Programe și aplicații noi 2021 #14        0  544 vizualizari

erinpng.png

Programe și aplicații noi pe iDownload.ro? Da, le gasiți mai jos: Microsoft Office - Electron  aplicație pentru desktop care vă oferă acces gratuit la versiunea web Microsoft Office, mpv este un player audio-video gratuit, CCleaner Browser un browser web care vă protejează pe internet, puteți învăța alfabetul arab cu Arabic Alphabet Learner iar Erin va poate aduce cele mai frumoase imagini de fundal pentru desktop.

Callnote poate înregistra conversațiile de Skype, Facebook messenger, Viber, puteți utiliza telefonul ca webcam cu Camo Studio, ReaConverter poate converti și modifica fotografiile, HD Video Converter Factory realizează conversia fișierelor video iar Photos and Videos Recovery Tool poate recupera imaginile și filmulețele șterse din greșeala.

1. Microsoft Office - Electron - DOWNLOAD

MS Office - Electron este o aplicație pentru desktop care vă oferă acces gratuit la versiunea web Microsoft Office, astfel veți putea crea și edita documente word, excel, powerpoint, veți avea acces la conturile outlook si drive precum și posibilitatea de a stoca gratuit pana la 5Gb de fișiere.

2. mpv player - DOWNLOAD

mpv este un player gratuit, are calitate video foarte bună și suportă multe formate media, codec-uri video, audio și multe tipuri de subtitrări.

3. CCleaner Browser - DOWNLOAD

CCleaner Browser este un browser rapid, sigur, care vă protejează intimitatea și informațiile personale când sunteți pe internet.

4. Arabic Alphabet Learner - DOWNLOAD

Arabic Alphabet Learner este un program pentru învățarea alfabetului arab pentru copii și nu numai.

5. Erin - DOWNLOAD

Erin îți va afișa cele mai frumoase fotografii ca imagini de fundal pe desktop, le va schimba automat sau în funcție de cât de des vrei tu.

6. Callnote - DOWNLOAD

Callnote este un program gratuit pentru înregistrarea conversațiilor, conferințelor și apelurilor video/audio de pe Skype, Google Hangouts, Facebook messenger, Viber.

7. Camo Studio - DOWNLOAD

Camo Studio este o aplicație care va ajută să folosiți telefonul pe post de camera web și astfel sa beneficiați de calitatea camerei telefonului și sa aveți o imagine video mult mai buna.

8. ReaConverter Lite - DOWNLOAD

ReaConverter Lite este o aplicație gratuită pentru conversia si modificarea fotografiilor.

9. HD Video Converter Factory - DOWNLOAD

HD Video Converter Factory este un program gratuit ce permite conversia fișierelor video în peste 500 de alte formate dar și download-ul de pe diferite site-uri precum YouTube, Vimeo, Facebook .

10. Photos and Videos Recovery Tool - DOWNLOAD


Photos and Videos Recovery Tool poate recupera fotografiile, înregistrările video șterse accidental sau chiar intenționat de pe hard-disk, ssd-uri, carduri de memorie sau stick-uri USB.

Rating 2.33/5
Rating: 2.3/5 (6 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


17-Jan-2022 21:36 (179 vizualizari)
battlenet.png
Descarcă cele mai noi programe și aplicații pentru PC din 2022 !În primul articol din 2022 iDownload.ro va prezintă următoarele programe și aplicații: Helium un converter pentru fișierele audio, caută imagini asemănătoare sau identice pe internet cu Search by Image, realizează...

23-Dec-2021 21:24 (534 vizualizari)
wwradio.png
Noul episod al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații pentru desktop precum OneLaunch care îți face ecranul de start din Windows mult mai interesant, GoogleHotkeys îți poate deschide rapid Google Search sau Google Translate și îți poate traduce...

11-Dec-2021 19:19 (544 vizualizari)
erinpng.png
Programe și aplicații noi pe iDownload.ro? Da, le gasiți mai jos: Microsoft Office - Electron  aplicație pentru desktop care vă oferă acces gratuit la versiunea web Microsoft Office, mpv este un player audio-video gratuit, CCleaner Browser un browser web care vă protejează pe...

01-Dec-2021 20:54 (462 vizualizari)
butterflyidn.png
Ce programe noi vă prezentăm săptamâna aceasta pe iDownload.ro: Canva un program pentru orice desing, logo-uri, postere, invitații și aproape orice print, Collaizer un program pentru realizat colaje foto iar dacă sunteți fani al serialelor anime sau al comic book-urilor manga puteți...

22-Nov-2021 21:15 (489 vizualizari)
imomess.png
iDownload.ro vă oferă un nou articol cu cele mai noi și mai interesante programe adăugate pe site.Săptămâna aceasta puteți descărca Ashampoo Office un program office gratuit, o aplicație messenger numita Imo care poate fi utilizată pe telefoane, tablete și computere. ThisIsWin11...

02-Nov-2021 20:35 (640 vizualizari)
avastone.png
1. Advanced Renamer - DOWNLOADAdvanced Renamer este un program care va ajuta sa redenumiți multiple fișiere și foldere în același timp.2. Emsisoft Clean - DOWNLOADEmsisoft Clean este un mic program care dezinstalează și șterge definitiv din computerul tău programele Emsisoft...