Programe și aplicații noi 2021 #7        0  2058 vizualizari

msyourphone.jpg

Care sunt noutățile software pe iDownload.ro săptămâna aceasta?

Programe pentru optimizarea și curățarea computerului, aplicații care vă citesc textele și articolele din site-urile pe care le vizitați, programe prin care vă puteți conecta de la distanță la alte computere sau aplicații prin care vă puteți controla telefonul direct din computer. Un soft prin care puteți edita și realiza invitații pentru petreceri, un editor CAD gratuit pentru desene 2D si 3D dar și un simulator de lansare a rachetei Falcon 9, toate aceste dar și alte programe interesante le puteți descarca gratuit de pe iDownload.ro.

1. Read Aloud for Firefox - DOWNLOAD

Read Aloud este o mică aplicație care se integrează în browserul Firefox și îți citește cu voce tare orice text de pe paginile web pe care le vizitezi.

2. Cyberlab - DOWNLOAD

Cyberlab șterge programele instalate fără ca tu să știi, elimină fișierele inutile care încarcă aiurea sistemul, șterge intrările invalide din regiștrii, cookie-urile din browsere iar computerul si browserul tău se va mișca mult mai repede.

3. Your Phone - DOWNLOAD

Your Phone este o aplicație care îți conectează / sincronizează computerul împreună cu telefonul tău Android și astfel vei avea avea acces instant la telefonul tău si il poti controla direct de pe calculator.

4. Distant Desktop - DOWNLOAD

Cu Distant Desktop te poți conecta de la distantă la orice computer, oriunde în lume.
Fără să fie nevoie de instalare, se poate utiliza imediat ce îl descărcați. Cu un număr ID și cu o parolă te poți conecta sau poți permite accesul la un computer.

5. Capture Screen Recorder - DOWNLOAD

Cu Capture Screen Recorder puteți înregistra video de pe desktop, puteți realiza filmulețe cu activitățile de pe ecran și le puteți salva în format HD sau SD.

6. Marriage Party Invitation Cards Designer - DOWNLOAD

Un program gratuit pentru realizarea de invitații pentru nunti, aniversări, botezuri și alte tipuri de petreceri.
Cu Marriage Party Invitation Cards Designer va puteți realiza singuri designul invitațiilor pentru nuntă, botez, aniversari și orice alt tip petrecere.

7. Falcon 9 - First Stage Simulator - DOWNLOAD

Falcon 9 - First Stage Simulator este un simulator de lansare al rachetei Falcon 9, prima racheta reutilizabilă din lume care după lansarea pe orbită poate reveni și ateriza vertical.

 

8. FreeCAD - DOWNLOAD

FreeCAD este un editor grafic care poate crea imagini și desene 2D și 3D, de orice dimensiune.

9. WinExt System Cleaner - DOWNLOAD

WinExt System Cleaner este un program complet pentru optimizarea, repararea si marirea performantelor Windows-ului.

10. Desktop messenger for WhatsApp - DOWNLOAD

Desktop Messenger for WhatsApp™ este o extensie pentru Google Chrome de unde puteți accesa contul de WhatsApp și puteți comunica cu prietenii voștri de pe WhatsApp fără să aveți nevoie de telefon.

Rating 1.92/5
Rating: 1.9/5 (25 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


12-Jun-2022 21:59 (814 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (746 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1521 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (968 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (991 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (957 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...