Programe și aplicații noi 2019 #10        0  1338 vizualizari

icecreamvidedit.png

Descarcă şi instalează cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. Astăzi vă prezentăm pentru download aplicaţii pentru desktop, captura de ecran şi pentru wallpapere, programe pentru conversia şi editarea audio-video, de securitate pentru blocarea programelor care accesează internetul şi pentru blocarea update-urilor pentru Windows.

1. AwesomeWallpaper - DOWNLOAD

AwesomeWallpaper este o aplicație pentru Windows ce îți poate schimba wallpaper ul de pe desktop sau îți poate afișa informații despre sistem.

2. Free WebM to MP3 Converter - DOWNLOAD

Free WebM to MP3 Converter este un program gratuit care poate converti fisierele WebM, MP4, FLV si 3GP in fisiere MP3 sau WAV.

3. pgAdmin - DOWNLOAD

pgAdmin este o platforma gratuita pentru administrarea si dezvoltarea bazelor de date PostgreSQL, una din cele mai bune baze de date Open Source.

4. ST Screen Recorder - DOWNLOAD

ST Screen Recorder realizează capturi video de pe desktop ale întregului ecran sau pentru anumite părți din el.

5. ProgCop - DOWNLOAD

Cu ProgCop poți bloca cu un singur click aplicațiile și programele care se conectează la internet și pot transmite informații sau alte date personale fără voia ta.

6. POP Peeper - DOWNLOAD

POP Peeper este un program care te anunță de fiecare data când primești un nou email fie ca este pe Gmail, Yahoo. Outlook sau un cont personal POP3 sau IMAP.

7. Icecream Video Editor - DOWNLOAD

Cu Icecream Video Editor va puteți creea propriile filme, clipuri video din filmări și poze. Puteți adăuga efecte video, sunete pe fundal, efecte de tranziție între scene, puteți roti imaginea, puteți blura diferite parți și multe altele. 

8. PDF Replacer - DOWNLOAD

PDF Replacer este un program care poate găsi și înlocui diferite cuvinte sau fraze din documentele PDF lăsând formatarea fișierelor PDF intactă.

9. Free Music Downloader for SoundCloud - DOWNLOAD

Free SoundCloud Downloader este un program gratuit pentru PC prim care puteți descărca muzica de pe SoundClud la voi în calculator.

10. Windows Update Blocker - DOWNLOAD

Windows Update Blocker este o mică aplicație care dezactivează update-urile automate și alte servicii în Windows 10.

Rating 3.17/5
Rating: 3.2/5 (78 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


09-Feb-2020 18:29 (236 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...

28-Jan-2020 22:01 (505 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...

18-Jan-2020 19:54 (686 vizualizari)
wiseantimalware.png
Și în 2020 iDownload vă aduce cele mai bune programe și aplicații gratuite pentru computerele voastre. Mai jos puteți vedea și descărca cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro la acest început de an.1. FireAlpaca - DOWNLOADFireAlpaca este un program pentru poze și...

03-Dec-2019 20:26 (1511 vizualizari)
eutodobackup.png
Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.1. Secure File Deleter - DOWNLOADCu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a...

15-Nov-2019 21:32 (1408 vizualizari)
speedtesteookla.jpg
Episodul 15 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro vă aduce următoarele aplicații și programe pentru computerul vostru: Microsoft Safety Scanner o aplicație de securitate ce scanează sistemul împotriva virușilor, Speedtest by Ookla vă arată exact viteza pe care o aveți pe...

01-Nov-2019 22:35 (1522 vizualizari)
metame.png

Articolul cu numărul 14 din 2019 a celor mai noi programe pentru PC conține următoarele: Vidyard GoVideo o aplicație pentru Chrome pentru a realiza înregistrări de pe desktop, To Google Translate o extensie pentru Firefox pentru a realiza instant traduceri, Trackhunter pentru a...