Programe și aplicații pentru a lucra sau a învăța de acasă !        0  4674 vizualizari

zoomconference.jpg

În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura cu prietenii sau familia.

Mai jos puteți downloada programe pentru apeluri și conferințe video online, programe pentru a ține legătura și a colabora cu colegii, programe remote control prin care vă puteți conecta de la distanță la alte dispozitive, aplicații office gratuite și compatibile cu MS Office, programe pentru emailuri, pentru PDF-uri și pentru organizare.

1. Skype -DOWNLOAD

Un program pentru apeluri video de la distanta, poate fi utilizat pentru conectarea mai multor utilizatori, realizarea de conferinte sau clase online.

2. Zoom - DOWNLOAD

Zoom este o aplicație pentru conferințe video în cloud, întâlniri și discuții video online la distanță, mesagerie în grup sau apeluri audio.

Zoom este ofera cea mai buna calitate video si audio pentru convorbiri, screen sharing pentru prezentări si este compatibil cu computerele pe Windows, tabletele si telefoanele Android, iPhone-uri si iPad-uri si pentru Mac-uri.

3. AnyDesk - DOWNLOAD

AnyDesk este un program ce va ajuta sa va conectați și sa controlați de la distanta un alt computer, telefon android, tableta, mac, iphone, computer pe linux sau chrome OS.
AnyDesk este foarte rapid si poate fi utilizat pentru colaborari online, control si ajutor la distanta, transfer de fisiere si usor de folosit.

4. TeamViewer - DOWNLOAD

Cel mai cunoscut si poate cel mai utilizat program pentru conectarea de la distanta la un alt computer. Cu acest program va puteti ajuta colegii si prietenii, le  puteti explica cu functioneaza o aplicatie sau le puteti repara computerul.

5. OpenOffice - DOWNLOAD

O aplicatie office complet gratuita, asemanatoare si compatibila cu excel, word din Microsoft Office. Contine Writer pentru documente, Calc pentru tabele tip excdl, Impress pentru prezentari gen PowerPoint, Draw pentru desene si Base pentru baze de date.


6. LibreOffice - DOWNLOAD

LibreOffice este o aplicație office gratuita pentru editarea de documente, realizarea de prezentari, calcule tabelare sau pentru realizarea de desene.
LibreOffice este compatibil cu Word, Excel si PowerPoint.

Ce este deosebit la LibreOffice este faptul ca poate deschide, edita si modifica documentele si fișierele PDF.

7. Adobe Acrobat Reader DC 2020 - DOWNLOAD

Programul original de care aveti nevoie pentru deschiderea si printarea documentelor PDF.

8. Mozilla Thunderbird - DOWNLOAD

Mozilla Thunderbird este un client de mail asemanator cu Outlook dar complet gratuit.
Mozilla Thunderbird face email-urile mai sigure, mai rapide si mai usoare decat au fost pana acum.

9. EverNote - DOWNLOAD

Cu EverNote iti va fi mult mai usor sa iti amintesti diferite lucruri si sa accesezi diferite notite scrise: pagini web, email-uri, mesaje telefonice, adrese, parole, documente si multe altele.

Evernote functioneaza pe aproape orice computer, telefon sau tableta (Android, iPhone, BlackBerry, Windows).

10. Google Drive - Backup și sincronizare - DOWNLOAD

Google Drive este un serviciu gratuit de găzduire / stocare / backup a fișierelor in cloud.

Cu Drive va puteți transfera si păstra in siguranța documente, fotografii și orice alt fișier. Si le veți putea accesa de oriunde și de pe orice dispozitiv: computer, telefon sau tableta.

Rating 2.55/5
Rating: 2.5/5 (115 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


18-Apr-2021 14:09 (645 vizualizari)
wickrme.jpg
În episodul de astazi a celor mai noi aplicații de pe iDownload.ro vă prezentam urmatorele: WickrMe un program securizat pentru mesagerie online, aplicații multimedia ce poate reda muzica din computer dar și clipuri de pe YouTube și posturi de radio-tv online, programe de securitate...

31-Mar-2021 20:23 (750 vizualizari)
pmovieswitch.png
Cele mai noi programe și aplicații pentru Windows adăugate în ultima lună pe iDownload.ro1. YouTube Song Downloader - DOWNLOADCu YouTube Song Downloader poți căuta muzica sau artistul preferat pe YouTube și poți descărca clipurile video la cea mai bună calitate sau le poți...

14-Mar-2021 11:31 (1048 vizualizari)
easycartoonizer.png
Aplicații utile, programe eficiente și gratuite asta vă ofera iDownload.ro în cea mai nouă selecție a aplicațiilor adăugate pe site

Mai jos găsiti prezentate și pentru download programe ce optimizează și îmbunătățesc performanțele computerelor, programe de...

28-Feb-2021 22:56 (1033 vizualizari)
airsend2021.jpg
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro.1. VoodooShield - DOWNLOADVoodooShield este un program gratuit care îți protejează computerul de programe periculoase, viruși, malware și orice alta aplicație sau fișier...

12-Jan-2021 20:03 (2574 vizualizari)
youtubemusic-idownload.ro.png
Primul articol din 2021 cu cele mai noi programe și aplicații pentru Windows publicate pe iDownload.ro.1. y2mp3 - DOWNLOADY2Mp3 este o aplicație prin care puteți descărca rapid clipuri de pe YouTube ca filmulețe sau ca melodii mp3.2. DiskSweep - DOWNLOADDiskSweep va permite sa vedeți...

16-Nov-2020 19:37 (2914 vizualizari)
onemessenger.jpg
Programe noi, programe gratuite, totul free download pe iDownload.roMai jos gasiți programe și aplicații pentru curățarea și optimizarea sistemului, aplicații pentru poze și fișiere video, un program pentru recuperarea fișierelor șterse și un altul pentru crearea de site-uri web.1....