Programe și aplicații noi 2022 #6        0  912 vizualizari

esteavremover2022.png

Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro

1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOAD

Ashampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.

2. RawViewer - DOWNLOAD

RawViewer poate deschide, vizualiza si converti următoarele tipuri de fișiere raw: bgr, rgb, bgra, rgba, abgr, argb, nv21, nv12, i420, yv12, i422h, i422v, i444, yuyv, yvyu, uyvy, vyuy, gray, g16b, g16l, g12b, g12l dar si fisiere imagine BMP, JPEG, PNG, WebP, PBM, PGM, PPM.

3. Screencastify - Screen Video Recorder - DOWNLOAD

Screencastify este o aplicație gratuita pentru Google Chrome care poate realiza capturi video de pe desktop, înregistrări cu webcam-ul sau din browser.

4. DRPU Video Rotator - DOWNLOAD

DRPU Video Rotator este un program gratuit care poate roti imaginile din clipurile video orizontal sau vertical, la 90°, 180°, stânga sau dreapta și le poate salva ca fișiere video în diferite formate.

5. ManageWirelessNetworks - DOWNLOAD

ManageWirelessNetworks este o aplicație pentru administrarea rețelelor WiFi, o alternativa la aplicația standard din Windows Manage Wireless Networks.

6. Manyverse - DOWNLOAD

Manyverse este o rețea socială asemănătoare cu Facebook dar fără parțile rele, reclamele și cenzura din Facebook, este gratuită, disponibilă pentru computere, telefoanele Android si iPhone.

7. FTP Rush - DOWNLOAD

FTP Rush este o aplicație pentru transferul fișierelor prin FTP dar și pentru transferul fișierelor către serviciile de stocare în cloud Google Drive, DropBox, OneDrive sau Amazon S3.

8. Czkawka - DOWNLOAD

Czkawka este un program rapid ce șterge fișierele inutile din computerul tău. Czkawka analizează spațiul de stocare și elimina fișierele inutile de pe hard-disk .

9. ESET AV Remover - DOWNLOAD

ESET AV Remover este un program care poate dezinstala complet și definitiv orice program antivirus si de securitate care a fost instalat în computerul tău.

10. NordLocker - DOWNLOAD

NordLocker este locul unde va puteti păstra datele personale și fișierele în cloud, criptate și în siguranță. Fisierele le puteti accesa de oriunde si de pe orice dispozitiv.

Rating 2.76/5
Rating: 2.8/5 (17 voturi)
View this article in PDF format Print article

06-Sep-2022 20:37 (284 vizualizari)
airdash.png
Episodul 9 din 2022 al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații prin care poți opri un computer de la distanță, prin care poți transfera rapid poze și filmulețe între telefon și computer, un program pentru crearea de GIF-uri animate, aplicații pentru...

14-Aug-2022 20:43 (498 vizualizari)
spooqs.png
Cele mai noi programe adăugate în ultima perioadă pe pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2022.1. LMT AntiMalware - DOWNLOAD
LMT AntiMalware este un program de securitate care iți protejează computerul împotriva aplicațiilor periculoase, malware-ului și a altor...

12-Jun-2022 21:59 (1147 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (912 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1675 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (1084 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...