Programe și aplicații noi 2022 #9 - Nou !        0  280 vizualizari

airdash.png

Episodul 9 din 2022 al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații prin care poți opri un computer de la distanță, prin care poți transfera rapid poze și filmulețe între telefon și computer, un program pentru crearea de GIF-uri animate, aplicații pentru editarea și vizualizarea fișierelor PDF. Un  program care poate mari spațiul de stocare din computer,  un program ușor de folosit pentru decuparea, tăierea clipurilor video, Microsoft Teams pentru întâniri, sedințe și cursuri online, o aplicație pentru descărcarea filmulețelor de pe YOuTube dar și alte programe interesante pe care le puteți descărca de mai jos.

1. Remote Shutdown Controller - DOWNLOAD

Remote Shutdown Controller este un program prin care puteți opri un computer de la distanta.

2. AirDash - DOWNLOAD

AirDash este o aplicație prin care puteți transfera rapid poze, filmulețe sau muzică între telefon și computer, între computer și telefon sau intre telefoane Android si iPhone.

3. Cat GIF Editor - DOWNLOAD

Cat GIF Editor este un mic program prin care va puteți realiza propriile GIF-uri animate din diferite imagini, texte sau alte animații.

4. UPDF - DOWNLOAD


UPDF este un program care te ajuta să editezi și să modifici fișierele PDF.

5. Dissy - DOWNLOAD

Dissy este un program care scanează spațiul de stocare din computer, identifica fișierele și folderele care ocupa cel mai mult spațiu, poate șterge fișierele inutile și poate mari spațiul liber.

6. Simple Video Cutter - DOWNLOAD

Simple Video Cutter este un program eficient și ușor de folosit pentru decuparea, tăierea clipurilor video și pentru extragerea anumitor părți din filmulețe.

7. Free PDF Reader - DOWNLOAD

Free PDF Reader este un program gratuit ce poate deschide, vizualiza și printa fișiere PDF.

8. Photini - DOWNLOAD

Photini este un program pentru editarea și modificarea meta-datelor (Exif, IPTC, XMP) din fotografiile și imaginile digitale.

9. Microsoft Teams - DOWNLOAD

Teams este aplicația de la Microsoft pentru întâlniri online, chat video, discuții, ședințe, cursuri, colaborări intre colegi.

10. TCPConnectProblemView - DOWNLOAD

TCPConnectProblemView este un mic utilitar ce monitorizează conexiunea TCP și afișează anumite alerte când un program încearcă sa inițieze o conexiune TCP și nu are nici un răspuns de la server.

11. JackTheVideoRipper - DOWNLOAD


JackTheVideoRipper poți descarca rapid orice clip video sau muzica de pe YouTube si de pe alte 100 de site de video streaming.

Rating 1.00/5
Rating: 1.0/5 (1 vot)
View this article in PDF format Print article

06-Sep-2022 20:37 (280 vizualizari)
airdash.png
Episodul 9 din 2022 al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații prin care poți opri un computer de la distanță, prin care poți transfera rapid poze și filmulețe între telefon și computer, un program pentru crearea de GIF-uri animate, aplicații pentru...

14-Aug-2022 20:43 (497 vizualizari)
spooqs.png
Cele mai noi programe adăugate în ultima perioadă pe pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2022.1. LMT AntiMalware - DOWNLOAD
LMT AntiMalware este un program de securitate care iți protejează computerul împotriva aplicațiilor periculoase, malware-ului și a altor...

12-Jun-2022 21:59 (1147 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (912 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1674 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (1084 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...