Programe și aplicații noi 2019 #16        0  2619 vizualizari

eutodobackup.png

Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.

1. Secure File Deleter - DOWNLOAD

Cu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a putea fi recuperate.

2. Psiphon - DOWNLOAD

Cu Psiphon poți accesa orice site de pe internet chiar dacă ai restricții la net, accesul la anumite domenii este blocat sau locul sau țara unde te afli nu permite să intri pe anumite pagini web.

3. WindowsSpyBlocker - DOWNLOAD

WindowsSpyBlocker este o aplicație de securitate care protejează computerele prin blocarea programelor spion și de urmărire.

4. Xvast - DOWNLOAD

Xvast este un browser rapid realizat pe baza motorului Chrome, este sigur și oferă o securitate ridicată fără reclame, pluginuri sau alte aplicații care pot extrage date personale.

5. Wise Duplicate Finder - DOWNLOAD

Wise Duplicate Finder este un program care eliberează spațiul de stocare prin identificarea și ștergerea fișierelor duplicate.

6. ImageGrab - DOWNLOAD

ImageGrab este un program gratuit care extrage imagini, fotografii, poze din aproape orice fisier video.

7. Panda Generic Uninstaller - DOWNLOAD

Panda Generic Uninstaller este un program rapid si eficient care dezinstalează antivirusul Panda si șterge toate fișierele și intrările din regiștrii legate de Panda.

8. EaseUS Todo Backup - DOWNLOAD

EaseUS Todo Backup Free este un program prin care îți poți proteja fișierele importante prin backup-ul lor periodic (full, diferential sau incremental).

9. ESET SysRescue - DOWNLOAD

ESET SysRescue este un program de stergere a virusilor si a altor programe periculoase ce functioneaza independent de sistemul de operare, direct de pe un CD, DVD sau stick USB.

10. Agent Ransack - DOWNLOAD

Agent Ransack este o aplicație pentru căutarea rapida în computerul tău, a fișierelor de orice tip, în textele documentelor word sau PDF.

Rating 2.33/5
Rating: 2.3/5 (92 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


14-Jul-2020 20:34 (557 vizualizari)
airflow.png
Cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro, astăzi episodul 7 din 2020.
În articolul de mai jos găsiti pentru downloal și utilizarea gratuită programe pentru editare video, aplicații pentru protecția computerului, playere pentru muzică și filme, o aplicație pentru...

10-Jun-2020 22:53 (1105 vizualizari)
lmtantilogger.png
Descarcă gratuit cele mai noi programe și aplicații pentru Windows!
Aplicații pentru download-ul și conversia melodiilor de pe YouTube, programe care îți transformă laptopul într-un router wifi, protectie impotriva programelor de tip keyloger si malware, un player...

09-May-2020 23:57 (1448 vizualizari)
rocketcake.jpg
Cele mai noi și mai interesante programe și aplicații de pe iDownload.ro le găsiți mai jos.
Programe pentru webcam-uri, pentru recuperarea fișierelor, playere pentru muzică și filmele din calculator dar și pentru YouTube, aplicații pentru bazele de date, programe prin care vă...

30-Mar-2020 22:05 (2058 vizualizari)
facebookmesspcWIN.jpg
Cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro in ultima perioadă de timp. Programe pentru ascultat muzică, pentru messenger, apeluri video, audio și colaboare online, aplicații pentru desktop si traduceri, programe pentru editat, modificat poze și imagini.1. Ashampoo...

24-Mar-2020 20:25 (3206 vizualizari)
zoomconference.jpg
În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura...

09-Feb-2020 18:29 (2814 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...