Programe și aplicații noi 2022 #1        0  1200 vizualizari

battlenet.png

Descarcă cele mai noi programe și aplicații pentru PC din 2022 !

În primul articol din 2022 iDownload.ro va prezintă următoarele programe și aplicații: Helium un converter pentru fișierele audio, caută imagini asemănătoare sau identice pe internet cu Search by Image, realizează imagini impresionante cu ajutorul Canvas de la Nvidia, descarcă orice clip video de pe orice site video cu StreamFab, nu mai ratezi nici o programare sau întâlnire cu Alarm Stickies, editezi clipuri video cu VidBatch, controlezi ventilatoarele din computer cu FanControl, te conectezi dintr-o singură aplicație la WhatsApp, Facebook Messenger, Gmail, Skype, Telegram, Hangouts, Gitter, Discord, Instagram cu Ferdi și chiar dacă nu ai cunoștiinte de programare poți realiza site-uri web cu TOWeb.

1. Helium Converter - DOWNLOAD


Helium Converter este un program complet gratuit pentru conversia fișierelor audio în și din multe formate.

2. Search by Image for Firefox - DOWNLOAD

Search by Image este o extensie pentru browser-ul Firefox care va permite sa cautați pe net imagini, fotografii cu "reverse image search", o modalitate ce va permite sa cautați pe diferite site-uri imagini asemănătoare cu o imagine de-a voastră, sursa originala a unei imaginii sau alte variante ale unei fotografii.

3. NVIDIA Canvas - DOWNLOAD

NVIDIA Canvas este un program care îți transforma desenele tale simple în niște imagini impresionante, spectaculoase cu peisaje.

4. StreamFab Free Video Downloader - DOWNLOAD

StreamFab permite utilizatorilor sa descarca orice fimulet de pe YouTube dar si de pe alte site-uri precum Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo, Dailymotion si chiar site-uri ca Pornhub si XHamster.

5. Alarm Stickies - DOWNLOAD

Alarm Stickies 3 este un program prin care puteți sa va notați orice lucru pe care nu vreți să îl uitați.

6. VidBatch - DOWNLOAD

VidBatch este un program pentru procesare video ce poate converti, decupa, redimensiona, poate aplica watermark-uri la mai multe clipuri video simultan.

7. FanControl - DOWNLOAD

FanControl este un program gratuit prin care puteți controla toate cooler-ele și ventilatoarele din computerul vostru.

8. Ferdi - DOWNLOAD

Cu Fredi te poți conecta printr-o singura aplicatie cu prietenii tai de pe WhatsApp, Facebook Messenger, Gmail, Skype, Telegram, Hangouts, Gitter, Discord, Instagram dar și de pe multe alte rețele de socializare, programe de mesagerie online și chat.

9. TOWeb - DOWNLOAD

TOWeb este un program care va ajuta sa realizați site-uri web, magazine online chiar dacă nu aveți cunoștințe de programare web.

10. Battle.net - DOWNLOAD

Battle.net este un program, o platforma pentru desktop prin care puteți descarca, instala și administra cele mai noi versiuni ale jocurilor World of Warcraft, Diablo II Resurected, Diablo III, Diablo IV, Heroes of the Storm, StrCraft, Overwatch, Overwatch, HearthStone.

Rating 2.00/5
Rating: 2.0/5 (7 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


09-May-2022 20:38 (176 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (923 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (694 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (724 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (701 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...

17-Jan-2022 21:36 (1200 vizualizari)
battlenet.png
Descarcă cele mai noi programe și aplicații pentru PC din 2022 !În primul articol din 2022 iDownload.ro va prezintă următoarele programe și aplicații: Helium un converter pentru fișierele audio, caută imagini asemănătoare sau identice pe internet cu Search by Image, realizează...