Programe și aplicații noi 2021 #9        0  2227 vizualizari

win11pchealth.jpg

Descarcă gratuit cele mai noi aplicații adăugate pe iDownload.ro !

Ce avem ca noutați?  Un program pentru deblocarea telefoanelor Android dacă nu mai ai parola, o aplicație meteo pentru desktop, o aplicație gen messenger pentru a comunica criptat cu mesaje ce se autodistrug, Bitwar pentru recuperarea datelor pierdute sau șterse de pe telefoanele Android.
Dacă vrei să treci la noul Windows 11 poți verifica cu PC Health Check dacă computerul tău  este compatibil cu noul sistem, mai poți încerca un program care descarcă automat imaginile de pe Instragram, Google sau Pinterest, ștergi fișierele inutile din Windows cu CleanSweep.
Toate aceste aplicații dar și alte pe care le vedea mai jos le puteți descărca și instala gratuit în computeurl vostru.

1. 4uKey for Android - DOWNLOAD

Tenorshare 4uKey este un program care deblochează telefoanele Android (chiar dacă nu cunoști parola, pattern-ul de deblocare, funcționează chiar și pentru cele blocate cu amprentă) prin eliminarea ecranului de blocare și a funcției FRP Bypass Solution.

2. Tray Weather - DOWNLOAD


Tray Weather este o aplicație meteo care îți arata informații despre vreme și temperatura în bara de jos de pe ecran.

3. Confide - DOWNLOAD

Confide este un program messenger securizat care va permite sa comunicați criptat, cu mesaje care se autodistrug, il puteti utiliza pe telefonul Android sau pe un computer cu Windows, Mac, iPhone sau iPad.

4. Bitwar for Android - DOWNLOAD

Bitwar este un program pentru recuperarea datelor pierdute, șterse din greseala sau intentionat de pe telefoanele Android.
Poate recupera următoarele informații de pe telefoanele Android: Contacte, Mesaje, Fotografii, Istoricul apelurilor, Muzică, înregistrări video sau audio.

5. PC Health Check - DOWNLOAD

PC Health Check este un program gratuit care verifică dacă computerul tău este compatibil cu Windows 11, cel mai nou sistem de operare de la Microsoft.

6.  All Image Downloader - DOWNLOAD

All Image Downloader este un program gratuit care permite download-ul imaginilor și clipurilor video mp4 de pe site-uri ca Instagram, Google si Pinterest.

7. CleanSweep - DOWNLOAD

CleanSweep este un program gratuit care șterge fișierele inutile din computer și eliberează spațiul de stocare de pe hard-disk sau ssd.

8. Corrupt PDF Viewer - DOWNLOAD

Corrupt PDF Viewer este un program gratuit care poate deschide fișierele PDF deteriorate, care nu pot fi deschide cu alte programe și care dau erori.

9. eSchool - DOWNLOAD

eSchool este un program pentru gestionarea unităților de învățământ.
Fie ca este o scoală, grădinița, un loc unde se fac diferite cursuri cu eSchool puteți planifica orele și cursurile, puteți tine evidenta prezentei, puteți înregistra cursanții, elevii și chiar angajații astfel încât fiecare va avea o fișă personală unde vor fi trecute toate informațiile.

10. PCSwift - DOWNLOAD

PCSwift optimizează computerul și conexiunea la internet prin ajustarea unor setări din Windows si prin repararea rapid a unor probleme ale sistemului pentru ca computerul vostru sa fie mai rapid și viteza la internet mai mare.

11. WhyNotWin11 - DOWNLOAD

WhyNotWin11 este un mic program care îți verifică computerul și îți afișează dacă componentele hardware sunt compatibile sau nu cu noul Windows 11.

12. ESET Endpoint Antivirus - DOWNLOAD

ESET Endpoint Antivirus este o soluție de securitate care protejează împotriva amenințărilor de tip ransomware, previne și blochează atacurile din afara sistemului, previne bresle de securitate a datelor și oferă posibilități de reparare instant.

Rating 2.85/5
Rating: 2.8/5 (26 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


22-Nov-2021 21:15 (188 vizualizari)
imomess.png
iDownload.ro vă oferă un nou articol cu cele mai noi și mai interesante programe adăugate pe site.Săptămâna aceasta puteți descărca Ashampoo Office un program office gratuit, o aplicație messenger numita Imo care poate fi utilizată pe telefoane, tablete și computere. ThisIsWin11...

02-Nov-2021 20:35 (446 vizualizari)
avastone.png
1. Advanced Renamer - DOWNLOADAdvanced Renamer este un program care va ajuta sa redenumiți multiple fișiere și foldere în același timp.2. Emsisoft Clean - DOWNLOADEmsisoft Clean este un mic program care dezinstalează și șterge definitiv din computerul tău programele Emsisoft...

18-Jul-2021 20:10 (2049 vizualizari)
tupitube.jpg
Ce avem nou pe iDownload.ro?
Pai avem așa: Mars24 o aplicație unde puteți vedea ora exact pe Marte și diferite reprezentări grafice ale planetei, un program prin care vă puteți face propriul post de radio online pe internet unde puteți pune ce muzică vreți voi, un program pentru...

05-Jul-2021 19:56 (2227 vizualizari)
win11pchealth.jpg
Descarcă gratuit cele mai noi aplicații adăugate pe iDownload.ro !

Ce avem ca noutați?  Un program pentru deblocarea telefoanelor Android dacă nu mai ai parola, o aplicație meteo pentru desktop, o aplicație gen messenger pentru a comunica criptat cu mesaje ce se...

16-Jun-2021 21:04 (2019 vizualizari)
hasleodisk.png
Ce programe și aplicații noi am publicat pe iDownload.ro în ultima perioadă?

Pai o aplicație prin care puteți utiliza telefonul ca microfon pentru computer, un program prin care puteți realiza GIF-uri animate, o aplicație de la Microsoft ce poate fi utilizată ca...

01-Jun-2021 15:35 (1746 vizualizari)
msyourphone.jpg
Care sunt noutățile software pe iDownload.ro săptămâna aceasta?

Programe pentru optimizarea și curățarea computerului, aplicații care vă citesc textele și articolele din site-urile pe care le vizitați, programe prin care vă puteți conecta de la distanță la alte...