AnyCleaner - curăță și optimizează orice computer cu Windows        0  5207 vizualizari

anycleaner2.png
anycleaner3.png
anycleaner4.png
anycleaner5.png
AnyCleaner este un program nou pentru optimizarea computerului prin curățarea regiștrilor, ștergerea fișierelor temporare și prin administrarea mai multor funcții din Windows.

Spre deosebire de alte programe de același tip AnyCleaner are mai multe funcții, AnyCleaner are opțiuni pentru dezinstalarea programelor, alegerea programelor ce pornesc odată cu sistemul și accesul rapid la system restore, defragmentarea si verificarea hard-disk-ului.

Instalarea

AnyCleaner se instalează rapid, este mic ca dimensiuni, nu conține toolbar-uri, nu încearcă să instaleze nimic și nici nu schimbă pagina de start din browser.

DOWNLOAD AnyCleaner

Utilizarea

AnyCleaner este un program ușor de utilizat, în fereastra principală aveți opțiunea 1Click Now, adică cu un singur click puteți efectua rapid curățarea și repararea regiștrilor precum și ștergerea fișierelor temporare, fișierelor cache, istoricul navigării pe net, etc.

Imaginea modificata

Scanarea, repararea și curățarea computerului se realizează rapid în mai puțin de un minut. Și este foarte eficient, AnyCleaner poate elibera sute de Mb spațiu pe hard iar sistemul va fi mai rapid datorita optimizării regiștrilor.
Dacă nu doriți sa utilizați funcția 1Click Now puteți alege Disk Cleaner sau Registry Cleaner pentru curățarea manuală a regiștrilor și fișierelor, putând alege exact ceea ce ștergeți și curățați.

Imaginea modificata

În meniul din dreapta aveți și opțiunea Advanced Tools, aici puteți alege programele ce pornesc odată cu sistemul, cu cât sunt mai multe cu atât Windows-ul se încarcă mai greu, așa că puteți debifa toate programele pe care nu le utilizați frecvent.

Imaginea modificata

Tot in Advanced Tools puteți dezinstala programele din calculator și dacă alegeți tab-ul System Tools aveți acces rapid la anumite funcții ale Windows-ului: System Restore, CheckDisk, Defragmentare, SysFile Checker si Backup.


Concluzii

AnyCleaner este un program este un program ușor de utilizat, eficient și rapid.
Are o interfață intuitivă, este gratuit și poate fi utilizat de către oricine, nu
necesita cine știe ce experienta.
Își face bine treaba și după utilizarea lui veți observa mai multe îmbunătățiri la computerul vostru și mai puține erori.

DOWNLOAD AnyCleaner

Imaginea modificata
Rating 2.73/5
Rating: 2.7/5 (224 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


10-Jun-2020 22:53 (620 vizualizari)
lmtantilogger.png
Descarcă gratuit cele mai noi programe și aplicații pentru Windows!
Aplicații pentru download-ul și conversia melodiilor de pe YouTube, programe care îți transformă laptopul într-un router wifi, protectie impotriva programelor de tip keyloger si malware, un player...

09-May-2020 23:57 (1182 vizualizari)
rocketcake.jpg
Cele mai noi și mai interesante programe și aplicații de pe iDownload.ro le găsiți mai jos.
Programe pentru webcam-uri, pentru recuperarea fișierelor, playere pentru muzică și filmele din calculator dar și pentru YouTube, aplicații pentru bazele de date, programe prin care vă...

30-Mar-2020 22:05 (1841 vizualizari)
facebookmesspcWIN.jpg
Cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro in ultima perioadă de timp. Programe pentru ascultat muzică, pentru messenger, apeluri video, audio și colaboare online, aplicații pentru desktop si traduceri, programe pentru editat, modificat poze și imagini.1. Ashampoo...

24-Mar-2020 20:25 (2767 vizualizari)
zoomconference.jpg
În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura...

09-Feb-2020 18:29 (2520 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...

28-Jan-2020 22:01 (2099 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...