Programe și aplicații noi 2022 #5        0  923 vizualizari

sdmemorycardformatter.png


Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOAD

A Viewer for Windows este un program gratuit care poate deschide și vizualiza fotografiile, imaginile preferate, indiferent de formatul lor.

2. X-Sec Malware Scanner - DOWNLOAD

X-Sec Malware Scanner este un program gratuit care îți scanează computerul împotriva virușilor sau a altor programe periculoase iar daca le găsește le șterge sau le poate baga în carantina.

3. Machete Video Editor Lite - DOWNLOAD

Machete Video Editor Lite este foarte ușor de folosit și permite decuparea clipurilor video, eliminarea unor părți din ele, poate copia, muta sau mixa diferite părți dintr-o filmare. Acest program poate elimina și sunetul, partea audio dintr-un filmuleț.

4. SD Memory Card Formatter - DOWNLOAD

SD Memory Card Formatter este un program special pentru formatarea cardurilor SD, SDHC , SDXC si este recomandat sa fie folosit pentru a oferi maximul de performanta în formatele de mai sus.

5. Steam 2022 - DOWNLOAD

Aplicația Steam va oferă accesul la mii de jocuri de toate genurile, gratuite sau cu plata: jocuri de acțiune, aventura, RPG, multiplayer, sport, simulatoare, jocuri de strategie sau shootere.

6. Olive Video Editor - DOWNLOAD

Olive Video Editor este un program gratuit pentru editare video.

7. WSA Sideloader - DOWNLOAD

WSA Sideloader este un program prin care puteți instala aplicații Android (.apk) pe Windows 11 în Windows Subsystem for Android.

8. Disk Cleanup Free - DOWNLOAD

Disk Cleanup Free este un program care șterge toate fișierele inutile și care ocupa spațiul spațiul de stocare.

8. Office Editing for Docs, Sheets & Slides - DOWNLOAD

Office Editing for Docs, Sheets & Slides este o aplicație pentru Google Chrome care vă permite deschiderea și editarea documentelor word, excel, powerpoint direct în browser fără sa aveți nevoie de MS Office.

9. Syncios WhatsApp Transfer - DOWNLOAD

WhatsApp Transfer este un program prin care puteți sa salvați  și sa transferați conversațiile, atașamentele din WhatsApp

10. iTop VPN - DOWNLOAD

iTop VPN este un program VPN care permite accesul anonim și securizat la internet și la site-uri din toată lumea chiar si la cele interzise in unele țări.

Rating 2.43/5
Rating: 2.4/5 (7 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


09-May-2022 20:38 (176 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (923 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (694 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (725 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (701 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...

17-Jan-2022 21:36 (1201 vizualizari)
battlenet.png
Descarcă cele mai noi programe și aplicații pentru PC din 2022 !În primul articol din 2022 iDownload.ro va prezintă următoarele programe și aplicații: Helium un converter pentru fișierele audio, caută imagini asemănătoare sau identice pe internet cu Search by Image, realizează...