Programe și aplicații noi 2022 #2        0  1002 vizualizari

gaiasky.jpg


Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.

1. Adlice Diag - DOWNLOAD

Adlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate programele și aplicațiile care rulează pe computerul tău și astfel poate găsi și șterge orice virus sau alt program periculos.

2. Gaia Sky - DOWNLOAD

Gaia Sky este un program de astronomie care vă ajută să explorați în 3D planetele și sateliții lor din sistemul solar, stelele și alte corpuri cerești din Calea Lactee.

3. NanaZip - DOWNLOAD

NanaZip este un program gratuit pentru arhivat și dezarhivat fișiere, funcționează cu majoritatea tipurilor de fișiere arhivă 7zip, Rar, Zip.

4. YoutubeDownloader - DOWNLOAD

Cu YoutubeDownloader poți cauta și descărca clipuri video de pe YouTUbe, din playlist-uri sau de pe canalele de YouTube.

5. TrafficMonitor - DOWNLOAD

TrafficMonitor este un program ce monitorizează rețeaua, afișează viteza la net, utilizarea utilizării procesorului și a memoriei, utilizarea hard-diskului și a plăcii video.

6. USB Secure Erase - DOWNLOAD

USB Secure Erase poate șterge definitiv în câteva secunde orice date si informatii sensibile de stick-urile USB și poate preveni recuperarea lor.

7. Google Docs Offline - DOWNLOAD

Google Docs Offline permite editarea documentelor word, a excel-urilor si a prezentarilor din Google Documente chiar daca nu aveti conexiune la net.

8. Shadowsocks - DOWNLOAD

Shadowsocks este un program prin care va puteți conecta la un proxy SOCKS5 și astfel veți putea accesa diferite site-uri interzise într-o anumita zona sau tara.

9. YouTube to MP3 Converter - DOWNLOAD

Cu YouTube to MP3 Converter puteți descarca și converti in MP3-uri clipuri video, muzica, playlist-uri și tot ceea ce conține un canal de pe YouTube.

10. RecForth - DOWNLOAD

RecForth este un program gratuit pentru captură video de pe ecran sau de pe webcam.

Rating 2.93/5
Rating: 2.9/5 (15 voturi)
View this article in PDF format Print article

06-Sep-2022 20:37 (281 vizualizari)
airdash.png
Episodul 9 din 2022 al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații prin care poți opri un computer de la distanță, prin care poți transfera rapid poze și filmulețe între telefon și computer, un program pentru crearea de GIF-uri animate, aplicații pentru...

14-Aug-2022 20:43 (497 vizualizari)
spooqs.png
Cele mai noi programe adăugate în ultima perioadă pe pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2022.1. LMT AntiMalware - DOWNLOAD
LMT AntiMalware este un program de securitate care iți protejează computerul împotriva aplicațiilor periculoase, malware-ului și a altor...

12-Jun-2022 21:59 (1147 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (912 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1675 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (1084 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...