Programe si aplicații noi 2019 #13        0  469 vizualizari

paltalk2.png

1. CLIQZ - DOWNLOAD

CLIQZ asigură maximum de protecție și confidențialitate atunci când navigați pe internet, puteți căuta orice pe internet fără frica că cineva vede ceea ce faceți, oferă posibilitatea de blocarea a anunțurilor pentru o viteză mai bună, are protecție anti-phishing astfel încât nu riscați să introduceți date persoanele pe site-uri false.

2. Blank And Secure - DOWNLOAD

BlankAndSecure este un program care șterge definitiv date, fișiere, documente, poze, filmulețe, fără posibilitatea de a mai fi recuperate.

3. SoundVolumeView - DOWNLOAD

SOundVolumeView este un mic program ce afișează informații privind volumul sunetelor din diferite aplicații, nivelul volumului și posibilitatea de a-l opri sau porni (mute/unmute).

4. Floomby - DOWNLOAD

Floomby este un program gratuit ce poate realiza capturi de ecran, screenshot-uri și înregistrări video de pe desktop cu un singur click.

5. Nemp - DOWNLOAD

Nemp este un player pentru muzica ta din computer ce poate afișa informații despre melodii, coperta albumului sau poate descarca versurile de pe internet.

6. Best PDF to Word Converter - DOWNLOAD

Un program gratuit care convertește PDF-urile în documente Word pe care le puteți modifica.

7. Mini Radio Player - DOWNLOAD

Cu Mini Radio Player poți asculta aproape orice post de radio din România și din lume, poți alege postul de radio în funcție de genul muzicii sau de tara de origine.

8. EarTrumpet - Volume Control for Windows 10 - DOWNLOAD

EarTrumpet este o aplicație prin care poti monitoriza, micșoara sau mări volumul sunetului, individual, pentru programele sau aplicațiile care rulează in același timp pe computerul tău.

9. Grammarly for Firefox - DOWNLOAD

Grammarly este o extensie pentru Firefox ce vă ajută să scrieți corect în limba engleza, să găsiți sinonime si cuvinte înlocuitoare, sa scrieți corect gramatical, va poate sugera diferite fraze și expresii pentru tot ceea ce scrieți pe internet, pe mail, pe Facebook, pe alte rețele social media din browserul Firefox.

10. Paltalk - DOWNLOAD

Paltalk este un program prin care poți comunica video, audio sau prin scris cu oameni din toată lumea, poți accesa peste 5,000 camere de chat și te poți alătura conversațiilor.

Rating 2.57/5
Rating: 2.6/5 (14 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


01-Nov-2019 22:35 (309 vizualizari)
metame.png

Articolul cu numărul 14 din 2019 a celor mai noi programe pentru PC conține următoarele: Vidyard GoVideo o aplicație pentru Chrome pentru a realiza înregistrări de pe desktop, To Google Translate o extensie pentru Firefox pentru a realiza instant traduceri, Trackhunter pentru a...

22-Oct-2019 21:30 (469 vizualizari)
paltalk2.png
1. CLIQZ - DOWNLOADCLIQZ asigură maximum de protecție și confidențialitate atunci când navigați pe internet, puteți căuta orice pe internet fără frica că cineva vede ceea ce faceți, oferă posibilitatea de blocarea a anunțurilor pentru o viteză mai bună, are protecție...

15-Oct-2019 09:13 (547 vizualizari)
signaldesktop.png
Episodul 12 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro conţine aplicaţii utile pentru Windows, pentru ştergerea fişierelor precum LockHunter, un browser nou şi rapid numit FlameSky, Xpdf o mica aplicaţie pentru deschiderea documentelor PDF, Signal un program de mesagerie care poate fi...

07-Oct-2019 10:15 (609 vizualizari)
videocombiner.jpg
O selecţie a celor mai noi şi mai intersante programe prezentate săptamâna trecută pe iDownload.ro şi pe care le puteţi descărca şi utiliza gratuit. Mai jos puteţ găsi programe pentru securitatea computerului tau precum USB Oblivion şi Avast Online Security, aplicaţii...

27-Sep-2019 13:32 (826 vizualizari)
icecreamvidedit.png
Descarcă şi instalează cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. Astăzi vă prezentăm pentru download aplicaţii pentru desktop, captura de ecran şi pentru wallpapere, programe pentru conversia şi editarea audio-video, de securitate pentru blocarea programelor care accesează...

18-Sep-2019 21:22 (617 vizualizari)
easyphotosf.jpg
Descarca si instaleaza cele mai noi programe si aplicații pentru Windows adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro1. Wise Force Deleter - DOWNLOADWise Force Deleter șterge orice fișier, program, document, poza sau filmuleț, fișiere pe care nu le puteți șterge în mod...