Programe și aplicații noi 2020 #7        0  2119 vizualizari

airflow.png

Cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro, astăzi episodul 7 din 2020.
În articolul de mai jos găsiti pentru downloal și utilizarea gratuită programe pentru editare video, aplicații pentru protecția computerului, playere pentru muzică și filme, o aplicație pentru transmiuni live pe Instagram, un program vizualizarea imaginilor în format BPG dar si alte aplicatii utile.

1. MiniTool MovieMaker Free - DOWNLOAD

MiniTool MovieMaker Free un program gratuit pentru realizarea de clipuri video pentru YouTube, filmulețe din fotografii cu efecte video 3D, felicitări video.

2. Anti-Malware Toolkit - DOWNLOAD

Anti-Malware Toolkit este o aplicație care îți descarca automat la tine în calculator programele de securitate și antivirus pentru a scăpa de viruși, pentru a elimina programe și aplicații periculoase: rootkits, ransomware, malware.

3. Scratch Desktop - DOWNLOAD

Scratch este un program unde poți învăța sa faci animații, sa îți spui poveștile într-un mod creativ sau realizezi jocuri și filmulețe interactive.

4. Folder Marker Free - DOWNLOAD

Folder Marker Free este un mic program prin care puteți schimba culoarea icon-urilor folderelor și dosarelor, le puteți personaliza in funcție de importanta și pentru a le identifica rapid.

5. EasyShutdown - DOWNLOAD

EasyShutdown este o aplicație gratuită pentru Windows prin care puteți sa programați oprirea computerului, restartul, logoff-ul dupa o anumita perioada de timp sau dupa terminarea unei operațiuni.

6. Airflow - DOWNLOAD

Airflow este o aplicație prin care puteți urmări filmele de pe computer pe Chromecast sau Apple TV la cea mai buna calitate video, cu subtitrare, fără întreruperi și fără sa încărcați procesorul.

7. Vov Music Player - DOWNLOAD

Vov Music Player este player pentru muzică, are o interfață minimalistă, poate reda aproape orice fișier audio, nu consumă mai deloc resurse și îl puteți utiliza când lucrați sau va jucați la calculator.

8. Simple BPG Image Viewer - DOWNLOAD

Simple BPG Image Viewer este un program gratuit pentru vizualizarea imaginilor si fotografiilor în format BPG.

9. Streamon - DOWNLOAD

Cu acest program gratuit poți transmite conținut live video pe contul tău de Instagram.
Streamon permite streamingul video la o calitate foarte buna direct de pe computerul tău, cu un singur click poti crea link-uri de streaming pe Instagram Live.

10. DataNumen Outlook Password Recovery - DOWNLOAD

DataNumen Outlook Password Recovery este un program foarte eficient pentru recuperarea și afișarea parolelor din fișierele Outlook PST.

Rating 2.69/5
Rating: 2.7/5 (59 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


12-Jan-2021 20:03 (236 vizualizari)
youtubemusic-idownload.ro.png
Primul articol din 2021 cu cele mai noi programe și aplicații pentru Windows publicate pe iDownload.ro.1. y2mp3 - DOWNLOADY2Mp3 este o aplicație prin care puteți descărca rapid clipuri de pe YouTube ca filmulețe sau ca melodii mp3.2. DiskSweep - DOWNLOADDiskSweep va permite sa vedeți...

16-Nov-2020 19:37 (1692 vizualizari)
onemessenger.jpg
Programe noi, programe gratuite, totul free download pe iDownload.roMai jos gasiți programe și aplicații pentru curățarea și optimizarea sistemului, aplicații pentru poze și fișiere video, un program pentru recuperarea fișierelor șterse și un altul pentru crearea de site-uri web.1....

18-Oct-2020 20:31 (1496 vizualizari)
paintshoppro2020.jpg
Cele mai utile si mai noi programe pentru Windows sunt aici. Programe si aplicații pentru desen și editare imagini, programe pentru fișierele PDF, pentru extragerea imaginilor din documentele PDF sau pentru transformarea fotografiilor în PDF-uri, o aplicație pentru TraceRoute și alta...

29-Aug-2020 21:05 (1944 vizualizari)
imagecolorize2.jpg
Descarcă și instalează gratuit cele mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro !
În articolul de astăzi vă prezentăm multe aplicații pentru editat, modificat și organizat fotografii, hărți gratuite pentru Windows, programe pentru...

14-Jul-2020 20:34 (2119 vizualizari)
airflow.png
Cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro, astăzi episodul 7 din 2020.
În articolul de mai jos găsiti pentru downloal și utilizarea gratuită programe pentru editare video, aplicații pentru protecția computerului, playere pentru muzică și filme, o aplicație pentru...

10-Jun-2020 22:53 (3010 vizualizari)
lmtantilogger.png
Descarcă gratuit cele mai noi programe și aplicații pentru Windows!
Aplicații pentru download-ul și conversia melodiilor de pe YouTube, programe care îți transformă laptopul într-un router wifi, protectie impotriva programelor de tip keyloger si malware, un player...