Programe și aplicații noi 2021 #15        0  1011 vizualizari

wwradio.png

Noul episod al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații pentru desktop precum OneLaunch care îți face ecranul de start din Windows mult mai interesant, GoogleHotkeys îți poate deschide rapid Google Search sau Google Translate și îți poate traduce un text selectat, poți dezinstala definitiv Microsoft Edge din computerul tău cu Uninstall Edge, Worldwide Radio îți aduce mii de posturi de radio online direct din browserul Firefox iar cu cStatus poți scana și monitoriza o rețea locala.

Dacă stai mult pe YouTube poți recupera butonul de Dislike cu aplicația Return YouTube Dislike, cauți imagini asemănătoare sau originalele fotografiilor pe net cu Search by Image, modifici dimensiunea partițiilor cu IM-Magic Partition Resizer iar Malwarebytes Browser Guard îți oferă o navigare sigură și rapidă pe internet și nu în ultimul rând poți converti documentele word în pdf-uri cu Best Word to PDF Converter.

1. OneLaunch - DOWNLOAD

Cu OneLaunch ai un nou desktop, poti cauta rapid pe net direct de pe desktop, ai acces rapid la site-urile preferate: Facebook, YouTUbe, Gmail, Twitter, informații despre vreme si cele mai noi stiri, ai un ceas clasic care îți afișează ora exact.

2. GoogleHotkeys - DOWNLOAD

Printr-o apăsare a unei combinații de taste GoogleHotkeys poate deschide direct Căutarea Google sau Google Translate și îți poate traduce un text selectat.

3. Uninstall Edge - DOWNLOAD

Uninstall Edge este o mică aplicație care dezinstalează definitiv Microsoft Edge, browserul care vine preinstalat pe orice Windows 10 sau 11.

4. Worldwide Radio - DOWNLOAD

Cu Worldwide Radio poți asculta peste 50.000 de posturi de radio online, direct din browser-ul tău Firefox.

5. cStatus - DOWNLOAD

cStatus este un program complex care poate monitoriza și scana rețeaua, poate afișa informații despre serverele DNS și whois si mai mult, poate arata foarte multe informații Windows Systems.

6. Return YouTube Dislike - DOWNLOAD

Return YouTube Dislike readuce butonul Dislike / Nu apreciez pentru clipurile video de pe YouTube pe toate browserele pe care le folosiți: Google Chrome, Firefox, Opera, Edge sau Brave.

7. Search by Image for Chrome - DOWNLOAD

Search by Image este o extensie pentru browser-ul Chrome care va permite sa cautați pe net imagini, fotografii cu "reverse image search", o modalitate ce va permite sa cautați pe diferite site-uri imagini asemănătoare cu o imagine de-a voastră, sursa originala a unei imaginii sau alte variante ale unei fotografii.

8. IM-Magic Partition Resizer - DOWNLOAD

IM-Magic Partition Resizer este un program gratuit prin care puteți modifica dimensiunea partițiilor, puteți redistribui spațiul liber fără sa pierdeți date.

9. Malwarebytes Browser Guard - DOWNLOAD

Malwarebytes Browser Guard este o extensie pentru Google Chrome ce vă oferă o navigare rapidă și foarte sigură pe internet.
Malwarebytes Browser Guard blochează site-urile periculoase, blochează reclamele și tot conținutul nedorit.

10. Best Word to PDF Converter - DOWNLOAD

Orice document word în format Doc, DocX, RTF, TXT îl poți transforma în PDF în doar câteva secunde cu acest program.

Rating 1.50/5
Rating: 1.5/5 (4 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


09-May-2022 20:38 (210 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (946 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (701 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (731 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (705 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...

17-Jan-2022 21:36 (1208 vizualizari)
battlenet.png
Descarcă cele mai noi programe și aplicații pentru PC din 2022 !În primul articol din 2022 iDownload.ro va prezintă următoarele programe și aplicații: Helium un converter pentru fișierele audio, caută imagini asemănătoare sau identice pe internet cu Search by Image, realizează...