Programe noi 2015 #28        0  3587 vizualizari

hitfilmex.jpg

Articolul cu numarul 28 a celor mai noi programe din 2015, le puteti vedea si descarca mai jos.

1. Bitdefender Anti-Ransomware - DOWNLOAD
Bitdefender Anti-Ransomware este o aplicatie gratuita ce va protejeaza si va imunizeaza computerul impotriva actiunii virusilor Cryptowall si Cryptolocker (cunoscut si ca Ransomware), chiar si a celor mai noi variante ale lor.
Cryptowall si Cryptolocker sunt acei virusi care va cripteaza fisierele din computer si blocheaza complet accesul la ele iar pentru deblocare cer o anumita suma de bani.

2. WinColor - DOWNLOAD
WinColor poate schimba rapid culorile implicite din taskbar, start menu si desktop in Windows 8 si Windows 10.

3. Mwisoft-Z - DOWNLOAD
Mwisoft Z este un program gratuit ce poate creea rapid arhive zip din orice fisier sau folder.

4. UPCleaner - DOWNLOAD
UPCleaner creste viteza computerului tau, curata fisierele inutile, scaneaza sistemul pentru a gasi fisierele vulnerabile si dezinstaleaza programele de care nu mai aveti nevoie.


5. OPSWAT GEARS - DOWNLOAD

Gears este o aplicatie ce va arata cat de protejat si cat de sigur este computerul vostru impotriva amenintarilor de orice fel.


6. Mwisoft-D - DOWNLOAD
Mwisoft D este o aplicatie gratuita ce sterge automat folderele goale din computerul tau.


7. Stremio - DOWNLOAD
Stremio este un program gratuit unde puteti urmari cele mai noi seriale, filme la o calitate HD si puteti vedea chiar si canale de pe YouTUbe.

8. BlueFox Free PDF to JPG Converter -  DOWNLOAD
BlueFox Free PDF to JPG Converter este un program ce realizeaza conversia fisierelor PDF in fisiere imagine JPG, PNG sau TIFF.

9. ClickCharts - DOWNLOAD
ClickCharts este un program usor de folosit pentru a creea diferite grafice, diagrame sau schite pe care le puteti utiliza in prezentari sau in diferite rapoarte.

10. Zello - DOWNLOAD
Zello este o aplicatie prin care puteti vorbi cu prietenii vostrii ca si cum ati avea un Walkie Talkie, indiferent ca folosesc un computer, telefon sau tableta.
Zello este o aplicatie ce poate fi utilizata pe orice PC, telefon sau tableta Android, iPhone sau iPad, BalckBery sau Windws Phone.


11. HitFilm Express - DOWNLOAD
Cu HitFilm Express puteti edita orice film si orice clip video la cea mai buna calitate, puteti adauga numeroase efecte video sau puteti utiliza template-rile incluse in program.

12. JPview - DOWNLOAD
JPview este un program ce poate deschide orice document PDF, chiar daca este protejat cu parola sau criptat.

Rating 2.77/5
Rating: 2.8/5 (224 voturi)
View this article in PDF format Print article

Comentarii


14-Jul-2020 20:34 (535 vizualizari)
airflow.png
Cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro, astăzi episodul 7 din 2020.
În articolul de mai jos găsiti pentru downloal și utilizarea gratuită programe pentru editare video, aplicații pentru protecția computerului, playere pentru muzică și filme, o aplicație pentru...

10-Jun-2020 22:53 (1094 vizualizari)
lmtantilogger.png
Descarcă gratuit cele mai noi programe și aplicații pentru Windows!
Aplicații pentru download-ul și conversia melodiilor de pe YouTube, programe care îți transformă laptopul într-un router wifi, protectie impotriva programelor de tip keyloger si malware, un player...

09-May-2020 23:57 (1439 vizualizari)
rocketcake.jpg
Cele mai noi și mai interesante programe și aplicații de pe iDownload.ro le găsiți mai jos.
Programe pentru webcam-uri, pentru recuperarea fișierelor, playere pentru muzică și filmele din calculator dar și pentru YouTube, aplicații pentru bazele de date, programe prin care vă...

30-Mar-2020 22:05 (2054 vizualizari)
facebookmesspcWIN.jpg
Cele mai interesante și mai noi programe adăugate pe iDownload.ro in ultima perioadă de timp. Programe pentru ascultat muzică, pentru messenger, apeluri video, audio și colaboare online, aplicații pentru desktop si traduceri, programe pentru editat, modificat poze și imagini.1. Ashampoo...

24-Mar-2020 20:25 (3194 vizualizari)
zoomconference.jpg
În această perioadă când foarte mulți dintre noi încep să lucreze sau să învețe de acasă iDownload.ro vă propune 10 programe și aplicații gratuite care vă pot ajuta cu telemunca, work from home sau pentru cursuri online la distanță sau pentru a ține legătura...

09-Feb-2020 18:29 (2808 vizualizari)
ds10_release.png
Descarcă, instalează și folosește gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro. În acest articol vei găsi aplicații pentru realizarea de capturi ale ecranului, pentru traduceri direct din paginile web și pentru realizarea de discuri AVCHD sau imagini ISO. Mai avem LetsView...