Programe și aplicații noi 2022 #2        0  956 vizualizari

gaiasky.jpg


Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.

1. Adlice Diag - DOWNLOAD

Adlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate programele și aplicațiile care rulează pe computerul tău și astfel poate găsi și șterge orice virus sau alt program periculos.

2. Gaia Sky - DOWNLOAD

Gaia Sky este un program de astronomie care vă ajută să explorați în 3D planetele și sateliții lor din sistemul solar, stelele și alte corpuri cerești din Calea Lactee.

3. NanaZip - DOWNLOAD

NanaZip este un program gratuit pentru arhivat și dezarhivat fișiere, funcționează cu majoritatea tipurilor de fișiere arhivă 7zip, Rar, Zip.

4. YoutubeDownloader - DOWNLOAD

Cu YoutubeDownloader poți cauta și descărca clipuri video de pe YouTUbe, din playlist-uri sau de pe canalele de YouTube.

5. TrafficMonitor - DOWNLOAD

TrafficMonitor este un program ce monitorizează rețeaua, afișează viteza la net, utilizarea utilizării procesorului și a memoriei, utilizarea hard-diskului și a plăcii video.

6. USB Secure Erase - DOWNLOAD

USB Secure Erase poate șterge definitiv în câteva secunde orice date si informatii sensibile de stick-urile USB și poate preveni recuperarea lor.

7. Google Docs Offline - DOWNLOAD

Google Docs Offline permite editarea documentelor word, a excel-urilor si a prezentarilor din Google Documente chiar daca nu aveti conexiune la net.

8. Shadowsocks - DOWNLOAD

Shadowsocks este un program prin care va puteți conecta la un proxy SOCKS5 și astfel veți putea accesa diferite site-uri interzise într-o anumita zona sau tara.

9. YouTube to MP3 Converter - DOWNLOAD

Cu YouTube to MP3 Converter puteți descarca și converti in MP3-uri clipuri video, muzica, playlist-uri și tot ceea ce conține un canal de pe YouTube.

10. RecForth - DOWNLOAD

RecForth este un program gratuit pentru captură video de pe ecran sau de pe webcam.

Rating 2.92/5
Rating: 2.9/5 (12 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


12-Jun-2022 21:59 (813 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (745 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1519 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (968 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (990 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (956 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...