Programe și aplicații noi 2021 #9        0  2710 vizualizari

win11pchealth.jpg

Descarcă gratuit cele mai noi aplicații adăugate pe iDownload.ro !

Ce avem ca noutați?  Un program pentru deblocarea telefoanelor Android dacă nu mai ai parola, o aplicație meteo pentru desktop, o aplicație gen messenger pentru a comunica criptat cu mesaje ce se autodistrug, Bitwar pentru recuperarea datelor pierdute sau șterse de pe telefoanele Android.
Dacă vrei să treci la noul Windows 11 poți verifica cu PC Health Check dacă computerul tău  este compatibil cu noul sistem, mai poți încerca un program care descarcă automat imaginile de pe Instragram, Google sau Pinterest, ștergi fișierele inutile din Windows cu CleanSweep.
Toate aceste aplicații dar și alte pe care le vedea mai jos le puteți descărca și instala gratuit în computeurl vostru.

1. 4uKey for Android - DOWNLOAD

Tenorshare 4uKey este un program care deblochează telefoanele Android (chiar dacă nu cunoști parola, pattern-ul de deblocare, funcționează chiar și pentru cele blocate cu amprentă) prin eliminarea ecranului de blocare și a funcției FRP Bypass Solution.

2. Tray Weather - DOWNLOAD


Tray Weather este o aplicație meteo care îți arata informații despre vreme și temperatura în bara de jos de pe ecran.

3. Confide - DOWNLOAD

Confide este un program messenger securizat care va permite sa comunicați criptat, cu mesaje care se autodistrug, il puteti utiliza pe telefonul Android sau pe un computer cu Windows, Mac, iPhone sau iPad.

4. Bitwar for Android - DOWNLOAD

Bitwar este un program pentru recuperarea datelor pierdute, șterse din greseala sau intentionat de pe telefoanele Android.
Poate recupera următoarele informații de pe telefoanele Android: Contacte, Mesaje, Fotografii, Istoricul apelurilor, Muzică, înregistrări video sau audio.

5. PC Health Check - DOWNLOAD

PC Health Check este un program gratuit care verifică dacă computerul tău este compatibil cu Windows 11, cel mai nou sistem de operare de la Microsoft.

6.  All Image Downloader - DOWNLOAD

All Image Downloader este un program gratuit care permite download-ul imaginilor și clipurilor video mp4 de pe site-uri ca Instagram, Google si Pinterest.

7. CleanSweep - DOWNLOAD

CleanSweep este un program gratuit care șterge fișierele inutile din computer și eliberează spațiul de stocare de pe hard-disk sau ssd.

8. Corrupt PDF Viewer - DOWNLOAD

Corrupt PDF Viewer este un program gratuit care poate deschide fișierele PDF deteriorate, care nu pot fi deschide cu alte programe și care dau erori.

9. eSchool - DOWNLOAD

eSchool este un program pentru gestionarea unităților de învățământ.
Fie ca este o scoală, grădinița, un loc unde se fac diferite cursuri cu eSchool puteți planifica orele și cursurile, puteți tine evidenta prezentei, puteți înregistra cursanții, elevii și chiar angajații astfel încât fiecare va avea o fișă personală unde vor fi trecute toate informațiile.

10. PCSwift - DOWNLOAD

PCSwift optimizează computerul și conexiunea la internet prin ajustarea unor setări din Windows si prin repararea rapid a unor probleme ale sistemului pentru ca computerul vostru sa fie mai rapid și viteza la internet mai mare.

11. WhyNotWin11 - DOWNLOAD

WhyNotWin11 este un mic program care îți verifică computerul și îți afișează dacă componentele hardware sunt compatibile sau nu cu noul Windows 11.

12. ESET Endpoint Antivirus - DOWNLOAD

ESET Endpoint Antivirus este o soluție de securitate care protejează împotriva amenințărilor de tip ransomware, previne și blochează atacurile din afara sistemului, previne bresle de securitate a datelor și oferă posibilități de reparare instant.

Rating 2.59/5
Rating: 2.6/5 (34 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


12-Jun-2022 21:59 (777 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (725 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1509 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (956 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (978 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (943 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...