Programe și aplicații noi 2019 #16        0  1323 vizualizari

eutodobackup.png

Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.

1. Secure File Deleter - DOWNLOAD

Cu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a putea fi recuperate.

2. Psiphon - DOWNLOAD

Cu Psiphon poți accesa orice site de pe internet chiar dacă ai restricții la net, accesul la anumite domenii este blocat sau locul sau țara unde te afli nu permite să intri pe anumite pagini web.

3. WindowsSpyBlocker - DOWNLOAD

WindowsSpyBlocker este o aplicație de securitate care protejează computerele prin blocarea programelor spion și de urmărire.

4. Xvast - DOWNLOAD

Xvast este un browser rapid realizat pe baza motorului Chrome, este sigur și oferă o securitate ridicată fără reclame, pluginuri sau alte aplicații care pot extrage date personale.

5. Wise Duplicate Finder - DOWNLOAD

Wise Duplicate Finder este un program care eliberează spațiul de stocare prin identificarea și ștergerea fișierelor duplicate.

6. ImageGrab - DOWNLOAD

ImageGrab este un program gratuit care extrage imagini, fotografii, poze din aproape orice fisier video.

7. Panda Generic Uninstaller - DOWNLOAD

Panda Generic Uninstaller este un program rapid si eficient care dezinstalează antivirusul Panda si șterge toate fișierele și intrările din regiștrii legate de Panda.

8. EaseUS Todo Backup - DOWNLOAD

EaseUS Todo Backup Free este un program prin care îți poți proteja fișierele importante prin backup-ul lor periodic (full, diferential sau incremental).

9. ESET SysRescue - DOWNLOAD

ESET SysRescue este un program de stergere a virusilor si a altor programe periculoase ce functioneaza independent de sistemul de operare, direct de pe un CD, DVD sau stick USB.

10. Agent Ransack - DOWNLOAD

Agent Ransack este o aplicație pentru căutarea rapida în computerul tău, a fișierelor de orice tip, în textele documentelor word sau PDF.

Rating 2.63/5
Rating: 2.6/5 (38 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


28-Jan-2020 22:01 (53 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...

18-Jan-2020 19:54 (385 vizualizari)
wiseantimalware.png
Și în 2020 iDownload vă aduce cele mai bune programe și aplicații gratuite pentru computerele voastre. Mai jos puteți vedea și descărca cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro la acest început de an.1. FireAlpaca - DOWNLOADFireAlpaca este un program pentru poze și...

03-Dec-2019 20:26 (1323 vizualizari)
eutodobackup.png
Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.1. Secure File Deleter - DOWNLOADCu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a...

15-Nov-2019 21:32 (1282 vizualizari)
speedtesteookla.jpg
Episodul 15 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro vă aduce următoarele aplicații și programe pentru computerul vostru: Microsoft Safety Scanner o aplicație de securitate ce scanează sistemul împotriva virușilor, Speedtest by Ookla vă arată exact viteza pe care o aveți pe...

01-Nov-2019 22:35 (1378 vizualizari)
metame.png

Articolul cu numărul 14 din 2019 a celor mai noi programe pentru PC conține următoarele: Vidyard GoVideo o aplicație pentru Chrome pentru a realiza înregistrări de pe desktop, To Google Translate o extensie pentru Firefox pentru a realiza instant traduceri, Trackhunter pentru a...

22-Oct-2019 21:30 (1489 vizualizari)
paltalk2.png
1. CLIQZ - DOWNLOADCLIQZ asigură maximum de protecție și confidențialitate atunci când navigați pe internet, puteți căuta orice pe internet fără frica că cineva vede ceea ce faceți, oferă posibilitatea de blocarea a anunțurilor pentru o viteză mai bună, are protecție...