Programe și aplicații noi 2019 #11        0  1656 vizualizari

videocombiner.jpg

O selecţie a celor mai noi şi mai intersante programe prezentate săptamâna trecută pe iDownload.ro şi pe care le puteţi descărca şi utiliza gratuit.

 Mai jos puteţ găsi programe pentru securitatea computerului tau precum USB Oblivion şi Avast Online Security, aplicaţii pentru imagini ca AI Image Enlarger sau TinEye Reverse Image Search pentru căutarea imaginilor pe internet, LINE o aplicaţie de mesagerie online pentru computere şi telefoane. Mai avem Ashampoo Music Studio un program pentru muzică cu care poţi face playlisturi pentru petreceri, Video Combiner care poate uni mai multe clipuri video sau C-MOR Security Surveillance un program pentru camerele de supraveghere video.

1. USB Oblivion - DOWNLOAD

USB Oblivion este un program care șterge definitiv toate urmele dispozitivelor USB conectate vreodată la un computer.

2. AI Image Enlarger - DOWNLOAD

Mărește fotografii și imagini de mici dimensiuni fără a pierde din calitate cu AI Image Enlarger, un program gratuit.

3. C-MOR Security Surveillance VM Software - DOWNLOAD

C-MOR Security Surveillance este o aplicație de supraveghere video care poate funcționa cu diferite camere IP.

4. LINE - DOWNLOAD

LINE este un program de mesagerie online, apeluri video și audio între computere, telefoane, tablete, indiferent de cum vă conectați puteți vorbi cu prietenii, familia oricând și oricum.

5. TinEye Reverse Image Search for Chrome - DOWNLOAD

TinEye Reverse Image Search este o extensie pentru browserul Chrome ce iți permite sa cauți poze, fotografii și imagini online, pe internet.

6. OnionShare - DOWNLOAD

Cu OnionShare puteți share-ui, transmite într-un mod securizat si anonim fișiere de orice dimensiune către ale persoane.

7. Video Combiner - DOWNLOAD

Video Combiner poate uni / combina mai mult filmulețe realizate în diferite formate și diferite rezoluții într-un singur clip video fără a pierde din calitatea video și afișând un aspect ratio.

8. NVDA 2019.2 - DOWNLOAD

NVDA este un program pentru nevăzători și persoane cu deficiente de vedere care ii ajuta sa utilizează calculatorul cu Windows și alte aplicații prin intermediul unui cititor de ecran.

9. NeatMouse - DOWNLOAD

NeatMouse este un mic program prin care poți controla cursorul mouse-ului de pe ecran din tastatură, fără mouse.

10. Kobo Desktop - DOWNLOAD

Cu aplicația Kobo Desktop puteți citi cărți în format electronic, ebook-uri, online sau puteți cumpăra cărți în format electronic (ebook) de pe Kobo Bookstore.

11. Ashampoo Music Studio 2019 - DOWNLOAD

Ashampoo Music Studio 2019 este un program complex pentru muzică ce permite editarea melodiilor, scrierea de CD-uri, crearea de playlist-uri pentru petreceri, înregistrări audio.

12. Avast Online Security for Chrome - DOWNLOAD

Cu Avast Online Security vei fi în siguranță pe toate site-urile pe care intri.
Avast Online Security este o extensie pentru browserul Chrome care se instalează rapid și te protejează pe Internet.

Rating 2.95/5
Rating: 2.9/5 (133 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


30-Mar-2020 22:05 (108 vizualizari)
facebookmesspcWIN.jpg
Cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro in ultima perioadă de timp. Programe pentru ascultat muzică, pentru messenger, apeluri video, audio și colaboare online, aplicații pentru desktop si traduceri, programe pentru editat, modificat poze și imagini. 1. Ashampoo...

24-Mar-2020 20:25 (283 vizualizari)
zoomconference.jpg
În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura...

09-Feb-2020 18:29 (1369 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...

28-Jan-2020 22:01 (1086 vizualizari)
caprinemessenger.png
Descarcă și instalează cele mai noi programe și aplicații adăugate săptamana trecută pe iDownload.ro1. aTube Catcher - DOWNLOADCu aTube Catcher poți descărca orice clip video, filmuleț de pe aproape orice site cu conținut video, de pe Facebook, Vimeo si alte mii de site-uri de...

18-Jan-2020 19:54 (1203 vizualizari)
wiseantimalware.png
Și în 2020 iDownload vă aduce cele mai bune programe și aplicații gratuite pentru computerele voastre. Mai jos puteți vedea și descărca cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro la acest început de an.1. FireAlpaca - DOWNLOADFireAlpaca este un program pentru poze și...

03-Dec-2019 20:26 (1868 vizualizari)
eutodobackup.png
Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.1. Secure File Deleter - DOWNLOADCu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a...