOAD

iPhone blocat in Recovery Mode cand se updateaza cel mai nou iOS sau cand incercati sa restaurati datele ? iTunes nu va recunoaste telefonul? Acum cu Tenorshare ReiBoot puteti intra sau iesi Recovery Mode cu doar un singur click, fara sa intrati in panica.

9. FastStone Photo Resizer - DOWNLOAD

FastStone Photo Resizer este o aplicatie pentru conversia imaginilor si pentru realizarea unor operatiuni rapide pentru redimensionarea, redenumirea decuparea, rotirea fotografiilor.

10. FolderChangesView - DOWNLOAD

FolderChangesView este o mica aplicatie ce monitorizeaza folderele si continutul dosarelor si inregistreaza orice modificare a fisierelor, stergerea sau crearea lor.

Rating 2.04/5
Rating: 2.0/5 (28 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


07-May-2019 21:04 (1661 vizualizari)
musique.jpg
Descarcă și instalează gratuit cele mai noi, cele mai bune, cele mai gratuite programe și aplicatii pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2019.1. Microsoft Edge - DOWNLOADEdge este un browser nou de la Microsoft, un înlocuitor al lui Internet Explorer.
Edge este un browser...

31-Mar-2019 22:11 (1396 vizualizari)
googlechecker.jpg
Cele mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro, astăzi episodul 7 din 2019. Download plăcut !1. Free HEIC Converter - DOWNLOADFree HEIC Converter este un program pentru conversia fotografiilor din format HEIC într-un format foto obișnuit...

15-Mar-2019 12:47 (1134 vizualizari)
xolidosign.png
Ce este nou pe iDownload.ro? Astăzi episodul 6.
Îţi protejezi datele personale şi intimitatea pe internet cu Avira Privacy Pal, cu Xolido®Sign va puteţi semna electronic documentele, TheSage este un dicţionar complet pentru limba engleză, aplicaţia Mobizen te ajută să...

24-Feb-2019 20:59 (1290 vizualizari)
cloneapp2.png
O nouă săptămână un nou articol cu cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro
Ascultați orice melodie sau artist preferat cu Spotify App cea mai tare aplicație pentru muzică, puteți utiliza MiTeC Network Scanner pentru a aflat totul despre computerele din rețea,...

12-Feb-2019 12:37 (1304 vizualizari)
123photoview.jpg
Articolul cu numarul 4 din 2019 vine cu o prezentarea a celor mai noi programe adaugate saptamana trecuta pe iDownload.ro1. HiBit Startup Manager - DOWNLOADHiBit Startup Manager este o aplicație ce poate monitoriza și administra programele care pornesc odată cu Windows-ul, procesele sistemului...

01-Feb-2019 09:13 (1463 vizualizari)
fitbitwin.jpg
Articolul cu numarul 3 din 2019 a celor mai noi programe si aplicatii de pe iDownload.ro e aici.Descarca si instaleaza gratuit programe pentru Windows. Kaku este un player pentru muzica de pe diferite site-uri online, daca faci sport si ai o bratara Fitbit acum poti sa o conectezi si la computer,...