Programe și aplicații noi 2019 #11        0  1465 vizualizari

videocombiner.jpg

O selecţie a celor mai noi şi mai intersante programe prezentate săptamâna trecută pe iDownload.ro şi pe care le puteţi descărca şi utiliza gratuit.

 Mai jos puteţ găsi programe pentru securitatea computerului tau precum USB Oblivion şi Avast Online Security, aplicaţii pentru imagini ca AI Image Enlarger sau TinEye Reverse Image Search pentru căutarea imaginilor pe internet, LINE o aplicaţie de mesagerie online pentru computere şi telefoane. Mai avem Ashampoo Music Studio un program pentru muzică cu care poţi face playlisturi pentru petreceri, Video Combiner care poate uni mai multe clipuri video sau C-MOR Security Surveillance un program pentru camerele de supraveghere video.

1. USB Oblivion - DOWNLOAD

USB Oblivion este un program care șterge definitiv toate urmele dispozitivelor USB conectate vreodată la un computer.

2. AI Image Enlarger - DOWNLOAD

Mărește fotografii și imagini de mici dimensiuni fără a pierde din calitate cu AI Image Enlarger, un program gratuit.

3. C-MOR Security Surveillance VM Software - DOWNLOAD

C-MOR Security Surveillance este o aplicație de supraveghere video care poate funcționa cu diferite camere IP.

4. LINE - DOWNLOAD

LINE este un program de mesagerie online, apeluri video și audio între computere, telefoane, tablete, indiferent de cum vă conectați puteți vorbi cu prietenii, familia oricând și oricum.

5. TinEye Reverse Image Search for Chrome - DOWNLOAD

TinEye Reverse Image Search este o extensie pentru browserul Chrome ce iți permite sa cauți poze, fotografii și imagini online, pe internet.

6. OnionShare - DOWNLOAD

Cu OnionShare puteți share-ui, transmite într-un mod securizat si anonim fișiere de orice dimensiune către ale persoane.

7. Video Combiner - DOWNLOAD

Video Combiner poate uni / combina mai mult filmulețe realizate în diferite formate și diferite rezoluții într-un singur clip video fără a pierde din calitatea video și afișând un aspect ratio.

8. NVDA 2019.2 - DOWNLOAD

NVDA este un program pentru nevăzători și persoane cu deficiente de vedere care ii ajuta sa utilizează calculatorul cu Windows și alte aplicații prin intermediul unui cititor de ecran.

9. NeatMouse - DOWNLOAD

NeatMouse este un mic program prin care poți controla cursorul mouse-ului de pe ecran din tastatură, fără mouse.

10. Kobo Desktop - DOWNLOAD

Cu aplicația Kobo Desktop puteți citi cărți în format electronic, ebook-uri, online sau puteți cumpăra cărți în format electronic (ebook) de pe Kobo Bookstore.

11. Ashampoo Music Studio 2019 - DOWNLOAD

Ashampoo Music Studio 2019 este un program complex pentru muzică ce permite editarea melodiilor, scrierea de CD-uri, crearea de playlist-uri pentru petreceri, înregistrări audio.

12. Avast Online Security for Chrome - DOWNLOAD

Cu Avast Online Security vei fi în siguranță pe toate site-urile pe care intri.
Avast Online Security este o extensie pentru browserul Chrome care se instalează rapid și te protejează pe Internet.

Rating 3.06/5
Rating: 3.1/5 (89 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


03-Dec-2019 20:26 (1130 vizualizari)
eutodobackup.png
Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.1. Secure File Deleter - DOWNLOADCu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a...

15-Nov-2019 21:32 (1110 vizualizari)
speedtesteookla.jpg
Episodul 15 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro vă aduce următoarele aplicații și programe pentru computerul vostru: Microsoft Safety Scanner o aplicație de securitate ce scanează sistemul împotriva virușilor, Speedtest by Ookla vă arată exact viteza pe care o aveți pe...

01-Nov-2019 22:35 (1053 vizualizari)
metame.png

Articolul cu numărul 14 din 2019 a celor mai noi programe pentru PC conține următoarele: Vidyard GoVideo o aplicație pentru Chrome pentru a realiza înregistrări de pe desktop, To Google Translate o extensie pentru Firefox pentru a realiza instant traduceri, Trackhunter pentru a...

22-Oct-2019 21:30 (1177 vizualizari)
paltalk2.png
1. CLIQZ - DOWNLOADCLIQZ asigură maximum de protecție și confidențialitate atunci când navigați pe internet, puteți căuta orice pe internet fără frica că cineva vede ceea ce faceți, oferă posibilitatea de blocarea a anunțurilor pentru o viteză mai bună, are protecție...

15-Oct-2019 09:13 (1124 vizualizari)
signaldesktop.png
Episodul 12 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro conţine aplicaţii utile pentru Windows, pentru ştergerea fişierelor precum LockHunter, un browser nou şi rapid numit FlameSky, Xpdf o mica aplicaţie pentru deschiderea documentelor PDF, Signal un program de mesagerie care poate fi...

07-Oct-2019 10:15 (1465 vizualizari)
videocombiner.jpg
O selecţie a celor mai noi şi mai intersante programe prezentate săptamâna trecută pe iDownload.ro şi pe care le puteţi descărca şi utiliza gratuit. Mai jos puteţ găsi programe pentru securitatea computerului tau precum USB Oblivion şi Avast Online Security, aplicaţii...