Programe și aplicații noi 2019 #10        0  1763 vizualizari

icecreamvidedit.png

Descarcă şi instalează cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. Astăzi vă prezentăm pentru download aplicaţii pentru desktop, captura de ecran şi pentru wallpapere, programe pentru conversia şi editarea audio-video, de securitate pentru blocarea programelor care accesează internetul şi pentru blocarea update-urilor pentru Windows.

1. AwesomeWallpaper - DOWNLOAD

AwesomeWallpaper este o aplicație pentru Windows ce îți poate schimba wallpaper ul de pe desktop sau îți poate afișa informații despre sistem.

2. Free WebM to MP3 Converter - DOWNLOAD

Free WebM to MP3 Converter este un program gratuit care poate converti fisierele WebM, MP4, FLV si 3GP in fisiere MP3 sau WAV.

3. pgAdmin - DOWNLOAD

pgAdmin este o platforma gratuita pentru administrarea si dezvoltarea bazelor de date PostgreSQL, una din cele mai bune baze de date Open Source.

4. ST Screen Recorder - DOWNLOAD

ST Screen Recorder realizează capturi video de pe desktop ale întregului ecran sau pentru anumite părți din el.

5. ProgCop - DOWNLOAD

Cu ProgCop poți bloca cu un singur click aplicațiile și programele care se conectează la internet și pot transmite informații sau alte date personale fără voia ta.

6. POP Peeper - DOWNLOAD

POP Peeper este un program care te anunță de fiecare data când primești un nou email fie ca este pe Gmail, Yahoo. Outlook sau un cont personal POP3 sau IMAP.

7. Icecream Video Editor - DOWNLOAD

Cu Icecream Video Editor va puteți creea propriile filme, clipuri video din filmări și poze. Puteți adăuga efecte video, sunete pe fundal, efecte de tranziție între scene, puteți roti imaginea, puteți blura diferite parți și multe altele. 

8. PDF Replacer - DOWNLOAD

PDF Replacer este un program care poate găsi și înlocui diferite cuvinte sau fraze din documentele PDF lăsând formatarea fișierelor PDF intactă.

9. Free Music Downloader for SoundCloud - DOWNLOAD

Free SoundCloud Downloader este un program gratuit pentru PC prim care puteți descărca muzica de pe SoundClud la voi în calculator.

10. Windows Update Blocker - DOWNLOAD

Windows Update Blocker este o mică aplicație care dezactivează update-urile automate și alte servicii în Windows 10.

Rating 3.07/5
Rating: 3.1/5 (147 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


10-Jun-2020 22:53 (620 vizualizari)
lmtantilogger.png
Descarcă gratuit cele mai noi programe și aplicații pentru Windows!
Aplicații pentru download-ul și conversia melodiilor de pe YouTube, programe care îți transformă laptopul într-un router wifi, protectie impotriva programelor de tip keyloger si malware, un player...

09-May-2020 23:57 (1182 vizualizari)
rocketcake.jpg
Cele mai noi și mai interesante programe și aplicații de pe iDownload.ro le găsiți mai jos.
Programe pentru webcam-uri, pentru recuperarea fișierelor, playere pentru muzică și filmele din calculator dar și pentru YouTube, aplicații pentru bazele de date, programe prin care vă...

30-Mar-2020 22:05 (1841 vizualizari)
facebookmesspcWIN.jpg
Cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro in ultima perioadă de timp. Programe pentru ascultat muzică, pentru messenger, apeluri video, audio și colaboare online, aplicații pentru desktop si traduceri, programe pentru editat, modificat poze și imagini.1. Ashampoo...

24-Mar-2020 20:25 (2767 vizualizari)
zoomconference.jpg
În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura...

09-Feb-2020 18:29 (2520 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...

28-Jan-2020 22:01 (2099 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...