Programe și aplicații noi 2019 #11 - Nou !        0  242 vizualizari

videocombiner.jpg

O selecţie a celor mai noi şi mai intersante programe prezentate săptamâna trecută pe iDownload.ro şi pe care le puteţi descărca şi utiliza gratuit.

 Mai jos puteţ găsi programe pentru securitatea computerului tau precum USB Oblivion şi Avast Online Security, aplicaţii pentru imagini ca AI Image Enlarger sau TinEye Reverse Image Search pentru căutarea imaginilor pe internet, LINE o aplicaţie de mesagerie online pentru computere şi telefoane. Mai avem Ashampoo Music Studio un program pentru muzică cu care poţi face playlisturi pentru petreceri, Video Combiner care poate uni mai multe clipuri video sau C-MOR Security Surveillance un program pentru camerele de supraveghere video.

1. USB Oblivion - DOWNLOAD

USB Oblivion este un program care șterge definitiv toate urmele dispozitivelor USB conectate vreodată la un computer.

2. AI Image Enlarger - DOWNLOAD

Mărește fotografii și imagini de mici dimensiuni fără a pierde din calitate cu AI Image Enlarger, un program gratuit.

3. C-MOR Security Surveillance VM Software - DOWNLOAD

C-MOR Security Surveillance este o aplicație de supraveghere video care poate funcționa cu diferite camere IP.

4. LINE - DOWNLOAD

LINE este un program de mesagerie online, apeluri video și audio între computere, telefoane, tablete, indiferent de cum vă conectați puteți vorbi cu prietenii, familia oricând și oricum.

5. TinEye Reverse Image Search for Chrome - DOWNLOAD

TinEye Reverse Image Search este o extensie pentru browserul Chrome ce iți permite sa cauți poze, fotografii și imagini online, pe internet.

6. OnionShare - DOWNLOAD

Cu OnionShare puteți share-ui, transmite într-un mod securizat si anonim fișiere de orice dimensiune către ale persoane.

7. Video Combiner - DOWNLOAD

Video Combiner poate uni / combina mai mult filmulețe realizate în diferite formate și diferite rezoluții într-un singur clip video fără a pierde din calitatea video și afișând un aspect ratio.

8. NVDA 2019.2 - DOWNLOAD

NVDA este un program pentru nevăzători și persoane cu deficiente de vedere care ii ajuta sa utilizează calculatorul cu Windows și alte aplicații prin intermediul unui cititor de ecran.

9. NeatMouse - DOWNLOAD

NeatMouse este un mic program prin care poți controla cursorul mouse-ului de pe ecran din tastatură, fără mouse.

10. Kobo Desktop - DOWNLOAD

Cu aplicația Kobo Desktop puteți citi cărți în format electronic, ebook-uri, online sau puteți cumpăra cărți în format electronic (ebook) de pe Kobo Bookstore.

11. Ashampoo Music Studio 2019 - DOWNLOAD

Ashampoo Music Studio 2019 este un program complex pentru muzică ce permite editarea melodiilor, scrierea de CD-uri, crearea de playlist-uri pentru petreceri, înregistrări audio.

12. Avast Online Security for Chrome - DOWNLOAD

Cu Avast Online Security vei fi în siguranță pe toate site-urile pe care intri.
Avast Online Security este o extensie pentru browserul Chrome care se instalează rapid și te protejează pe Internet.

Rating 0.00/5
Rating: 0.0/5 (0 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


07-Oct-2019 10:15 (242 vizualizari)
videocombiner.jpg
O selecţie a celor mai noi şi mai intersante programe prezentate săptamâna trecută pe iDownload.ro şi pe care le puteţi descărca şi utiliza gratuit. Mai jos puteţ găsi programe pentru securitatea computerului tau precum USB Oblivion şi Avast Online Security, aplicaţii...

27-Sep-2019 13:32 (469 vizualizari)
icecreamvidedit.png
Descarcă şi instalează cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. Astăzi vă prezentăm pentru download aplicaţii pentru desktop, captura de ecran şi pentru wallpapere, programe pentru conversia şi editarea audio-video, de securitate pentru blocarea programelor care accesează...

18-Sep-2019 21:22 (358 vizualizari)
easyphotosf.jpg
Descarca si instaleaza cele mai noi programe si aplicații pentru Windows adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro1. Wise Force Deleter - DOWNLOADWise Force Deleter șterge orice fișier, program, document, poza sau filmuleț, fișiere pe care nu le puteți șterge în mod...

07-May-2019 21:04 (2450 vizualizari)
musique.jpg
Descarcă și instalează gratuit cele mai noi, cele mai bune, cele mai gratuite programe și aplicatii pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2019.1. Microsoft Edge - DOWNLOADEdge este un browser nou de la Microsoft, un înlocuitor al lui Internet Explorer.
Edge este un browser...

31-Mar-2019 22:11 (1883 vizualizari)
googlechecker.jpg
Cele mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro, astăzi episodul 7 din 2019. Download plăcut !1. Free HEIC Converter - DOWNLOADFree HEIC Converter este un program pentru conversia fotografiilor din format HEIC într-un format foto obișnuit...

15-Mar-2019 12:47 (1457 vizualizari)
xolidosign.png
Ce este nou pe iDownload.ro? Astăzi episodul 6.
Îţi protejezi datele personale şi intimitatea pe internet cu Avira Privacy Pal, cu Xolido®Sign va puteţi semna electronic documentele, TheSage este un dicţionar complet pentru limba engleză, aplicaţia Mobizen te ajută să...