Programe și aplicații noi 2021 #9        0  3622 vizualizari

win11pchealth.jpg

Descarcă gratuit cele mai noi aplicații adăugate pe iDownload.ro !

Ce avem ca noutați?  Un program pentru deblocarea telefoanelor Android dacă nu mai ai parola, o aplicație meteo pentru desktop, o aplicație gen messenger pentru a comunica criptat cu mesaje ce se autodistrug, Bitwar pentru recuperarea datelor pierdute sau șterse de pe telefoanele Android.
Dacă vrei să treci la noul Windows 11 poți verifica cu PC Health Check dacă computerul tău  este compatibil cu noul sistem, mai poți încerca un program care descarcă automat imaginile de pe Instragram, Google sau Pinterest, ștergi fișierele inutile din Windows cu CleanSweep.
Toate aceste aplicații dar și alte pe care le vedea mai jos le puteți descărca și instala gratuit în computeurl vostru.

1. 4uKey for Android - DOWNLOAD

Tenorshare 4uKey este un program care deblochează telefoanele Android (chiar dacă nu cunoști parola, pattern-ul de deblocare, funcționează chiar și pentru cele blocate cu amprentă) prin eliminarea ecranului de blocare și a funcției FRP Bypass Solution.

2. Tray Weather - DOWNLOAD


Tray Weather este o aplicație meteo care îți arata informații despre vreme și temperatura în bara de jos de pe ecran.

3. Confide - DOWNLOAD

Confide este un program messenger securizat care va permite sa comunicați criptat, cu mesaje care se autodistrug, il puteti utiliza pe telefonul Android sau pe un computer cu Windows, Mac, iPhone sau iPad.

4. Bitwar for Android - DOWNLOAD

Bitwar este un program pentru recuperarea datelor pierdute, șterse din greseala sau intentionat de pe telefoanele Android.
Poate recupera următoarele informații de pe telefoanele Android: Contacte, Mesaje, Fotografii, Istoricul apelurilor, Muzică, înregistrări video sau audio.

5. PC Health Check - DOWNLOAD

PC Health Check este un program gratuit care verifică dacă computerul tău este compatibil cu Windows 11, cel mai nou sistem de operare de la Microsoft.

6.  All Image Downloader - DOWNLOAD

All Image Downloader este un program gratuit care permite download-ul imaginilor și clipurilor video mp4 de pe site-uri ca Instagram, Google si Pinterest.

7. CleanSweep - DOWNLOAD

CleanSweep este un program gratuit care șterge fișierele inutile din computer și eliberează spațiul de stocare de pe hard-disk sau ssd.

8. Corrupt PDF Viewer - DOWNLOAD

Corrupt PDF Viewer este un program gratuit care poate deschide fișierele PDF deteriorate, care nu pot fi deschide cu alte programe și care dau erori.

9. eSchool - DOWNLOAD

eSchool este un program pentru gestionarea unităților de învățământ.
Fie ca este o scoală, grădinița, un loc unde se fac diferite cursuri cu eSchool puteți planifica orele și cursurile, puteți tine evidenta prezentei, puteți înregistra cursanții, elevii și chiar angajații astfel încât fiecare va avea o fișă personală unde vor fi trecute toate informațiile.

10. PCSwift - DOWNLOAD

PCSwift optimizează computerul și conexiunea la internet prin ajustarea unor setări din Windows si prin repararea rapid a unor probleme ale sistemului pentru ca computerul vostru sa fie mai rapid și viteza la internet mai mare.

11. WhyNotWin11 - DOWNLOAD

WhyNotWin11 este un mic program care îți verifică computerul și îți afișează dacă componentele hardware sunt compatibile sau nu cu noul Windows 11.

12. ESET Endpoint Antivirus - DOWNLOAD

ESET Endpoint Antivirus este o soluție de securitate care protejează împotriva amenințărilor de tip ransomware, previne și blochează atacurile din afara sistemului, previne bresle de securitate a datelor și oferă posibilități de reparare instant.

Rating 2.32/5
Rating: 2.3/5 (81 voturi)
View this article in PDF format Print article

12-Mar-2024 21:58 (514 vizualizari)
instagrampc.jpg
iDownload.ro vă prezintă un nou episod din ciclul celor mai noi programe adăugate pe site în ultima perioadă.În articolul cu numărul 3 din 2024 veți putea găsi aplicații pentru ascunderea fișierelor, programe pentru camerele de supraveghere, un program unde puteți avea toate...

09-Feb-2024 19:59 (17818 vizualizari)
eaapp2024.png
Noi programe și aplicații free download pe iDownload.ro !1. Prime Video for Windows - DOWNLOADAmazon Prime Video este un serviciu de filme și seriale online asemănător cu Netflix disponibil de ceva timp și în România.
Aplicația Prime Video for Windows va permite sa o...

18-Jan-2024 19:16 (1281 vizualizari)
opswatsecscore.png
Descarcă și instalează gratuit în computerul tău cele mai noi programe și aplicații adăugate în 2024 pe iDownload.ro1. Battery Notifier - DOWNLOADO aplicație gratuită care te anunță când laptopul tău trebuie băgat la încărcat sau când bateria este...

31-Oct-2023 18:21 (2261 vizualizari)
filmora.png
Descarcă și instalează gratuit cele mai noi programe și aplicații pentru calculatorul tău!
Astăzi episodul 10 din 2023 cu cele mai interesante aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă.1. Phone Link - DOWNLOADCu Phone Link îți poți conecta telefonul...

27-Sep-2023 21:34 (1714 vizualizari)
Programe și aplicații noi pe iDownload.ro, download complet gratuit.1. Free Video Cutter Joiner - DOWNLOADFree Video Cutter Joiner este un program gratuit ce te ajută să efectuezi operațiuni simple de editare pentru filmulețele tale, poți decupa sau uni diferite părți din clipurile tale...

18-Jun-2023 21:07 (2602 vizualizari)
mullvadborwser.png
Cele mai noi programe si aplicatii publicate pe iDownload.ro pe care le poti descarca gratuit. Astazi episodul 8 din 2023.1. Web Translate - DOWNLOADWeb Translate este o aplicație care îți traduce orice site sau pagina web direct din browser-ul tău (Chrome, Firefox, Opera sau Edge).2....

23-May-2023 20:44 (5761 vizualizari)
topazvideoai.png
Dacă ești curios ce aplicații și programe noi au mai apărut pentru Windows, citește acest articol, aplicațiile le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. InstalledAppView - DOWNLOADInstalledAppView afișează informații detaliate despre fiecare aplicație, inclusiv numele...

17-Apr-2023 14:18 (2273 vizualizari)
topazaiphoto.png
Acest articol prezintă o selecție de 10 programe utile pentru utilizatorii iDownload.ro. Fie că este vorba de comunicarea cu un asistent virtual prin intermediul Chatpad AI, optimizarea SEO cu ajutorul inteligenței artificiale în AIPRM for ChatGPT sau îmbunătățirea calității...

29-Mar-2023 21:16 (2041 vizualizari)
invokeai.png
Cele mai noi programe și aplicații pentru computerele voastre le gasiți pe www.iDownload.ro, bineînțeles complet gratuite.Astazi va prezentam urmatoarele Google Keep pentru Chrome un serviciu de notițe și mementouri online, A1RunGuard care este un program de securitate, OpenAI...

12-Mar-2023 21:39 (2070 vizualizari)
Enter icmage name
Articolul 4 din 2023 cu cele mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații prin care te poți conecta de la distanță la alte computere, Net Speed Checker prin care poți vizualiza în timp real viteza pe internet, Tenacity pentru editare și înregistrare audio,...