Programe noi 2015 #28        0  3436 vizualizari

hitfilmex.jpg

Articolul cu numarul 28 a celor mai noi programe din 2015, le puteti vedea si descarca mai jos.

1. Bitdefender Anti-Ransomware - DOWNLOAD
Bitdefender Anti-Ransomware este o aplicatie gratuita ce va protejeaza si va imunizeaza computerul impotriva actiunii virusilor Cryptowall si Cryptolocker (cunoscut si ca Ransomware), chiar si a celor mai noi variante ale lor.
Cryptowall si Cryptolocker sunt acei virusi care va cripteaza fisierele din computer si blocheaza complet accesul la ele iar pentru deblocare cer o anumita suma de bani.

2. WinColor - DOWNLOAD
WinColor poate schimba rapid culorile implicite din taskbar, start menu si desktop in Windows 8 si Windows 10.

3. Mwisoft-Z - DOWNLOAD
Mwisoft Z este un program gratuit ce poate creea rapid arhive zip din orice fisier sau folder.

4. UPCleaner - DOWNLOAD
UPCleaner creste viteza computerului tau, curata fisierele inutile, scaneaza sistemul pentru a gasi fisierele vulnerabile si dezinstaleaza programele de care nu mai aveti nevoie.


5. OPSWAT GEARS - DOWNLOAD

Gears este o aplicatie ce va arata cat de protejat si cat de sigur este computerul vostru impotriva amenintarilor de orice fel.


6. Mwisoft-D - DOWNLOAD
Mwisoft D este o aplicatie gratuita ce sterge automat folderele goale din computerul tau.


7. Stremio - DOWNLOAD
Stremio este un program gratuit unde puteti urmari cele mai noi seriale, filme la o calitate HD si puteti vedea chiar si canale de pe YouTUbe.

8. BlueFox Free PDF to JPG Converter -  DOWNLOAD
BlueFox Free PDF to JPG Converter este un program ce realizeaza conversia fisierelor PDF in fisiere imagine JPG, PNG sau TIFF.

9. ClickCharts - DOWNLOAD
ClickCharts este un program usor de folosit pentru a creea diferite grafice, diagrame sau schite pe care le puteti utiliza in prezentari sau in diferite rapoarte.

10. Zello - DOWNLOAD
Zello este o aplicatie prin care puteti vorbi cu prietenii vostrii ca si cum ati avea un Walkie Talkie, indiferent ca folosesc un computer, telefon sau tableta.
Zello este o aplicatie ce poate fi utilizata pe orice PC, telefon sau tableta Android, iPhone sau iPad, BalckBery sau Windws Phone.


11. HitFilm Express - DOWNLOAD
Cu HitFilm Express puteti edita orice film si orice clip video la cea mai buna calitate, puteti adauga numeroase efecte video sau puteti utiliza template-rile incluse in program.

12. JPview - DOWNLOAD
JPview este un program ce poate deschide orice document PDF, chiar daca este protejat cu parola sau criptat.

Rating 2.81/5
Rating: 2.8/5 (203 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


18-Jan-2020 19:54 (250 vizualizari)
wiseantimalware.png
Și în 2020 iDownload vă aduce cele mai bune programe și aplicații gratuite pentru computerele voastre. Mai jos puteți vedea și descărca cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro la acest început de an.1. FireAlpaca - DOWNLOADFireAlpaca este un program pentru poze și...

03-Dec-2019 20:26 (1248 vizualizari)
eutodobackup.png
Cele mai noi programe adaugate pe iDownload.ro sunt disponibile gratuit pentru utilizare si download. Astazi episodul 16 din 2019.1. Secure File Deleter - DOWNLOADCu Secure File Deleter poți șterge definitiv fișierele confidențiale și sensibile din computerul tău fără posibilitatea de a...

15-Nov-2019 21:32 (1238 vizualizari)
speedtesteookla.jpg
Episodul 15 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro vă aduce următoarele aplicații și programe pentru computerul vostru: Microsoft Safety Scanner o aplicație de securitate ce scanează sistemul împotriva virușilor, Speedtest by Ookla vă arată exact viteza pe care o aveți pe...

01-Nov-2019 22:35 (1337 vizualizari)
metame.png

Articolul cu numărul 14 din 2019 a celor mai noi programe pentru PC conține următoarele: Vidyard GoVideo o aplicație pentru Chrome pentru a realiza înregistrări de pe desktop, To Google Translate o extensie pentru Firefox pentru a realiza instant traduceri, Trackhunter pentru a...

22-Oct-2019 21:30 (1455 vizualizari)
paltalk2.png
1. CLIQZ - DOWNLOADCLIQZ asigură maximum de protecție și confidențialitate atunci când navigați pe internet, puteți căuta orice pe internet fără frica că cineva vede ceea ce faceți, oferă posibilitatea de blocarea a anunțurilor pentru o viteză mai bună, are protecție...

15-Oct-2019 09:13 (1753 vizualizari)
signaldesktop.png
Episodul 12 a celor mai noi programe de pe iDownload.ro conţine aplicaţii utile pentru Windows, pentru ştergerea fişierelor precum LockHunter, un browser nou şi rapid numit FlameSky, Xpdf o mica aplicaţie pentru deschiderea documentelor PDF, Signal un program de mesagerie care poate fi...