Programe si aplicații noi 2019 #13        0  1888 vizualizari

paltalk2.png

1. CLIQZ - DOWNLOAD

CLIQZ asigură maximum de protecție și confidențialitate atunci când navigați pe internet, puteți căuta orice pe internet fără frica că cineva vede ceea ce faceți, oferă posibilitatea de blocarea a anunțurilor pentru o viteză mai bună, are protecție anti-phishing astfel încât nu riscați să introduceți date persoanele pe site-uri false.

2. Blank And Secure - DOWNLOAD

BlankAndSecure este un program care șterge definitiv date, fișiere, documente, poze, filmulețe, fără posibilitatea de a mai fi recuperate.

3. SoundVolumeView - DOWNLOAD

SOundVolumeView este un mic program ce afișează informații privind volumul sunetelor din diferite aplicații, nivelul volumului și posibilitatea de a-l opri sau porni (mute/unmute).

4. Floomby - DOWNLOAD

Floomby este un program gratuit ce poate realiza capturi de ecran, screenshot-uri și înregistrări video de pe desktop cu un singur click.

5. Nemp - DOWNLOAD

Nemp este un player pentru muzica ta din computer ce poate afișa informații despre melodii, coperta albumului sau poate descarca versurile de pe internet.

6. Best PDF to Word Converter - DOWNLOAD

Un program gratuit care convertește PDF-urile în documente Word pe care le puteți modifica.

7. Mini Radio Player - DOWNLOAD

Cu Mini Radio Player poți asculta aproape orice post de radio din România și din lume, poți alege postul de radio în funcție de genul muzicii sau de tara de origine.

8. EarTrumpet - Volume Control for Windows 10 - DOWNLOAD

EarTrumpet este o aplicație prin care poti monitoriza, micșoara sau mări volumul sunetului, individual, pentru programele sau aplicațiile care rulează in același timp pe computerul tău.

9. Grammarly for Firefox - DOWNLOAD

Grammarly este o extensie pentru Firefox ce vă ajută să scrieți corect în limba engleza, să găsiți sinonime si cuvinte înlocuitoare, sa scrieți corect gramatical, va poate sugera diferite fraze și expresii pentru tot ceea ce scrieți pe internet, pe mail, pe Facebook, pe alte rețele social media din browserul Firefox.

10. Paltalk - DOWNLOAD

Paltalk este un program prin care poți comunica video, audio sau prin scris cu oameni din toată lumea, poți accesa peste 5,000 camere de chat și te poți alătura conversațiilor.

Rating 2.79/5
Rating: 2.8/5 (56 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


30-Mar-2020 22:05 (241 vizualizari)
facebookmesspcWIN.jpg
Cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro in ultima perioadă de timp. Programe pentru ascultat muzică, pentru messenger, apeluri video, audio și colaboare online, aplicații pentru desktop si traduceri, programe pentru editat, modificat poze și imagini. 1. Ashampoo...

24-Mar-2020 20:25 (399 vizualizari)
zoomconference.jpg
În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura...

09-Feb-2020 18:29 (1443 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...

28-Jan-2020 22:01 (1140 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...

18-Jan-2020 19:54 (1249 vizualizari)
wiseantimalware.png
Și în 2020 iDownload vă aduce cele mai bune programe și aplicații gratuite pentru computerele voastre. Mai jos puteți vedea și descărca cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro la acest început de an.1. FireAlpaca - DOWNLOADFireAlpaca este un program pentru poze și...

03-Dec-2019 20:26 (1901 vizualizari)
eutodobackup.png
Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.1. Secure File Deleter - DOWNLOADCu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a...