Programe și aplicații noi 2019 #16        0  2488 vizualizari

eutodobackup.png

Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.

1. Secure File Deleter - DOWNLOAD

Cu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a putea fi recuperate.

2. Psiphon - DOWNLOAD

Cu Psiphon poți accesa orice site de pe internet chiar dacă ai restricții la net, accesul la anumite domenii este blocat sau locul sau țara unde te afli nu permite să intri pe anumite pagini web.

3. WindowsSpyBlocker - DOWNLOAD

WindowsSpyBlocker este o aplicație de securitate care protejează computerele prin blocarea programelor spion și de urmărire.

4. Xvast - DOWNLOAD

Xvast este un browser rapid realizat pe baza motorului Chrome, este sigur și oferă o securitate ridicată fără reclame, pluginuri sau alte aplicații care pot extrage date personale.

5. Wise Duplicate Finder - DOWNLOAD

Wise Duplicate Finder este un program care eliberează spațiul de stocare prin identificarea și ștergerea fișierelor duplicate.

6. ImageGrab - DOWNLOAD

ImageGrab este un program gratuit care extrage imagini, fotografii, poze din aproape orice fisier video.

7. Panda Generic Uninstaller - DOWNLOAD

Panda Generic Uninstaller este un program rapid si eficient care dezinstalează antivirusul Panda si șterge toate fișierele și intrările din regiștrii legate de Panda.

8. EaseUS Todo Backup - DOWNLOAD

EaseUS Todo Backup Free este un program prin care îți poți proteja fișierele importante prin backup-ul lor periodic (full, diferential sau incremental).

9. ESET SysRescue - DOWNLOAD

ESET SysRescue este un program de stergere a virusilor si a altor programe periculoase ce functioneaza independent de sistemul de operare, direct de pe un CD, DVD sau stick USB.

10. Agent Ransack - DOWNLOAD

Agent Ransack este o aplicație pentru căutarea rapida în computerul tău, a fișierelor de orice tip, în textele documentelor word sau PDF.

Rating 2.30/5
Rating: 2.3/5 (74 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


09-May-2020 23:57 (661 vizualizari)
rocketcake.jpg
Cele mai noi și mai interesante programe și aplicații de pe iDownload.ro le găsiți mai jos.
Programe pentru webcam-uri, pentru recuperarea fișierelor, playere pentru muzică și filmele din calculator dar și pentru YouTube, aplicații pentru bazele de date, programe prin care vă...

30-Mar-2020 22:05 (1510 vizualizari)
facebookmesspcWIN.jpg
Cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro in ultima perioadă de timp. Programe pentru ascultat muzică, pentru messenger, apeluri video, audio și colaboare online, aplicații pentru desktop si traduceri, programe pentru editat, modificat poze și imagini.1. Ashampoo...

24-Mar-2020 20:25 (2211 vizualizari)
zoomconference.jpg
În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura...

09-Feb-2020 18:29 (2199 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...

28-Jan-2020 22:01 (1743 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...

18-Jan-2020 19:54 (1742 vizualizari)
wiseantimalware.png
Și în 2020 iDownload vă aduce cele mai bune programe și aplicații gratuite pentru computerele voastre. Mai jos puteți vedea și descărca cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro la acest început de an.1. FireAlpaca - DOWNLOADFireAlpaca este un program pentru poze și...