Programe și aplicații noi 2021 #8        0  2089 vizualizari

hasleodisk.png

Ce programe și aplicații noi am publicat pe iDownload.ro în ultima perioadă?

Pai o aplicație prin care puteți utiliza telefonul ca microfon pentru computer, un program prin care puteți realiza GIF-uri animate, o aplicație de la Microsoft ce poate fi utilizată ca planificator, organizator și reminder. Mai mult, puteți încerca un program de astronomie ce conține hărți stelare, un alt program care repară și curăță regiștrii sistemului, WireGuard® este un program VPN rapid și total securizat, Hasleo Disk Clone este un program pentru clonarea hard-disk-ului, ssd-ului dar și alte aplicații și programe gratuite pe care le puteți vedea și descărca gratuit de mai jos.

1. AndroidMic - DOWNLOAD

Cu AndroidMic poți folosi telefonul tău ca microfon pentru computer pentru a comunica pe diferite programe de chat, socializare sau pentru a înregistra ceva.

2. Honeycam - DOWNLOAD

Honeycam este un program care va ajuta sa faceți GIF-uri animate și animații format WebP.

3. Microsoft To Do - DOWNLOAD

Microsoft To Do este în același timp un planificator, organizator și reminder, este realizat special sa va ușureze viata și îl puteți utiliza pe computer și telefon, puteți partaja liste de activități cu familia sau colegii, puteți crea mementouri și liste 'de facut' identificate prin culori.

4. Nighttime Imaging 'N' Astronomy - DOWNLOAD

Nighttime Imaging 'N' Astronomy este un program avansat pentru astronomie ce conține hărți stelare. Este complet gratuit, open source, atât pentru începători cât și pentru utilizatorii avansați.

5. Intel Memory and Storage Tool - DOWNLOAD

Intel® Memory and Storage Tool (Intel® MAS) este un program pentru managementul SSD-urilor Intel, un program care va ajuta sa vedeti informații în timp real despre SSD-ul Intel din computerul vostru, să îi vedeți starea de sănătate, să ii faceți actualizare de firmware, sa rulați scanări pentru diagnostice de sistem și să efectuați operațiuni de șterge a datelor inutile de pe SSD-ul Intel.

6. WhoisLogin - DOWNLOAD

Cine s-a conectat la laptopul tău ? WhoisLogin face automat o poză cu camera web de fiecare data când cineva se loghează sau deblochează ecranul.

7. WinExt Registry Fixer - DOWNLOAD

WinExt Registry Fixer este un program gratuit care repară și curăță regiștrii sistemului.

8. WireGuard - DOWNLOAD

WireGuard® este un program VPN rapid, modern, simplu și total securizat.

WireGuard® poate fi utilizat pe majoritatea platformelor Windows, Linux, macOS, BSD, iOS si Android, si utilizează algoritmi de criptografie pentru a oferi un mod rapid, eficient și simplu de a vă proteja activitatea online.

9. LightZone - DOWNLOAD

LightZone este un program foto profesional pentru editarea și procesarea imaginilor RAW.
LightZone poate citi și deschide fișierele imagine RAW realizate cu orice camera foto și poate afișa metadatele (timpul de expunere, ISO, flash, etc.).

10. Hasleo Disk Clone - DOWNLOAD

Hasleo Disk Clone este un program gratuit pentru clonarea hard-disk-ului, ssd-ului sau a unei partiții. Clonare ce te poate ajuta să muti Windows-ul și tot ceea ce conține sistemul intr-un alt computer sau pe o nouă partiție.

11. PingPlotter Free - DOWNLOAD

PingPlotter Free este un program gratuit cu o interfață intuitivă pentru funcția 'trace roote' ce vă permite să vedeți exact modul de conectare și parcursul / ruta între computerul vostru și o altă adresă IP ce poate fi un site web, un server de jocuri online sau provider VoIP.

Rating 2.23/5
Rating: 2.2/5 (13 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


17-Jan-2022 21:36 (179 vizualizari)
battlenet.png
Descarcă cele mai noi programe și aplicații pentru PC din 2022 !În primul articol din 2022 iDownload.ro va prezintă următoarele programe și aplicații: Helium un converter pentru fișierele audio, caută imagini asemănătoare sau identice pe internet cu Search by Image, realizează...

23-Dec-2021 21:24 (534 vizualizari)
wwradio.png
Noul episod al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații pentru desktop precum OneLaunch care îți face ecranul de start din Windows mult mai interesant, GoogleHotkeys îți poate deschide rapid Google Search sau Google Translate și îți poate traduce...

11-Dec-2021 19:19 (545 vizualizari)
erinpng.png
Programe și aplicații noi pe iDownload.ro? Da, le gasiți mai jos: Microsoft Office - Electron  aplicație pentru desktop care vă oferă acces gratuit la versiunea web Microsoft Office, mpv este un player audio-video gratuit, CCleaner Browser un browser web care vă protejează pe...

01-Dec-2021 20:54 (462 vizualizari)
butterflyidn.png
Ce programe noi vă prezentăm săptamâna aceasta pe iDownload.ro: Canva un program pentru orice desing, logo-uri, postere, invitații și aproape orice print, Collaizer un program pentru realizat colaje foto iar dacă sunteți fani al serialelor anime sau al comic book-urilor manga puteți...

22-Nov-2021 21:15 (489 vizualizari)
imomess.png
iDownload.ro vă oferă un nou articol cu cele mai noi și mai interesante programe adăugate pe site.Săptămâna aceasta puteți descărca Ashampoo Office un program office gratuit, o aplicație messenger numita Imo care poate fi utilizată pe telefoane, tablete și computere. ThisIsWin11...

02-Nov-2021 20:35 (640 vizualizari)
avastone.png
1. Advanced Renamer - DOWNLOADAdvanced Renamer este un program care va ajuta sa redenumiți multiple fișiere și foldere în același timp.2. Emsisoft Clean - DOWNLOADEmsisoft Clean este un mic program care dezinstalează și șterge definitiv din computerul tău programele Emsisoft...