Programe și aplicații noi 2021 #6        0  1763 vizualizari

iriunwebcam.jpg

Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai recente programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro !

1. Veyon - DOWNLOAD

Cu Veyon puteți monitoriza și controla de la distanță computerele cursanților in timpul orelor efectuate online, puteți vedea ecranul fiecăruia ca și când ați fi în fața lui, puteți face ca imaginile, prezentările de pe computerul vostru sa apara pe instant pe toate computerele elevilor.

2. Internxt Drive - DOWNLOAD


Internxt Drive este un loc unde îți poți stoca gratuit și în siguranță fișierele tale: fotografii, muzica, documente, filmulețe și le poți accesa de oriunde, de pe computer, telefon sau tableta.

3. Deskreen - DOWNLOAD

Deskreen este un program gratuit care transformă orice alt dispozitiv (laptop, tableta, telefon) cu un browser web într-un monitor secundar pentru computerul tău, prin conexiunea WiFi.

4. Gihosoft Free Video Editor - DOWNLOAD

Gihosoft Free Video Cutter este poate cel mai ușor de utilizat program pentru decuparea și unirea fișierelor video.

5. Free DRPU Kids Photo Frame Maker - DOWNLOAD

Cu acest program puteți adăuga rame foto vesele și haioase pozelor cu copii și le puteți salva în calculator sau imprima pe hârtie.

6. Iriun Webcam - DOWNLOAD

CuIriun Webcam chiar dacă nu ai o cameră web la computer poți utiliza telefonul ca și webcam și poți avea apeluri și conferințe video pe Skype, Zoom sau Facebook Messenger.

7. Clockify Time Tracker for Chrome - DOWNLOAD

Clockify Time Tracker este o extensie pentru browserul Chrome care îți înregistrează timpul petrecut pe site-urile pe care le vizitezi pe net.

8. Adaware Antivirus Free - DOWNLOAD

Adaware Antivirus este un antivirus gratuit care îți protejează computerul împotriva virușilor, a programelor ransomware și spyware dar și împotriva altor tipuri de programe malware.

9. StarLeaf - DOWNLOAD

StarLeaf este un program pentru mesaje instant, pentru conferințe video și ședințe online, pentru apeluri video de diferite dispozitive.

10. Utopia - DOWNLOAD

Utopia este un program complet securizat pentru mesaje instant, pentru trimiterea de email-uri criptate, pentru efectuarea de plați anonime și navigare web privată și ascunsa.

11.

Rating 2.52/5
Rating: 2.5/5 (23 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


12-Jun-2022 21:59 (813 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (745 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1519 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (968 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (990 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (957 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...