Programe și aplicații noi 2021 #7        0  1586 vizualizari

msyourphone.jpg

Care sunt noutățile software pe iDownload.ro săptămâna aceasta?

Programe pentru optimizarea și curățarea computerului, aplicații care vă citesc textele și articolele din site-urile pe care le vizitați, programe prin care vă puteți conecta de la distanță la alte computere sau aplicații prin care vă puteți controla telefonul direct din computer. Un soft prin care puteți edita și realiza invitații pentru petreceri, un editor CAD gratuit pentru desene 2D si 3D dar și un simulator de lansare a rachetei Falcon 9, toate aceste dar și alte programe interesante le puteți descarca gratuit de pe iDownload.ro.

1. Read Aloud for Firefox - DOWNLOAD

Read Aloud este o mică aplicație care se integrează în browserul Firefox și îți citește cu voce tare orice text de pe paginile web pe care le vizitezi.

2. Cyberlab - DOWNLOAD

Cyberlab șterge programele instalate fără ca tu să știi, elimină fișierele inutile care încarcă aiurea sistemul, șterge intrările invalide din regiștrii, cookie-urile din browsere iar computerul si browserul tău se va mișca mult mai repede.

3. Your Phone - DOWNLOAD

Your Phone este o aplicație care îți conectează / sincronizează computerul împreună cu telefonul tău Android și astfel vei avea avea acces instant la telefonul tău si il poti controla direct de pe calculator.

4. Distant Desktop - DOWNLOAD

Cu Distant Desktop te poți conecta de la distantă la orice computer, oriunde în lume.
Fără să fie nevoie de instalare, se poate utiliza imediat ce îl descărcați. Cu un număr ID și cu o parolă te poți conecta sau poți permite accesul la un computer.

5. Capture Screen Recorder - DOWNLOAD

Cu Capture Screen Recorder puteți înregistra video de pe desktop, puteți realiza filmulețe cu activitățile de pe ecran și le puteți salva în format HD sau SD.

6. Marriage Party Invitation Cards Designer - DOWNLOAD

Un program gratuit pentru realizarea de invitații pentru nunti, aniversări, botezuri și alte tipuri de petreceri.
Cu Marriage Party Invitation Cards Designer va puteți realiza singuri designul invitațiilor pentru nuntă, botez, aniversari și orice alt tip petrecere.

7. Falcon 9 - First Stage Simulator - DOWNLOAD

Falcon 9 - First Stage Simulator este un simulator de lansare al rachetei Falcon 9, prima racheta reutilizabilă din lume care după lansarea pe orbită poate reveni și ateriza vertical.

 

8. FreeCAD - DOWNLOAD

FreeCAD este un editor grafic care poate crea imagini și desene 2D și 3D, de orice dimensiune.

9. WinExt System Cleaner - DOWNLOAD

WinExt System Cleaner este un program complet pentru optimizarea, repararea si marirea performantelor Windows-ului.

10. Desktop messenger for WhatsApp - DOWNLOAD

Desktop Messenger for WhatsApp™ este o extensie pentru Google Chrome de unde puteți accesa contul de WhatsApp și puteți comunica cu prietenii voștri de pe WhatsApp fără să aveți nevoie de telefon.

Rating 2.13/5
Rating: 2.1/5 (16 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


18-Jul-2021 20:10 (1822 vizualizari)
tupitube.jpg
Ce avem nou pe iDownload.ro?
Pai avem așa: Mars24 o aplicație unde puteți vedea ora exact pe Marte și diferite reprezentări grafice ale planetei, un program prin care vă puteți face propriul post de radio online pe internet unde puteți pune ce muzică vreți voi, un program pentru...

05-Jul-2021 19:56 (1946 vizualizari)
win11pchealth.jpg
Descarcă gratuit cele mai noi aplicații adăugate pe iDownload.ro !

Ce avem ca noutați?  Un program pentru deblocarea telefoanelor Android dacă nu mai ai parola, o aplicație meteo pentru desktop, o aplicație gen messenger pentru a comunica criptat cu mesaje ce se...

16-Jun-2021 21:04 (1904 vizualizari)
hasleodisk.png
Ce programe și aplicații noi am publicat pe iDownload.ro în ultima perioadă?

Pai o aplicație prin care puteți utiliza telefonul ca microfon pentru computer, un program prin care puteți realiza GIF-uri animate, o aplicație de la Microsoft ce poate fi utilizată ca...

01-Jun-2021 15:35 (1586 vizualizari)
msyourphone.jpg
Care sunt noutățile software pe iDownload.ro săptămâna aceasta?

Programe pentru optimizarea și curățarea computerului, aplicații care vă citesc textele și articolele din site-urile pe care le vizitați, programe prin care vă puteți conecta de la distanță la alte...

18-May-2021 20:13 (1389 vizualizari)
iriunwebcam.jpg
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai recente programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro !1. Veyon - DOWNLOADCu Veyon puteți monitoriza și controla de la distanță computerele cursanților in timpul orelor efectuate online, puteți vedea ecranul fiecăruia ca și...

18-Apr-2021 14:09 (2132 vizualizari)
wickrme.jpg
În episodul de astazi a celor mai noi aplicații de pe iDownload.ro vă prezentam urmatorele: WickrMe un program securizat pentru mesagerie online, aplicații multimedia ce poate reda muzica din computer dar și clipuri de pe YouTube și posturi de radio-tv online, programe de securitate...