Programe și aplicații pentru a lucra sau a învăța de acasă !        0  4754 vizualizari

zoomconference.jpg

În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura cu prietenii sau familia.

Mai jos puteți downloada programe pentru apeluri și conferințe video online, programe pentru a ține legătura și a colabora cu colegii, programe remote control prin care vă puteți conecta de la distanță la alte dispozitive, aplicații office gratuite și compatibile cu MS Office, programe pentru emailuri, pentru PDF-uri și pentru organizare.

1. Skype -DOWNLOAD

Un program pentru apeluri video de la distanta, poate fi utilizat pentru conectarea mai multor utilizatori, realizarea de conferinte sau clase online.

2. Zoom - DOWNLOAD

Zoom este o aplicație pentru conferințe video în cloud, întâlniri și discuții video online la distanță, mesagerie în grup sau apeluri audio.

Zoom este ofera cea mai buna calitate video si audio pentru convorbiri, screen sharing pentru prezentări si este compatibil cu computerele pe Windows, tabletele si telefoanele Android, iPhone-uri si iPad-uri si pentru Mac-uri.

3. AnyDesk - DOWNLOAD

AnyDesk este un program ce va ajuta sa va conectați și sa controlați de la distanta un alt computer, telefon android, tableta, mac, iphone, computer pe linux sau chrome OS.
AnyDesk este foarte rapid si poate fi utilizat pentru colaborari online, control si ajutor la distanta, transfer de fisiere si usor de folosit.

4. TeamViewer - DOWNLOAD

Cel mai cunoscut si poate cel mai utilizat program pentru conectarea de la distanta la un alt computer. Cu acest program va puteti ajuta colegii si prietenii, le  puteti explica cu functioneaza o aplicatie sau le puteti repara computerul.

5. OpenOffice - DOWNLOAD

O aplicatie office complet gratuita, asemanatoare si compatibila cu excel, word din Microsoft Office. Contine Writer pentru documente, Calc pentru tabele tip excdl, Impress pentru prezentari gen PowerPoint, Draw pentru desene si Base pentru baze de date.


6. LibreOffice - DOWNLOAD

LibreOffice este o aplicație office gratuita pentru editarea de documente, realizarea de prezentari, calcule tabelare sau pentru realizarea de desene.
LibreOffice este compatibil cu Word, Excel si PowerPoint.

Ce este deosebit la LibreOffice este faptul ca poate deschide, edita si modifica documentele si fișierele PDF.

7. Adobe Acrobat Reader DC 2020 - DOWNLOAD

Programul original de care aveti nevoie pentru deschiderea si printarea documentelor PDF.

8. Mozilla Thunderbird - DOWNLOAD

Mozilla Thunderbird este un client de mail asemanator cu Outlook dar complet gratuit.
Mozilla Thunderbird face email-urile mai sigure, mai rapide si mai usoare decat au fost pana acum.

9. EverNote - DOWNLOAD

Cu EverNote iti va fi mult mai usor sa iti amintesti diferite lucruri si sa accesezi diferite notite scrise: pagini web, email-uri, mesaje telefonice, adrese, parole, documente si multe altele.

Evernote functioneaza pe aproape orice computer, telefon sau tableta (Android, iPhone, BlackBerry, Windows).

10. Google Drive - Backup și sincronizare - DOWNLOAD

Google Drive este un serviciu gratuit de găzduire / stocare / backup a fișierelor in cloud.

Cu Drive va puteți transfera si păstra in siguranța documente, fotografii și orice alt fișier. Si le veți putea accesa de oriunde și de pe orice dispozitiv: computer, telefon sau tableta.

Rating 2.56/5
Rating: 2.6/5 (123 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


18-Jul-2021 20:10 (86 vizualizari)
tupitube.jpg
Ce avem nou pe iDownload.ro?
Pai avem așa: Mars24 o aplicație unde puteți vedea ora exact pe Marte și diferite reprezentări grafice ale planetei, un program prin care vă puteți face propriul post de radio online pe internet unde puteți pune ce muzică vreți voi, un program pentru...

05-Jul-2021 19:56 (313 vizualizari)
win11pchealth.jpg
Descarcă gratuit cele mai noi aplicații adăugate pe iDownload.ro !

Ce avem ca noutați?  Un program pentru deblocarea telefoanelor Android dacă nu mai ai parola, o aplicație meteo pentru desktop, o aplicație gen messenger pentru a comunica criptat cu mesaje ce se...

16-Jun-2021 21:04 (589 vizualizari)
hasleodisk.png
Ce programe și aplicații noi am publicat pe iDownload.ro în ultima perioadă?

Pai o aplicație prin care puteți utiliza telefonul ca microfon pentru computer, un program prin care puteți realiza GIF-uri animate, o aplicație de la Microsoft ce poate fi utilizată ca...

01-Jun-2021 15:35 (626 vizualizari)
msyourphone.jpg
Care sunt noutățile software pe iDownload.ro săptămâna aceasta?

Programe pentru optimizarea și curățarea computerului, aplicații care vă citesc textele și articolele din site-urile pe care le vizitați, programe prin care vă puteți conecta de la distanță la alte...

18-May-2021 20:13 (549 vizualizari)
iriunwebcam.jpg
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai recente programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro !1. Veyon - DOWNLOADCu Veyon puteți monitoriza și controla de la distanță computerele cursanților in timpul orelor efectuate online, puteți vedea ecranul fiecăruia ca și...

18-Apr-2021 14:09 (1195 vizualizari)
wickrme.jpg
În episodul de astazi a celor mai noi aplicații de pe iDownload.ro vă prezentam urmatorele: WickrMe un program securizat pentru mesagerie online, aplicații multimedia ce poate reda muzica din computer dar și clipuri de pe YouTube și posturi de radio-tv online, programe de securitate...