Programe și aplicații noi 2020 #9        0  1612 vizualizari

paintshoppro2020.jpg

Cele mai utile si mai noi programe pentru Windows sunt aici. Programe si aplicații pentru desen și editare imagini, programe pentru fișierele PDF, pentru extragerea imaginilor din documentele PDF sau pentru transformarea fotografiilor în PDF-uri, o aplicație pentru TraceRoute și alta pentru download-ul pozelor de pe Instagram, un program pentru Windows prin care puteți vorbi cu prientenii și familia pe WhatsApp și UltraViewer pentru conectarea la alte computere. Toate aceaste programe dar și multe altele le puteți găsi mai jos pentru download gratuit.

1. Finger Painting - DOWNLOAD

Desenează cu degetul pe ecran dacă ai ecran cu touch-screen sau desenează cu mouseul dacă ai un computer cu ecran normal, desenează peste alte imagini sau creează o imagine de la zero cu aceasta aplicație gratuită.

2. Free PDF Image Extractor - DOWNLOAD

Free PDF Image Extractor este o aplicație gratuită care extrage imaginile, pozele, fotografiile din documentele PDF și le salvează separat ca fișiere imagine.

3. PaintShop® Pro 202 - DOWNLOAD

PaintShop® Pro 2021 este un program profesional pentru editare foto și grafică.

4. TraceRouteOK - DOWNLOAD

TraceRouteOK este o mica aplicație foarte utila și rapida pentru aflarea traceroute-ului, adica vei vedea exact cum se transmit datele prin internet, rețeaua locala si locurile prin care trec pentru ca tu sa deschizi un site web.

5. 4k Stogram - DOWNLOAD

4k Stogram este o aplicație pentru download-ul pozelor de pe Instagram.

6. DWG FastView - DOWNLOAD

DWG FastView este un program gratuit pentru deschiderea și vizualizarea fișierelor CAD - DWG, DXF.

7. Altus - DOWNLOAD

Altus este o aplicație pentru a te conecta si a vorbi cu prietenii de pe WhatsApp direct de pe computerul tău și chiar de pe mai multe conturi în același timp.

8. UltraViewer - DOWNLOAD

Cu UltraViewer te poți conecta de la distanță la alte computere și le poți controla, repara, transfera fișiere iar în același timp poți discuta printr-un chat inclus în acest program.

9. backiee - Wallpaper Studio 10 - DOWNLOAD

Wallpaper Studio 10 este o aplicație unica pentru wallpapere pentru Windows 10 , o aplicație ce conține mii de imagini HD, 4K, 5K si 8K pe care le puteți utiliza imagini de fundal.

10. USB Lockit - DOWNLOAD

USB Lockit este un mic program prin care va puteți parola stick-urile USB astfel încât nimeni sa nu poată să acceseze conținutul lor.

11. Free Image to PDF Converter - DOWNLOAD

Un program gratuit pentru conversia și transformarea imaginilor / fotografiilor în documentele PDF.

12. SanDisk SSD Dashboard - DOWNLOAD

SanDisk SSD Dashboard este un program pentru SSD-urile SanDisk ce ajuta la menținerea performantei, analiza stării de sănătate, pentru afișarea duratei de viata rămase, actualizările de firmware.

Rating 2.91/5
Rating: 2.9/5 (33 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


12-Jan-2021 20:03 (577 vizualizari)
youtubemusic-idownload.ro.png
Primul articol din 2021 cu cele mai noi programe și aplicații pentru Windows publicate pe iDownload.ro.1. y2mp3 - DOWNLOADY2Mp3 este o aplicație prin care puteți descărca rapid clipuri de pe YouTube ca filmulețe sau ca melodii mp3.2. DiskSweep - DOWNLOADDiskSweep va permite sa vedeți...

16-Nov-2020 19:37 (1860 vizualizari)
onemessenger.jpg
Programe noi, programe gratuite, totul free download pe iDownload.roMai jos gasiți programe și aplicații pentru curățarea și optimizarea sistemului, aplicații pentru poze și fișiere video, un program pentru recuperarea fișierelor șterse și un altul pentru crearea de site-uri web.1....

18-Oct-2020 20:31 (1612 vizualizari)
paintshoppro2020.jpg
Cele mai utile si mai noi programe pentru Windows sunt aici. Programe si aplicații pentru desen și editare imagini, programe pentru fișierele PDF, pentru extragerea imaginilor din documentele PDF sau pentru transformarea fotografiilor în PDF-uri, o aplicație pentru TraceRoute și alta...

29-Aug-2020 21:05 (2039 vizualizari)
imagecolorize2.jpg
Descarcă și instalează gratuit cele mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro !
În articolul de astăzi vă prezentăm multe aplicații pentru editat, modificat și organizat fotografii, hărți gratuite pentru Windows, programe pentru...

14-Jul-2020 20:34 (2181 vizualizari)
airflow.png
Cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro, astăzi episodul 7 din 2020.
În articolul de mai jos găsiti pentru downloal și utilizarea gratuită programe pentru editare video, aplicații pentru protecția computerului, playere pentru muzică și filme, o aplicație pentru...

10-Jun-2020 22:53 (3175 vizualizari)
lmtantilogger.png
Descarcă gratuit cele mai noi programe și aplicații pentru Windows!
Aplicații pentru download-ul și conversia melodiilor de pe YouTube, programe care îți transformă laptopul într-un router wifi, protectie impotriva programelor de tip keyloger si malware, un player...