Programe și aplicații noi 2021 #11        0  806 vizualizari

avastone.png

1. Advanced Renamer - DOWNLOAD

Advanced Renamer este un program care va ajuta sa redenumiți multiple fișiere și foldere în același timp.

2. Emsisoft Clean - DOWNLOAD

Emsisoft Clean este un mic program care dezinstalează și șterge definitiv din computerul tău programele Emsisoft Anti-Malware și Emsisoft Internet Security.

3. Ashampoo Windows 11 Compatibility Check - DOWNLOAD

Ashampoo Windows 11 Compatibility Check îți scanează computerul și analizează dacă componentele hardaware sunt compatibile și au configurația necesară pentru instalarea celui mai nou sistem de operare de Microsoft, Windows 11.

4. Avast One - DOWNLOAD

Avast One este un nou antivirus gratuit care va oferă protecție impotriva virusilor și navigare sigură pe internet pentru computerele și telefoanele voastre.

5. Tweakeze - DOWNLOAD

Tweakeze este un program care îți protejează computerul prin prevenirea schimbărilor nedorite în fișierele de sistem și regiștrii Windows-ului.

6. Volume2 - DOWNLOAD

Volume2 este o aplicație ușor de utilizat pentru a da mai tare sau mai încet sunetul din computerul tău.

7. Quick User Manager - DOWNLOAD

Quick User Manager este o aplicație pentru administrarea conturilor utilizatorilor și administratorilor din Windows.
Aceasta aplicație afișează toți utilizatorii și administratorii computerului, poate seta sau elimina parolele de acces, poate șterge un utilizator sau poate crea unul cu drept de administrator.

8. Switch Free Audio and Mp3 Converter - DOWNLOAD

Switch Free Audio and Mp3 Converter este un program gratuit care poate converti muzica și fișierele audio din și în diferite formate.

9. Paranoia File Encryption and Text Encryption - DOWNLOAD

Paranoia File Encryption este un program gratuit care poate cripta informații text, fișiere și foldere, datele criptate sunt protejate cu parola folosind un algoritm AES (256bit) pentru o le face aproape imposibil de descifrat de alte persoane.

Rating 2.00/5
Rating: 2.0/5 (10 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


09-May-2022 20:38 (141 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (885 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (681 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (705 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (691 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...

17-Jan-2022 21:36 (1183 vizualizari)
battlenet.png
Descarcă cele mai noi programe și aplicații pentru PC din 2022 !În primul articol din 2022 iDownload.ro va prezintă următoarele programe și aplicații: Helium un converter pentru fișierele audio, caută imagini asemănătoare sau identice pe internet cu Search by Image, realizează...