Programe și aplicații noi 2021 #15        0  1131 vizualizari

wwradio.png

Noul episod al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații pentru desktop precum OneLaunch care îți face ecranul de start din Windows mult mai interesant, GoogleHotkeys îți poate deschide rapid Google Search sau Google Translate și îți poate traduce un text selectat, poți dezinstala definitiv Microsoft Edge din computerul tău cu Uninstall Edge, Worldwide Radio îți aduce mii de posturi de radio online direct din browserul Firefox iar cu cStatus poți scana și monitoriza o rețea locala.

Dacă stai mult pe YouTube poți recupera butonul de Dislike cu aplicația Return YouTube Dislike, cauți imagini asemănătoare sau originalele fotografiilor pe net cu Search by Image, modifici dimensiunea partițiilor cu IM-Magic Partition Resizer iar Malwarebytes Browser Guard îți oferă o navigare sigură și rapidă pe internet și nu în ultimul rând poți converti documentele word în pdf-uri cu Best Word to PDF Converter.

1. OneLaunch - DOWNLOAD

Cu OneLaunch ai un nou desktop, poti cauta rapid pe net direct de pe desktop, ai acces rapid la site-urile preferate: Facebook, YouTUbe, Gmail, Twitter, informații despre vreme si cele mai noi stiri, ai un ceas clasic care îți afișează ora exact.

2. GoogleHotkeys - DOWNLOAD

Printr-o apăsare a unei combinații de taste GoogleHotkeys poate deschide direct Căutarea Google sau Google Translate și îți poate traduce un text selectat.

3. Uninstall Edge - DOWNLOAD

Uninstall Edge este o mică aplicație care dezinstalează definitiv Microsoft Edge, browserul care vine preinstalat pe orice Windows 10 sau 11.

4. Worldwide Radio - DOWNLOAD

Cu Worldwide Radio poți asculta peste 50.000 de posturi de radio online, direct din browser-ul tău Firefox.

5. cStatus - DOWNLOAD

cStatus este un program complex care poate monitoriza și scana rețeaua, poate afișa informații despre serverele DNS și whois si mai mult, poate arata foarte multe informații Windows Systems.

6. Return YouTube Dislike - DOWNLOAD

Return YouTube Dislike readuce butonul Dislike / Nu apreciez pentru clipurile video de pe YouTube pe toate browserele pe care le folosiți: Google Chrome, Firefox, Opera, Edge sau Brave.

7. Search by Image for Chrome - DOWNLOAD

Search by Image este o extensie pentru browser-ul Chrome care va permite sa cautați pe net imagini, fotografii cu "reverse image search", o modalitate ce va permite sa cautați pe diferite site-uri imagini asemănătoare cu o imagine de-a voastră, sursa originala a unei imaginii sau alte variante ale unei fotografii.

8. IM-Magic Partition Resizer - DOWNLOAD

IM-Magic Partition Resizer este un program gratuit prin care puteți modifica dimensiunea partițiilor, puteți redistribui spațiul liber fără sa pierdeți date.

9. Malwarebytes Browser Guard - DOWNLOAD

Malwarebytes Browser Guard este o extensie pentru Google Chrome ce vă oferă o navigare rapidă și foarte sigură pe internet.
Malwarebytes Browser Guard blochează site-urile periculoase, blochează reclamele și tot conținutul nedorit.

10. Best Word to PDF Converter - DOWNLOAD

Orice document word în format Doc, DocX, RTF, TXT îl poți transforma în PDF în doar câteva secunde cu acest program.

Rating 2.60/5
Rating: 2.6/5 (20 voturi)
View this article in PDF format Print article

03-Nov-2022 21:28 (497 vizualizari)
samsungdex.jpg
Mai jos vă prezentăm o selecție a celor mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro, astăzi episodul 10 din 2022.Programe pentru editarea și afișarea imaginilor, aplicații pentru email, programe pentru download-ul video de pe site-uri dedicate, aplicații pentru captură...

06-Sep-2022 20:37 (1079 vizualizari)
airdash.png
Episodul 9 din 2022 al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații prin care poți opri un computer de la distanță, prin care poți transfera rapid poze și filmulețe între telefon și computer, un program pentru crearea de GIF-uri animate, aplicații pentru...

14-Aug-2022 20:43 (997 vizualizari)
spooqs.png
Cele mai noi programe adăugate în ultima perioadă pe pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2022.1. LMT AntiMalware - DOWNLOAD
LMT AntiMalware este un program de securitate care iți protejează computerul împotriva aplicațiilor periculoase, malware-ului și a altor...

12-Jun-2022 21:59 (1566 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (1298 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (2060 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...