Programe și aplicații noi 2019 #10        0  469 vizualizari

icecreamvidedit.png

Descarcă şi instalează cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. Astăzi vă prezentăm pentru download aplicaţii pentru desktop, captura de ecran şi pentru wallpapere, programe pentru conversia şi editarea audio-video, de securitate pentru blocarea programelor care accesează internetul şi pentru blocarea update-urilor pentru Windows.

1. AwesomeWallpaper - DOWNLOAD

AwesomeWallpaper este o aplicație pentru Windows ce îți poate schimba wallpaper ul de pe desktop sau îți poate afișa informații despre sistem.

2. Free WebM to MP3 Converter - DOWNLOAD

Free WebM to MP3 Converter este un program gratuit care poate converti fisierele WebM, MP4, FLV si 3GP in fisiere MP3 sau WAV.

3. pgAdmin - DOWNLOAD

pgAdmin este o platforma gratuita pentru administrarea si dezvoltarea bazelor de date PostgreSQL, una din cele mai bune baze de date Open Source.

4. ST Screen Recorder - DOWNLOAD

ST Screen Recorder realizează capturi video de pe desktop ale întregului ecran sau pentru anumite părți din el.

5. ProgCop - DOWNLOAD

Cu ProgCop poți bloca cu un singur click aplicațiile și programele care se conectează la internet și pot transmite informații sau alte date personale fără voia ta.

6. POP Peeper - DOWNLOAD

POP Peeper este un program care te anunță de fiecare data când primești un nou email fie ca este pe Gmail, Yahoo. Outlook sau un cont personal POP3 sau IMAP.

7. Icecream Video Editor - DOWNLOAD

Cu Icecream Video Editor va puteți creea propriile filme, clipuri video din filmări și poze. Puteți adăuga efecte video, sunete pe fundal, efecte de tranziție între scene, puteți roti imaginea, puteți blura diferite parți și multe altele. 

8. PDF Replacer - DOWNLOAD

PDF Replacer este un program care poate găsi și înlocui diferite cuvinte sau fraze din documentele PDF lăsând formatarea fișierelor PDF intactă.

9. Free Music Downloader for SoundCloud - DOWNLOAD

Free SoundCloud Downloader este un program gratuit pentru PC prim care puteți descărca muzica de pe SoundClud la voi în calculator.

10. Windows Update Blocker - DOWNLOAD

Windows Update Blocker este o mică aplicație care dezactivează update-urile automate și alte servicii în Windows 10.

Rating 2.88/5
Rating: 2.9/5 (17 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


07-Oct-2019 10:15 (243 vizualizari)
videocombiner.jpg
O selecţie a celor mai noi şi mai intersante programe prezentate săptamâna trecută pe iDownload.ro şi pe care le puteţi descărca şi utiliza gratuit. Mai jos puteţ găsi programe pentru securitatea computerului tau precum USB Oblivion şi Avast Online Security, aplicaţii...

27-Sep-2019 13:32 (469 vizualizari)
icecreamvidedit.png
Descarcă şi instalează cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. Astăzi vă prezentăm pentru download aplicaţii pentru desktop, captura de ecran şi pentru wallpapere, programe pentru conversia şi editarea audio-video, de securitate pentru blocarea programelor care accesează...

18-Sep-2019 21:22 (358 vizualizari)
easyphotosf.jpg
Descarca si instaleaza cele mai noi programe si aplicații pentru Windows adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro1. Wise Force Deleter - DOWNLOADWise Force Deleter șterge orice fișier, program, document, poza sau filmuleț, fișiere pe care nu le puteți șterge în mod...

07-May-2019 21:04 (2450 vizualizari)
musique.jpg
Descarcă și instalează gratuit cele mai noi, cele mai bune, cele mai gratuite programe și aplicatii pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2019.1. Microsoft Edge - DOWNLOADEdge este un browser nou de la Microsoft, un înlocuitor al lui Internet Explorer.
Edge este un browser...

31-Mar-2019 22:11 (1883 vizualizari)
googlechecker.jpg
Cele mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro, astăzi episodul 7 din 2019. Download plăcut !1. Free HEIC Converter - DOWNLOADFree HEIC Converter este un program pentru conversia fotografiilor din format HEIC într-un format foto obișnuit...

15-Mar-2019 12:47 (1457 vizualizari)
xolidosign.png
Ce este nou pe iDownload.ro? Astăzi episodul 6.
Îţi protejezi datele personale şi intimitatea pe internet cu Avira Privacy Pal, cu Xolido®Sign va puteţi semna electronic documentele, TheSage este un dicţionar complet pentru limba engleză, aplicaţia Mobizen te ajută să...