Programe noi 2015 #9        0  2408 vizualizari

Programele noi publicate pe iDownload in perioada 23.02.2015 - 01.03.2015.

1. SecPod Saner - DOWNLOAD
SecPod Saner este un program de securitate ce va face computerul mult mai rezistent impotriva infectiilor cu diferiti virusi.
Imaginea modificata

2. iFamebook - DOWNLOAD
Cu iFamebook poti vedea cine ti-a vizitat profilul de Facebook.
iFamebook este o aplicatie gratuita ce functioneaza ca extensie Firefox.
Imaginea modificata

3. VMware Player - DOWNLOAD
VMware Player este o aplicatie ce permite rularea mai multor sisteme de operare pe acelasi computer, sisteme pe care le puteti accesa fara sa reporniti computerul.
Imaginea modificata

4. MeasureIt for Firefox - DOWNLOAD
MeasureIt este o extensie pentru Firefox ce va permite sa masurati diferite obiecte de pe paginile web.
Imaginea modificata

5. Cofeshow - DOWNLOAD
Cofeshow este un program gratuit ce permite realizarea de clipuri video, slideshow-uri profosionale cu muzica pe fundal, contine teme de calitate full HD si poate fi utilizat chiar si de utilizatorii neexperimentati.
Imaginea modificata

6. Disk Drill - DOWNLOAD
Disk Drill este o aplicatie ce poate recupera fisierele sterse din computerul tau, de pe stick-urile USB, cardurile de memorie sau hard-urile externer.
Imaginea modificata

7. Clockworks - DOWNLOAD
Clockworks este o aplicatie ce poate fi utlizata ca alarma pentru desktop sau pentru a inchide automat calculatorul la o anumita ora sau dupa o perioada de timp.
Imaginea modificata

8. Hot Jingle Player - DOWNLOAD
Hot Jingle Player este un player recomandat DJ-ilor si posturilor de radio.
Hot Jingle Player este un player pentru jingle-uri, muzica de fundal cand se vorbeste, redarea reclamelor sau efectelor audio.
Imaginea modificata

9. Soft4Boost AMPlayer - DOWNLOAD
Soft4Boost AMPlayer este un player multimedia ce poate reda filme, muzica indiferent de format.
Imaginea modificata

10. tinySpell - DOWNLOAD
tinySpell este un corector de texte ce poate verifica orice scrieti in orice program.
tinySpell este foarte usor de folosit, oriunde scrieti ceva acest program verifica automat corectitudinea cuvintelor si emite un sunet si o notificare daca ceva este gresit.
Imaginea modificata

11. FiddlerCap Web Recorder - DOWNLOAD
FiddlerCap Web Recorder monitorizeaza si inregistreaza log-urile traficului pe net pentru a fi verificate de un utilitar in cazul unor probleme.
Imaginea modificata

12. Parkdale - DOWNLOAD
Parkdale este un program pentru masurarea vitezei de scriere si de citire de pe hard-disk, unitati de scriere (cdrom, dvdrom) si servere din retea.
Imaginea modificata

13. 4x4 Offroad Race - DOWNLOAD
4x4 Offroad Race este un joc 3D de curse cu masini off-road.
In acest joc trebuie sa concurati cu alte masini pe niste circuite offroad, drumuri denivelate, cu noroi si gropi.
Imaginea modificata

14. Free Movies Box RT - DOWNLOAD
ree Movies Box este o aplicatie pentru Windows 8/8.1/10 pentru a urmari gratuit mii de filme in format HD direct pe calculatorul tau.
Imaginea modificata
Rating 2.84/5
Rating: 2.8/5 (242 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


09-Feb-2020 18:29 (299 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...

28-Jan-2020 22:01 (537 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...

18-Jan-2020 19:54 (709 vizualizari)
wiseantimalware.png
Și în 2020 iDownload vă aduce cele mai bune programe și aplicații gratuite pentru computerele voastre. Mai jos puteți vedea și descărca cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro la acest început de an.1. FireAlpaca - DOWNLOADFireAlpaca este un program pentru poze și...

03-Dec-2019 20:26 (1521 vizualizari)
eutodobackup.png
Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.1. Secure File Deleter - DOWNLOADCu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a...

15-Nov-2019 21:32 (1429 vizualizari)
speedtesteookla.jpg
Episodul 15 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro vă aduce următoarele aplicații și programe pentru computerul vostru: Microsoft Safety Scanner o aplicație de securitate ce scanează sistemul împotriva virușilor, Speedtest by Ookla vă arată exact viteza pe care o aveți pe...

01-Nov-2019 22:35 (1534 vizualizari)
metame.png

Articolul cu numărul 14 din 2019 a celor mai noi programe pentru PC conține următoarele: Vidyard GoVideo o aplicație pentru Chrome pentru a realiza înregistrări de pe desktop, To Google Translate o extensie pentru Firefox pentru a realiza instant traduceri, Trackhunter pentru a...