Programe și aplicații noi 2022 #3        0  1111 vizualizari

ascultimate15.jpg

În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână, APK Installer vă ajuta să instalați aplicații Android pe orice computer cu Windows, o aplicație pentru relaxare cu tot felul de sunete din natură denumită Ambie.

Puteți descărca gratuit Windows 11 în limba română, noul sistem de operare de la Microsoft sau vă puteți upgrada actualul sistem cu Windows 11 Installation Assistant.


Advanced SystemCare Ultimate este o combinație intre un program de optimizare PC și un antivirus ce ofera protecție în timp real,cu Nimbus Note nu veți mai uita nimic important, MPV-EASY Player este un player gratuit iar cu Mixpad Music Mixer and Recording Studio realizați mix-uri audio sau puteti sa adaugati efecte de sunet înregistrărilor voastre.

1. WinExt System Optimizer - DOWNLOAD

WinExt® System Optimizer este un program care îmbunătățește performanțele computerului, îi optimizează viteza, stabilitatea și repară multe din problemele sistemului.

2. WeekToDo - DOWNLOAD

WeekToDo este o aplicație care va ajută să vă planificați programul și ceea ce aveți de făcut în următoarea săptămână.

3.  APK Installer - DOWNLOAD

APK Installer este un program prin care puteți instala jocuri și aplicații Android pe computerul vostru cu Windows.

4. Ambie - DOWNLOAD

Ambie este o aplicație uimitoare care conține tot felul de sunete din natura (marea, pasări, ploaie) care te pot ajuta sa te relaxezi.

5. Windows 11 Installation Assistant - DOWNLOAD

Windows 11 Installation Assistant este program gratuit de la Microsoft care te poate ajuta sa îți upgradezi computerul cu Windows 10 la noul sistem de operare Windows 11.

6. Windows 11 64 bit - versiunea în limba română - DOWNLOAD

Descarcă și instalează gratuit Windows 11 64 bit, versiunea în limba română a celui mai nou sistem de operare de la Microsoft.

7. Advanced SystemCare Ultimate - DOWNLOAD

Advanced SystemCare Ultimate îți protejează computerul de viruși, îți protejează intimitatea și datele personale, îți optimizează computerul și îl face mai rapid.

8. Nimbus Note - DOWNLOAD

Nimbus Note este locul unde îți poți nota, memora și unde poți păstra orice informație, date, notițe pe care le vei putea accesa de oriunde direct de pe telefon, computer sau tabletă.

9. MPV-EASY Player - DOWNLOAD

Un player gratuit care poate reda foarte multe tipuri de fișiere audio și video fără să îți faci griji de codec-uri.

10. Mixpad Music Mixer and Recording Studio - DOWNLOAD

Mixpad este un program audio pentru înregistrări multi-track, mix-uri și pentru adăugarea de efecte audio într-o singură platformă.

MIX

Rating 2.22/5
Rating: 2.2/5 (18 voturi)
View this article in PDF format Print article

06-Sep-2022 20:37 (284 vizualizari)
airdash.png
Episodul 9 din 2022 al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații prin care poți opri un computer de la distanță, prin care poți transfera rapid poze și filmulețe între telefon și computer, un program pentru crearea de GIF-uri animate, aplicații pentru...

14-Aug-2022 20:43 (498 vizualizari)
spooqs.png
Cele mai noi programe adăugate în ultima perioadă pe pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2022.1. LMT AntiMalware - DOWNLOAD
LMT AntiMalware este un program de securitate care iți protejează computerul împotriva aplicațiilor periculoase, malware-ului și a altor...

12-Jun-2022 21:59 (1147 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (913 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1675 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (1084 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...