Programe și aplicații pentru a lucra sau a învăța de acasă !        0  4989 vizualizari

zoomconference.jpg

În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura cu prietenii sau familia.

Mai jos puteți downloada programe pentru apeluri și conferințe video online, programe pentru a ține legătura și a colabora cu colegii, programe remote control prin care vă puteți conecta de la distanță la alte dispozitive, aplicații office gratuite și compatibile cu MS Office, programe pentru emailuri, pentru PDF-uri și pentru organizare.

1. Skype -DOWNLOAD

Un program pentru apeluri video de la distanta, poate fi utilizat pentru conectarea mai multor utilizatori, realizarea de conferinte sau clase online.

2. Zoom - DOWNLOAD

Zoom este o aplicație pentru conferințe video în cloud, întâlniri și discuții video online la distanță, mesagerie în grup sau apeluri audio.

Zoom este ofera cea mai buna calitate video si audio pentru convorbiri, screen sharing pentru prezentări si este compatibil cu computerele pe Windows, tabletele si telefoanele Android, iPhone-uri si iPad-uri si pentru Mac-uri.

3. AnyDesk - DOWNLOAD

AnyDesk este un program ce va ajuta sa va conectați și sa controlați de la distanta un alt computer, telefon android, tableta, mac, iphone, computer pe linux sau chrome OS.
AnyDesk este foarte rapid si poate fi utilizat pentru colaborari online, control si ajutor la distanta, transfer de fisiere si usor de folosit.

4. TeamViewer - DOWNLOAD

Cel mai cunoscut si poate cel mai utilizat program pentru conectarea de la distanta la un alt computer. Cu acest program va puteti ajuta colegii si prietenii, le  puteti explica cu functioneaza o aplicatie sau le puteti repara computerul.

5. OpenOffice - DOWNLOAD

O aplicatie office complet gratuita, asemanatoare si compatibila cu excel, word din Microsoft Office. Contine Writer pentru documente, Calc pentru tabele tip excdl, Impress pentru prezentari gen PowerPoint, Draw pentru desene si Base pentru baze de date.


6. LibreOffice - DOWNLOAD

LibreOffice este o aplicație office gratuita pentru editarea de documente, realizarea de prezentari, calcule tabelare sau pentru realizarea de desene.
LibreOffice este compatibil cu Word, Excel si PowerPoint.

Ce este deosebit la LibreOffice este faptul ca poate deschide, edita si modifica documentele si fișierele PDF.

7. Adobe Acrobat Reader DC 2020 - DOWNLOAD

Programul original de care aveti nevoie pentru deschiderea si printarea documentelor PDF.

8. Mozilla Thunderbird - DOWNLOAD

Mozilla Thunderbird este un client de mail asemanator cu Outlook dar complet gratuit.
Mozilla Thunderbird face email-urile mai sigure, mai rapide si mai usoare decat au fost pana acum.

9. EverNote - DOWNLOAD

Cu EverNote iti va fi mult mai usor sa iti amintesti diferite lucruri si sa accesezi diferite notite scrise: pagini web, email-uri, mesaje telefonice, adrese, parole, documente si multe altele.

Evernote functioneaza pe aproape orice computer, telefon sau tableta (Android, iPhone, BlackBerry, Windows).

10. Google Drive - Backup și sincronizare - DOWNLOAD

Google Drive este un serviciu gratuit de găzduire / stocare / backup a fișierelor in cloud.

Cu Drive va puteți transfera si păstra in siguranța documente, fotografii și orice alt fișier. Si le veți putea accesa de oriunde și de pe orice dispozitiv: computer, telefon sau tableta.

Rating 2.53/5
Rating: 2.5/5 (135 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


17-Jan-2022 21:36 (219 vizualizari)
battlenet.png
Descarcă cele mai noi programe și aplicații pentru PC din 2022 !În primul articol din 2022 iDownload.ro va prezintă următoarele programe și aplicații: Helium un converter pentru fișierele audio, caută imagini asemănătoare sau identice pe internet cu Search by Image, realizează...

23-Dec-2021 21:24 (549 vizualizari)
wwradio.png
Noul episod al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații pentru desktop precum OneLaunch care îți face ecranul de start din Windows mult mai interesant, GoogleHotkeys îți poate deschide rapid Google Search sau Google Translate și îți poate traduce...

11-Dec-2021 19:19 (557 vizualizari)
erinpng.png
Programe și aplicații noi pe iDownload.ro? Da, le gasiți mai jos: Microsoft Office - Electron  aplicație pentru desktop care vă oferă acces gratuit la versiunea web Microsoft Office, mpv este un player audio-video gratuit, CCleaner Browser un browser web care vă protejează pe...

01-Dec-2021 20:54 (480 vizualizari)
butterflyidn.png
Ce programe noi vă prezentăm săptamâna aceasta pe iDownload.ro: Canva un program pentru orice desing, logo-uri, postere, invitații și aproape orice print, Collaizer un program pentru realizat colaje foto iar dacă sunteți fani al serialelor anime sau al comic book-urilor manga puteți...

22-Nov-2021 21:15 (496 vizualizari)
imomess.png
iDownload.ro vă oferă un nou articol cu cele mai noi și mai interesante programe adăugate pe site.Săptămâna aceasta puteți descărca Ashampoo Office un program office gratuit, o aplicație messenger numita Imo care poate fi utilizată pe telefoane, tablete și computere. ThisIsWin11...

02-Nov-2021 20:35 (651 vizualizari)
avastone.png
1. Advanced Renamer - DOWNLOADAdvanced Renamer este un program care va ajuta sa redenumiți multiple fișiere și foldere în același timp.2. Emsisoft Clean - DOWNLOADEmsisoft Clean este un mic program care dezinstalează și șterge definitiv din computerul tău programele Emsisoft...