Programe și aplicații noi 2021 #13        0  461 vizualizari

butterflyidn.png

Ce programe noi vă prezentăm săptamâna aceasta pe iDownload.ro: Canva un program pentru orice desing, logo-uri, postere, invitații și aproape orice print, Collaizer un program pentru realizat colaje foto iar dacă sunteți fani al serialelor anime sau al comic book-urilor manga puteți încerca Yukino, programe pentru download-ul de pe Netflix si Amazon, programe pentru conversia și repararea PDF-urilor.

Alte programe noi ar mai fi SSD Booster .NET o aplicație care optimizează și îmbunătățește performanțele SSD-ului, Butterfly un program care va ajuta să vă notați orice, Altus un program pentru conectarea mai multor conturi la Whatsapp, Reverso pentru traduceri și FanCtrl  pentru controlul ventilatoarelor computerului.

1. Canva - DOWNLOAD

Canva este un program care te poate ajuta sa realizezi orice design pentru prezentări, clipuri video, logo-uri, printuri, conținut social media, postere, fluturași, felicitări, cărți de vizita, invitații și orice îți mai trece prin cap.

2. Collaizer - DOWNLOAD

Collaizer este un program pentru fotografiile tale.
Este ușor de folosit și poate face cele mai tari colaje din fotografii tale, poate adăuga diferite filtre, rame și desene pentru ca rezultatul sa fie uimitor.

3. Yukino - DOWNLOAD

Dacă sunteți fani ai serialelor anime sau a revistelor manga sau doriți să aflați mai multe despre acest fenomen japonez atunci sigur o să vă placă aplicația Yukino.
Cu Yukino puteți afla rapid informații despre anime-uri sau comic book-uri manga, despre poveștile lor, despre caractere sau actori.

4. Free Netflix Downloader - DOWNLOAD

Un program gratuit pentru download filmelor și serialelor de pe Neflix la tine în calculator.

5. Photo to PDF Converter - DOWNLOAD

Cu acest program poți realiza documente PDF din fotografii, imagini și alte fișiere foto.

6. SSD Booster .NET - DOWNLOAD

SSD Booster .NET este un program care optimizează și îmbunătățește performanțele SSD-ului din computerul tău.

7. FreeAmazonPrimeDownload - DOWNLOAD

FreeAmazonPrimeDownload este o aplicație gratuită pentru a descărca la tine în calculator filmele și serialele de pe Amazon Prime și a le urmări ulterior off-line pe computer sau orice alt dispozitiv.

8. Butterfly - DOWNLOAD

Butterfly este o aplicație care va ajută să vă notați rapid diferite idei, text, să desenați diferite lucruri pentru a nu le uita și sa le salvați pentru a le vedea mai târziu.

9. PDF Fixer - DOWNLOAD


PDF Fixer este un program care repară fișierele și documentele PDF pe care nu le puteți deschide din cauza unor erori.

10. Altus - DOWNLOAD

Altus este un program neoficial pentru WhatsApp unde vă puteți conecta cu mai multe conturi de WhatsApp, puteți primi notificări și îl puteți personaliza cu diferite teme.

11. Reverso - DOWNLOAD

Reverso este un program de traducere care poate traduce textul din orice aplicație și din peste 15 limbi.

12. FanCtrl - DOWNLOAD

FanCtrl este un program care va permite sa controlați viteza ventilatoarelor si cooler-elor computerului vostru.

Rating 1.50/5
Rating: 1.5/5 (4 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


17-Jan-2022 21:36 (179 vizualizari)
battlenet.png
Descarcă cele mai noi programe și aplicații pentru PC din 2022 !În primul articol din 2022 iDownload.ro va prezintă următoarele programe și aplicații: Helium un converter pentru fișierele audio, caută imagini asemănătoare sau identice pe internet cu Search by Image, realizează...

23-Dec-2021 21:24 (534 vizualizari)
wwradio.png
Noul episod al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații pentru desktop precum OneLaunch care îți face ecranul de start din Windows mult mai interesant, GoogleHotkeys îți poate deschide rapid Google Search sau Google Translate și îți poate traduce...

11-Dec-2021 19:19 (544 vizualizari)
erinpng.png
Programe și aplicații noi pe iDownload.ro? Da, le gasiți mai jos: Microsoft Office - Electron  aplicație pentru desktop care vă oferă acces gratuit la versiunea web Microsoft Office, mpv este un player audio-video gratuit, CCleaner Browser un browser web care vă protejează pe...

01-Dec-2021 20:54 (461 vizualizari)
butterflyidn.png
Ce programe noi vă prezentăm săptamâna aceasta pe iDownload.ro: Canva un program pentru orice desing, logo-uri, postere, invitații și aproape orice print, Collaizer un program pentru realizat colaje foto iar dacă sunteți fani al serialelor anime sau al comic book-urilor manga puteți...

22-Nov-2021 21:15 (489 vizualizari)
imomess.png
iDownload.ro vă oferă un nou articol cu cele mai noi și mai interesante programe adăugate pe site.Săptămâna aceasta puteți descărca Ashampoo Office un program office gratuit, o aplicație messenger numita Imo care poate fi utilizată pe telefoane, tablete și computere. ThisIsWin11...

02-Nov-2021 20:35 (640 vizualizari)
avastone.png
1. Advanced Renamer - DOWNLOADAdvanced Renamer este un program care va ajuta sa redenumiți multiple fișiere și foldere în același timp.2. Emsisoft Clean - DOWNLOADEmsisoft Clean este un mic program care dezinstalează și șterge definitiv din computerul tău programele Emsisoft...