Programe și aplicații noi 2022 #7 - Nou !        0  822 vizualizari

adobechrome.jpg

Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.

1. Harmonoid - DOWNLOAD

Harmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate organiza muzica, poate realiza și reda playlist-uri, afișează versurile.

2. Earthquake Bulletin - DOWNLOAD

Earthquake Bulletin este o aplicație care va afișează cele mai recente cutremure de pământ din toată lumea, datele sunt preluate de la GFZ German Research Centre for Geosciences.

3. CapsLock Indicator - DOWNLOAD

CapsLock Indicator este o mică aplicație care îți arată dacă tastele CapsLock, NumLock și Scrooll Lock sunt active sau nu.

4. WSTOOL - DOWNLOAD


WSTOOL este o aplicație pentru PC prin care puteți trimite prin Whatsapp mesaje și chiar mesaje nesolicitate către un număr nelimitat de contacte.

5. Logi Tune - DOWNLOAD

Logi Tune este o aplicație care îți optimizează camera web în video conferințe, chat video prin modificarea și ajustarea zoom-ului, imaginea va fi mereu focusată și poți modifica culorile și luminozitate video.

6. Days Until (Days Countdown) - DOWNLOAD

Days Until (Days Countdown) este o mică aplicație care vă afișează câte zile mai sunt până la o anumita dată.

7. SSD Fresh - DOWNLOAD

SSD Fresh este o aplicație care îmbunătățește performanțele și eficiența SSD-ului tău, ii optimizează și îi mărește durata de viață.

8. Social networks crawler - DOWNLOAD

Social networks crawler va poate ajuta sa descărcați rapid poze, filmulețe, clipuri video de pe următoarele site-uri de socializare si nu numai: Reddit, Twitter, Instagram, RedGifs, Imgur, Gfycat, LPSG, XVIDEOS.

9. Monitorian - DOWNLOAD

Dacă folosești mai multe monitoare aceasta aplicație te ajută să le modifici rapid luminozitatea dintr-un singur loc.

10. Adobe Acrobat pentru Google Chrome - DOWNLOAD

Acest Adobe Acrobat este o extensie pentru Google Chrome ce permite deschiderea, conversia și chiar editarea documentelor PDF direct în browser.

11. Firewall Easy - DOWNLOAD

Firewall Easy este un program care îți protejează computerul prin  blocarea accesului la internet pentru aplicații și programe necunoscute.

Rating 2.75/5
Rating: 2.8/5 (4 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


12-Jun-2022 21:59 (822 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (752 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (1524 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...

06-Mar-2022 20:00 (971 vizualizari)
gera.jpg
Programe noi si gratuite pe iDownload.ro !1. Random Face Generator - DOWNLOADRandom Face Generator este o aplicație gratuită care generează cu ajutorul inteligenței artificiale fotografiile unor oameni care nu există...2. Ventoy - DOWNLOADVentoy este un program gratuit ce va ajuta sa creați...

23-Feb-2022 15:35 (997 vizualizari)
ascultimate15.jpg
În acest nou articol iDownload.ro vă prezintă 10 programe și aplicații noi, foarte interesante și utile:
 WinExt System Optimizer pentru optimizarea sistemului, WeekToDo o aplicație ce vă ajută să planificați tot ceea ce aveti de făcut într-o săptamână,...

11-Feb-2022 21:44 (960 vizualizari)
gaiasky.jpg

Cele mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro în ultima perioadă. Bineînțeles programele sunt gratuite.1. Adlice Diag - DOWNLOADAdlice Diag este un program anti-malware care îți scanează în detaliu componentele software, afișează toate...