Programe și aplicații noi 2021 #13        0  1061 vizualizari

butterflyidn.png

Ce programe noi vă prezentăm săptamâna aceasta pe iDownload.ro: Canva un program pentru orice desing, logo-uri, postere, invitații și aproape orice print, Collaizer un program pentru realizat colaje foto iar dacă sunteți fani al serialelor anime sau al comic book-urilor manga puteți încerca Yukino, programe pentru download-ul de pe Netflix si Amazon, programe pentru conversia și repararea PDF-urilor.

Alte programe noi ar mai fi SSD Booster .NET o aplicație care optimizează și îmbunătățește performanțele SSD-ului, Butterfly un program care va ajuta să vă notați orice, Altus un program pentru conectarea mai multor conturi la Whatsapp, Reverso pentru traduceri și FanCtrl  pentru controlul ventilatoarelor computerului.

1. Canva - DOWNLOAD

Canva este un program care te poate ajuta sa realizezi orice design pentru prezentări, clipuri video, logo-uri, printuri, conținut social media, postere, fluturași, felicitări, cărți de vizita, invitații și orice îți mai trece prin cap.

2. Collaizer - DOWNLOAD

Collaizer este un program pentru fotografiile tale.
Este ușor de folosit și poate face cele mai tari colaje din fotografii tale, poate adăuga diferite filtre, rame și desene pentru ca rezultatul sa fie uimitor.

3. Yukino - DOWNLOAD

Dacă sunteți fani ai serialelor anime sau a revistelor manga sau doriți să aflați mai multe despre acest fenomen japonez atunci sigur o să vă placă aplicația Yukino.
Cu Yukino puteți afla rapid informații despre anime-uri sau comic book-uri manga, despre poveștile lor, despre caractere sau actori.

4. Free Netflix Downloader - DOWNLOAD

Un program gratuit pentru download filmelor și serialelor de pe Neflix la tine în calculator.

5. Photo to PDF Converter - DOWNLOAD

Cu acest program poți realiza documente PDF din fotografii, imagini și alte fișiere foto.

6. SSD Booster .NET - DOWNLOAD

SSD Booster .NET este un program care optimizează și îmbunătățește performanțele SSD-ului din computerul tău.

7. FreeAmazonPrimeDownload - DOWNLOAD

FreeAmazonPrimeDownload este o aplicație gratuită pentru a descărca la tine în calculator filmele și serialele de pe Amazon Prime și a le urmări ulterior off-line pe computer sau orice alt dispozitiv.

8. Butterfly - DOWNLOAD

Butterfly este o aplicație care va ajută să vă notați rapid diferite idei, text, să desenați diferite lucruri pentru a nu le uita și sa le salvați pentru a le vedea mai târziu.

9. PDF Fixer - DOWNLOAD


PDF Fixer este un program care repară fișierele și documentele PDF pe care nu le puteți deschide din cauza unor erori.

10. Altus - DOWNLOAD

Altus este un program neoficial pentru WhatsApp unde vă puteți conecta cu mai multe conturi de WhatsApp, puteți primi notificări și îl puteți personaliza cu diferite teme.

11. Reverso - DOWNLOAD

Reverso este un program de traducere care poate traduce textul din orice aplicație și din peste 15 limbi.

12. FanCtrl - DOWNLOAD

FanCtrl este un program care va permite sa controlați viteza ventilatoarelor si cooler-elor computerului vostru.

Rating 1.29/5
Rating: 1.3/5 (7 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


12-Jun-2022 21:59 (258 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (510 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1318 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (858 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (867 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (821 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...