Programe și aplicații noi 2019 #10        0  1236 vizualizari

icecreamvidedit.png

Descarcă şi instalează cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. Astăzi vă prezentăm pentru download aplicaţii pentru desktop, captura de ecran şi pentru wallpapere, programe pentru conversia şi editarea audio-video, de securitate pentru blocarea programelor care accesează internetul şi pentru blocarea update-urilor pentru Windows.

1. AwesomeWallpaper - DOWNLOAD

AwesomeWallpaper este o aplicație pentru Windows ce îți poate schimba wallpaper ul de pe desktop sau îți poate afișa informații despre sistem.

2. Free WebM to MP3 Converter - DOWNLOAD

Free WebM to MP3 Converter este un program gratuit care poate converti fisierele WebM, MP4, FLV si 3GP in fisiere MP3 sau WAV.

3. pgAdmin - DOWNLOAD

pgAdmin este o platforma gratuita pentru administrarea si dezvoltarea bazelor de date PostgreSQL, una din cele mai bune baze de date Open Source.

4. ST Screen Recorder - DOWNLOAD

ST Screen Recorder realizează capturi video de pe desktop ale întregului ecran sau pentru anumite părți din el.

5. ProgCop - DOWNLOAD

Cu ProgCop poți bloca cu un singur click aplicațiile și programele care se conectează la internet și pot transmite informații sau alte date personale fără voia ta.

6. POP Peeper - DOWNLOAD

POP Peeper este un program care te anunță de fiecare data când primești un nou email fie ca este pe Gmail, Yahoo. Outlook sau un cont personal POP3 sau IMAP.

7. Icecream Video Editor - DOWNLOAD

Cu Icecream Video Editor va puteți creea propriile filme, clipuri video din filmări și poze. Puteți adăuga efecte video, sunete pe fundal, efecte de tranziție între scene, puteți roti imaginea, puteți blura diferite parți și multe altele. 

8. PDF Replacer - DOWNLOAD

PDF Replacer este un program care poate găsi și înlocui diferite cuvinte sau fraze din documentele PDF lăsând formatarea fișierelor PDF intactă.

9. Free Music Downloader for SoundCloud - DOWNLOAD

Free SoundCloud Downloader este un program gratuit pentru PC prim care puteți descărca muzica de pe SoundClud la voi în calculator.

10. Windows Update Blocker - DOWNLOAD

Windows Update Blocker este o mică aplicație care dezactivează update-urile automate și alte servicii în Windows 10.

Rating 3.13/5
Rating: 3.1/5 (67 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


03-Dec-2019 20:26 (1130 vizualizari)
eutodobackup.png
Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.1. Secure File Deleter - DOWNLOADCu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a...

15-Nov-2019 21:32 (1110 vizualizari)
speedtesteookla.jpg
Episodul 15 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro vă aduce următoarele aplicații și programe pentru computerul vostru: Microsoft Safety Scanner o aplicație de securitate ce scanează sistemul împotriva virușilor, Speedtest by Ookla vă arată exact viteza pe care o aveți pe...

01-Nov-2019 22:35 (1053 vizualizari)
metame.png

Articolul cu numărul 14 din 2019 a celor mai noi programe pentru PC conține următoarele: Vidyard GoVideo o aplicație pentru Chrome pentru a realiza înregistrări de pe desktop, To Google Translate o extensie pentru Firefox pentru a realiza instant traduceri, Trackhunter pentru a...

22-Oct-2019 21:30 (1177 vizualizari)
paltalk2.png
1. CLIQZ - DOWNLOADCLIQZ asigură maximum de protecție și confidențialitate atunci când navigați pe internet, puteți căuta orice pe internet fără frica că cineva vede ceea ce faceți, oferă posibilitatea de blocarea a anunțurilor pentru o viteză mai bună, are protecție...

15-Oct-2019 09:13 (1124 vizualizari)
signaldesktop.png
Episodul 12 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro conţine aplicaţii utile pentru Windows, pentru ştergerea fişierelor precum LockHunter, un browser nou şi rapid numit FlameSky, Xpdf o mica aplicaţie pentru deschiderea documentelor PDF, Signal un program de mesagerie care poate fi...

07-Oct-2019 10:15 (1466 vizualizari)
videocombiner.jpg
O selecţie a celor mai noi şi mai intersante programe prezentate săptamâna trecută pe iDownload.ro şi pe care le puteţi descărca şi utiliza gratuit. Mai jos puteţ găsi programe pentru securitatea computerului tau precum USB Oblivion şi Avast Online Security, aplicaţii...