360 Total Security: antivirus şi optimizare PC într-un singur program        0  8217 vizualizari

360ts2.jpg
360ts3.jpg
360ts4.jpg
360ts5.jpg
360 Total Security este un program complet pentru securitatea și optimizarea computerului tău. Într-un singur program ai un antivirus puternic, protecție online și funcții pentru curățarea și optimizarea sistemului.

360 Total Security se instalează rapid, este destul de mic ca dimensiuni și nu ocupa mult spațiu pe hard-disk. Are o interfață foarte intuitivă și este ușor de utilizat de către oricine.

Imaginea modificata

După instalare, când porniți programul pentru prima dată, 360 TS face o examinare completă a sistemului: verifică viteza sistemului, scanează sistemul împotriva virușilor sau a altor amenințări, șterge fișierele junk și verifică securitatea rețelei wifi.

Imaginea modificata

360 Total Security conține următoarele funcții:
- Virus Scan: asigură securitatea sistemului datorită celor 5 motoare antivirus utilizate: Avira, 360 Cloud Engine, Bitdefender, QVMII și System Repair. Cu virus scan puteți scana rapid calculatorul pentru identificarea virușilor sau a altor amenințări.
- Speedup: scade timpul de boot-are al Windows-ului și optimizează sistemul pentru a porni mult mai rapid.
- Cleanup: identifica și șterge toate fișierele inutile din calculator. Șterge fișierele junk, șterge cache-ul programelor pe care le utilizați frecvent sau de navigarea pe internet, curăță fișierele temporare generate de sistemul de operare.
- Protection: asigură protecție în timp real împotriva virușilor de pe internet, scanează fișierele pe care le descarcați, blochează site-urile periculoase, asigură protecția sistemului când faceți cumpărături online si scanează fișierele salvate în calculator.


Imaginea modificata

Concluzii
360 Total Security este un program foarte util și ușor de utilizat.
De ce sa instalați mai multe programe, adică unul pentru optimizare, unul pentru protecție online sau altul pentru curățarea fișierelor junk când puteți instala unul singur care face mult mai multe.
360 Total Security vă protejează computerului împotriva virușilor, îl optimizează, șterge fișierele inutile și nu în ultimul rand este complet gratuit..

DOWNLOAD - 360 Total Security

Imaginea modificata
Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (358 voturi)
View this article in PDF format Print article

03-Nov-2022 21:28 (597 vizualizari)
samsungdex.jpg
Mai jos vă prezentăm o selecție a celor mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro, astăzi episodul 10 din 2022.Programe pentru editarea și afișarea imaginilor, aplicații pentru email, programe pentru download-ul video de pe site-uri dedicate, aplicații pentru captură...

06-Sep-2022 20:37 (1134 vizualizari)
airdash.png
Episodul 9 din 2022 al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații prin care poți opri un computer de la distanță, prin care poți transfera rapid poze și filmulețe între telefon și computer, un program pentru crearea de GIF-uri animate, aplicații pentru...

14-Aug-2022 20:43 (1035 vizualizari)
spooqs.png
Cele mai noi programe adăugate în ultima perioadă pe pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2022.1. LMT AntiMalware - DOWNLOAD
LMT AntiMalware este un program de securitate care iți protejează computerul împotriva aplicațiilor periculoase, malware-ului și a altor...

12-Jun-2022 21:59 (1604 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (1337 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (2104 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...