AnyCleaner - curăță și optimizează orice computer cu Windows        0  5045 vizualizari

anycleaner2.png
anycleaner3.png
anycleaner4.png
anycleaner5.png
AnyCleaner este un program nou pentru optimizarea computerului prin curățarea regiștrilor, ștergerea fișierelor temporare și prin administrarea mai multor funcții din Windows.

Spre deosebire de alte programe de același tip AnyCleaner are mai multe funcții, AnyCleaner are opțiuni pentru dezinstalarea programelor, alegerea programelor ce pornesc odată cu sistemul și accesul rapid la system restore, defragmentarea si verificarea hard-disk-ului.

Instalarea

AnyCleaner se instalează rapid, este mic ca dimensiuni, nu conține toolbar-uri, nu încearcă să instaleze nimic și nici nu schimbă pagina de start din browser.

DOWNLOAD AnyCleaner

Utilizarea

AnyCleaner este un program ușor de utilizat, în fereastra principală aveți opțiunea 1Click Now, adică cu un singur click puteți efectua rapid curățarea și repararea regiștrilor precum și ștergerea fișierelor temporare, fișierelor cache, istoricul navigării pe net, etc.

Imaginea modificata

Scanarea, repararea și curățarea computerului se realizează rapid în mai puțin de un minut. Și este foarte eficient, AnyCleaner poate elibera sute de Mb spațiu pe hard iar sistemul va fi mai rapid datorita optimizării regiștrilor.
Dacă nu doriți sa utilizați funcția 1Click Now puteți alege Disk Cleaner sau Registry Cleaner pentru curățarea manuală a regiștrilor și fișierelor, putând alege exact ceea ce ștergeți și curățați.

Imaginea modificata

În meniul din dreapta aveți și opțiunea Advanced Tools, aici puteți alege programele ce pornesc odată cu sistemul, cu cât sunt mai multe cu atât Windows-ul se încarcă mai greu, așa că puteți debifa toate programele pe care nu le utilizați frecvent.

Imaginea modificata

Tot in Advanced Tools puteți dezinstala programele din calculator și dacă alegeți tab-ul System Tools aveți acces rapid la anumite funcții ale Windows-ului: System Restore, CheckDisk, Defragmentare, SysFile Checker si Backup.


Concluzii

AnyCleaner este un program este un program ușor de utilizat, eficient și rapid.
Are o interfață intuitivă, este gratuit și poate fi utilizat de către oricine, nu
necesita cine știe ce experienta.
Își face bine treaba și după utilizarea lui veți observa mai multe îmbunătățiri la computerul vostru și mai puține erori.

DOWNLOAD AnyCleaner

Imaginea modificata
Rating 2.74/5
Rating: 2.7/5 (185 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


03-Dec-2019 20:26 (305 vizualizari)
eutodobackup.png
Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.1. Secure File Deleter - DOWNLOADCu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a...

15-Nov-2019 21:32 (677 vizualizari)
speedtesteookla.jpg
Episodul 15 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro vă aduce următoarele aplicații și programe pentru computerul vostru: Microsoft Safety Scanner o aplicație de securitate ce scanează sistemul împotriva virușilor, Speedtest by Ookla vă arată exact viteza pe care o aveți pe...

01-Nov-2019 22:35 (761 vizualizari)
metame.png

Articolul cu numărul 14 din 2019 a celor mai noi programe pentru PC conține următoarele: Vidyard GoVideo o aplicație pentru Chrome pentru a realiza înregistrări de pe desktop, To Google Translate o extensie pentru Firefox pentru a realiza instant traduceri, Trackhunter pentru a...

22-Oct-2019 21:30 (865 vizualizari)
paltalk2.png
1. CLIQZ - DOWNLOADCLIQZ asigură maximum de protecție și confidențialitate atunci când navigați pe internet, puteți căuta orice pe internet fără frica că cineva vede ceea ce faceți, oferă posibilitatea de blocarea a anunțurilor pentru o viteză mai bună, are protecție...

15-Oct-2019 09:13 (824 vizualizari)
signaldesktop.png
Episodul 12 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro conţine aplicaţii utile pentru Windows, pentru ştergerea fişierelor precum LockHunter, un browser nou şi rapid numit FlameSky, Xpdf o mica aplicaţie pentru deschiderea documentelor PDF, Signal un program de mesagerie care poate fi...

07-Oct-2019 10:15 (895 vizualizari)
videocombiner.jpg
O selecţie a celor mai noi şi mai intersante programe prezentate săptamâna trecută pe iDownload.ro şi pe care le puteţi descărca şi utiliza gratuit. Mai jos puteţ găsi programe pentru securitatea computerului tau precum USB Oblivion şi Avast Online Security, aplicaţii...