Programe și aplicații noi 2021 #6        0  1388 vizualizari

iriunwebcam.jpg

Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai recente programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro !

1. Veyon - DOWNLOAD

Cu Veyon puteți monitoriza și controla de la distanță computerele cursanților in timpul orelor efectuate online, puteți vedea ecranul fiecăruia ca și când ați fi în fața lui, puteți face ca imaginile, prezentările de pe computerul vostru sa apara pe instant pe toate computerele elevilor.

2. Internxt Drive - DOWNLOAD


Internxt Drive este un loc unde îți poți stoca gratuit și în siguranță fișierele tale: fotografii, muzica, documente, filmulețe și le poți accesa de oriunde, de pe computer, telefon sau tableta.

3. Deskreen - DOWNLOAD

Deskreen este un program gratuit care transformă orice alt dispozitiv (laptop, tableta, telefon) cu un browser web într-un monitor secundar pentru computerul tău, prin conexiunea WiFi.

4. Gihosoft Free Video Editor - DOWNLOAD

Gihosoft Free Video Cutter este poate cel mai ușor de utilizat program pentru decuparea și unirea fișierelor video.

5. Free DRPU Kids Photo Frame Maker - DOWNLOAD

Cu acest program puteți adăuga rame foto vesele și haioase pozelor cu copii și le puteți salva în calculator sau imprima pe hârtie.

6. Iriun Webcam - DOWNLOAD

CuIriun Webcam chiar dacă nu ai o cameră web la computer poți utiliza telefonul ca și webcam și poți avea apeluri și conferințe video pe Skype, Zoom sau Facebook Messenger.

7. Clockify Time Tracker for Chrome - DOWNLOAD

Clockify Time Tracker este o extensie pentru browserul Chrome care îți înregistrează timpul petrecut pe site-urile pe care le vizitezi pe net.

8. Adaware Antivirus Free - DOWNLOAD

Adaware Antivirus este un antivirus gratuit care îți protejează computerul împotriva virușilor, a programelor ransomware și spyware dar și împotriva altor tipuri de programe malware.

9. StarLeaf - DOWNLOAD

StarLeaf este un program pentru mesaje instant, pentru conferințe video și ședințe online, pentru apeluri video de diferite dispozitive.

10. Utopia - DOWNLOAD

Utopia este un program complet securizat pentru mesaje instant, pentru trimiterea de email-uri criptate, pentru efectuarea de plați anonime și navigare web privată și ascunsa.

11.

Rating 2.73/5
Rating: 2.7/5 (15 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


18-Jul-2021 20:10 (1822 vizualizari)
tupitube.jpg
Ce avem nou pe iDownload.ro?
Pai avem așa: Mars24 o aplicație unde puteți vedea ora exact pe Marte și diferite reprezentări grafice ale planetei, un program prin care vă puteți face propriul post de radio online pe internet unde puteți pune ce muzică vreți voi, un program pentru...

05-Jul-2021 19:56 (1946 vizualizari)
win11pchealth.jpg
Descarcă gratuit cele mai noi aplicații adăugate pe iDownload.ro !

Ce avem ca noutați?  Un program pentru deblocarea telefoanelor Android dacă nu mai ai parola, o aplicație meteo pentru desktop, o aplicație gen messenger pentru a comunica criptat cu mesaje ce se...

16-Jun-2021 21:04 (1904 vizualizari)
hasleodisk.png
Ce programe și aplicații noi am publicat pe iDownload.ro în ultima perioadă?

Pai o aplicație prin care puteți utiliza telefonul ca microfon pentru computer, un program prin care puteți realiza GIF-uri animate, o aplicație de la Microsoft ce poate fi utilizată ca...

01-Jun-2021 15:35 (1586 vizualizari)
msyourphone.jpg
Care sunt noutățile software pe iDownload.ro săptămâna aceasta?

Programe pentru optimizarea și curățarea computerului, aplicații care vă citesc textele și articolele din site-urile pe care le vizitați, programe prin care vă puteți conecta de la distanță la alte...

18-May-2021 20:13 (1388 vizualizari)
iriunwebcam.jpg
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai recente programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro !1. Veyon - DOWNLOADCu Veyon puteți monitoriza și controla de la distanță computerele cursanților in timpul orelor efectuate online, puteți vedea ecranul fiecăruia ca și...

18-Apr-2021 14:09 (2132 vizualizari)
wickrme.jpg
În episodul de astazi a celor mai noi aplicații de pe iDownload.ro vă prezentam urmatorele: WickrMe un program securizat pentru mesagerie online, aplicații multimedia ce poate reda muzica din computer dar și clipuri de pe YouTube și posturi de radio-tv online, programe de securitate...