Programe și aplicații pentru a lucra sau a învăța de acasă !        0  2768 vizualizari

zoomconference.jpg

În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura cu prietenii sau familia.

Mai jos puteți downloada programe pentru apeluri și conferințe video online, programe pentru a ține legătura și a colabora cu colegii, programe remote control prin care vă puteți conecta de la distanță la alte dispozitive, aplicații office gratuite și compatibile cu MS Office, programe pentru emailuri, pentru PDF-uri și pentru organizare.

1. Skype -DOWNLOAD

Un program pentru apeluri video de la distanta, poate fi utilizat pentru conectarea mai multor utilizatori, realizarea de conferinte sau clase online.

2. Zoom - DOWNLOAD

Zoom este o aplicație pentru conferințe video în cloud, întâlniri și discuții video online la distanță, mesagerie în grup sau apeluri audio.

Zoom este ofera cea mai buna calitate video si audio pentru convorbiri, screen sharing pentru prezentări si este compatibil cu computerele pe Windows, tabletele si telefoanele Android, iPhone-uri si iPad-uri si pentru Mac-uri.

3. AnyDesk - DOWNLOAD

AnyDesk este un program ce va ajuta sa va conectați și sa controlați de la distanta un alt computer, telefon android, tableta, mac, iphone, computer pe linux sau chrome OS.
AnyDesk este foarte rapid si poate fi utilizat pentru colaborari online, control si ajutor la distanta, transfer de fisiere si usor de folosit.

4. TeamViewer - DOWNLOAD

Cel mai cunoscut si poate cel mai utilizat program pentru conectarea de la distanta la un alt computer. Cu acest program va puteti ajuta colegii si prietenii, le  puteti explica cu functioneaza o aplicatie sau le puteti repara computerul.

5. OpenOffice - DOWNLOAD

O aplicatie office complet gratuita, asemanatoare si compatibila cu excel, word din Microsoft Office. Contine Writer pentru documente, Calc pentru tabele tip excdl, Impress pentru prezentari gen PowerPoint, Draw pentru desene si Base pentru baze de date.


6. LibreOffice - DOWNLOAD

LibreOffice este o aplicație office gratuita pentru editarea de documente, realizarea de prezentari, calcule tabelare sau pentru realizarea de desene.
LibreOffice este compatibil cu Word, Excel si PowerPoint.

Ce este deosebit la LibreOffice este faptul ca poate deschide, edita si modifica documentele si fișierele PDF.

7. Adobe Acrobat Reader DC 2020 - DOWNLOAD

Programul original de care aveti nevoie pentru deschiderea si printarea documentelor PDF.

8. Mozilla Thunderbird - DOWNLOAD

Mozilla Thunderbird este un client de mail asemanator cu Outlook dar complet gratuit.
Mozilla Thunderbird face email-urile mai sigure, mai rapide si mai usoare decat au fost pana acum.

9. EverNote - DOWNLOAD

Cu EverNote iti va fi mult mai usor sa iti amintesti diferite lucruri si sa accesezi diferite notite scrise: pagini web, email-uri, mesaje telefonice, adrese, parole, documente si multe altele.

Evernote functioneaza pe aproape orice computer, telefon sau tableta (Android, iPhone, BlackBerry, Windows).

10. Google Drive - Backup și sincronizare - DOWNLOAD

Google Drive este un serviciu gratuit de găzduire / stocare / backup a fișierelor in cloud.

Cu Drive va puteți transfera si păstra in siguranța documente, fotografii și orice alt fișier. Si le veți putea accesa de oriunde și de pe orice dispozitiv: computer, telefon sau tableta.

Rating 2.83/5
Rating: 2.8/5 (35 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


10-Jun-2020 22:53 (624 vizualizari)
lmtantilogger.png
Descarcă gratuit cele mai noi programe și aplicații pentru Windows!
Aplicații pentru download-ul și conversia melodiilor de pe YouTube, programe care îți transformă laptopul într-un router wifi, protectie impotriva programelor de tip keyloger si malware, un player...

09-May-2020 23:57 (1184 vizualizari)
rocketcake.jpg
Cele mai noi și mai interesante programe și aplicații de pe iDownload.ro le găsiți mai jos.
Programe pentru webcam-uri, pentru recuperarea fișierelor, playere pentru muzică și filmele din calculator dar și pentru YouTube, aplicații pentru bazele de date, programe prin care vă...

30-Mar-2020 22:05 (1844 vizualizari)
facebookmesspcWIN.jpg
Cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro in ultima perioadă de timp. Programe pentru ascultat muzică, pentru messenger, apeluri video, audio și colaboare online, aplicații pentru desktop si traduceri, programe pentru editat, modificat poze și imagini.1. Ashampoo...

24-Mar-2020 20:25 (2768 vizualizari)
zoomconference.jpg
În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura...

09-Feb-2020 18:29 (2522 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...

28-Jan-2020 22:01 (2100 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...