Programe și aplicații noi 2018 #15        0  1573 vizualizari

alterpdf.jpg

Episodul cu numărul 15 a celor mai noi aplicaţii pentru PC adăugate pe iDownload.ro.
În continuare o să fac o scurtă prezentare a noilor programe de mai jos: Cloudevo vă ajută să vă salvaţi în cloud fişierele importante, documentele PDF le puteţi proteja cu PDF Page Lock sau le puteţi edita cu AlterPDF şi Icecream PDF Editor, iar dacă vreţi să luaţi o pauză de joacă puteţi încerca Subway Surfers.
 Agent DVR este o aplicaţie pentru monitorizare video pe care o puteţi folosi cu multe tipuri de camere de supraveghere, puteţi asculta şi mixa muzică cu playerul BLUEJAY, fotografiile le puteţi edita cu FastStone Photo Resizer şi dacă aveţi iPhone puteţi utiliza recovery mode fără teamă cu aplicaţia Tenorshare ReiBoot.
Download placut !

1. Cloudevo - DOWNLOAD

Cloudevo este aplicatie care aduce impreuna multe solutii de stocare in cloud, le puteti folosi dintr-o singura aplicatie si astfel puteti obtine un mare spatiu de stocare unde sa va pastrati fisierele in siguranta.

2. PDF Page Lock - DOWNLOAD

PDF Page Lock este un program care va protejeaza fiserele PDF prin ascunderea si blocarea continului si a paginilor din documentele PDF.

3. Subway Surfers for PC - DOWNLOAD

Subway Surfers unul din cele mai cunoscute jocuri pentru telefoane si tablete este acum disponibil si pentru computerul tau.

4. AlterPDF - DOWNLOAD

AlterPDF este un program pentru conversia, modificarea, transformarea, securizarea si optimizarea fisierelor PDF.

5. Agent DVR - DOWNLOAD

Agent DVR este una din cele mai avansate aplicatii pentru sistemele de supraveghere video.
Agent DVR este un program sigur, interfata web se poate accesa de la distanta de pe alte computere sau telefoane mobile, este compatibila cu Android si iOS. 


6. BLUEJAY - DOWNLOAD

BLUEJAY este un player audio foarte performant ce contine functii de inregistrare audio, mixare muzica, DJ, egalizator si multe altele.

7. Icecream PDF Editor - DOWNLOAD

Icecream PDF Editor este un program gratuit pentru editarea fisierelor si documentelor PDF.
Cu PDF Editor puteti edita textul din documentele PDF, puteti adauga notite, puteti sterge sau adauga pagini, portejati cu parola pdf-urile.

8. Tenorshare ReiBoot - DOWNLOAD

iPhone blocat in Recovery Mode cand se updateaza cel mai nou iOS sau cand incercati sa restaurati datele ? iTunes nu va recunoaste telefonul? Acum cu Tenorshare ReiBoot puteti intra sau iesi Recovery Mode cu doar un singur click, fara sa intrati in panica.

9. FastStone Photo Resizer - DOWNLOAD

FastStone Photo Resizer este o aplicatie pentru conversia imaginilor si pentru realizarea unor operatiuni rapide pentru redimensionarea, redenumirea decuparea, rotirea fotografiilor.

10. FolderChangesView - DOWNLOAD

FolderChangesView este o mica aplicatie ce monitorizeaza folderele si continutul dosarelor si inregistreaza orice modificare a fisierelor, stergerea sau crearea lor.

Rating 2.06/5
Rating: 2.1/5 (86 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


09-May-2020 23:57 (521 vizualizari)
rocketcake.jpg
Cele mai noi și mai interesante programe și aplicații de pe iDownload.ro le găsiți mai jos.
Programe pentru webcam-uri, pentru recuperarea fișierelor, playere pentru muzică și filmele din calculator dar și pentru YouTube, aplicații pentru bazele de date, programe prin care vă...

30-Mar-2020 22:05 (1457 vizualizari)
facebookmesspcWIN.jpg
Cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro in ultima perioadă de timp. Programe pentru ascultat muzică, pentru messenger, apeluri video, audio și colaboare online, aplicații pentru desktop si traduceri, programe pentru editat, modificat poze și imagini.1. Ashampoo...

24-Mar-2020 20:25 (2131 vizualizari)
zoomconference.jpg
În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura...

09-Feb-2020 18:29 (2153 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...

28-Jan-2020 22:01 (1716 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...

18-Jan-2020 19:54 (1718 vizualizari)
wiseantimalware.png
Și în 2020 iDownload vă aduce cele mai bune programe și aplicații gratuite pentru computerele voastre. Mai jos puteți vedea și descărca cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro la acest început de an.1. FireAlpaca - DOWNLOADFireAlpaca este un program pentru poze și...