Programe noi 2015 #28        0  4106 vizualizari

hitfilmex.jpg

Articolul cu numarul 28 a celor mai noi programe din 2015, le puteti vedea si descarca mai jos.

1. Bitdefender Anti-Ransomware - DOWNLOAD
Bitdefender Anti-Ransomware este o aplicatie gratuita ce va protejeaza si va imunizeaza computerul impotriva actiunii virusilor Cryptowall si Cryptolocker (cunoscut si ca Ransomware), chiar si a celor mai noi variante ale lor.
Cryptowall si Cryptolocker sunt acei virusi care va cripteaza fisierele din computer si blocheaza complet accesul la ele iar pentru deblocare cer o anumita suma de bani.

2. WinColor - DOWNLOAD
WinColor poate schimba rapid culorile implicite din taskbar, start menu si desktop in Windows 8 si Windows 10.

3. Mwisoft-Z - DOWNLOAD
Mwisoft Z este un program gratuit ce poate creea rapid arhive zip din orice fisier sau folder.

4. UPCleaner - DOWNLOAD
UPCleaner creste viteza computerului tau, curata fisierele inutile, scaneaza sistemul pentru a gasi fisierele vulnerabile si dezinstaleaza programele de care nu mai aveti nevoie.


5. OPSWAT GEARS - DOWNLOAD

Gears este o aplicatie ce va arata cat de protejat si cat de sigur este computerul vostru impotriva amenintarilor de orice fel.


6. Mwisoft-D - DOWNLOAD
Mwisoft D este o aplicatie gratuita ce sterge automat folderele goale din computerul tau.


7. Stremio - DOWNLOAD
Stremio este un program gratuit unde puteti urmari cele mai noi seriale, filme la o calitate HD si puteti vedea chiar si canale de pe YouTUbe.

8. BlueFox Free PDF to JPG Converter -  DOWNLOAD
BlueFox Free PDF to JPG Converter este un program ce realizeaza conversia fisierelor PDF in fisiere imagine JPG, PNG sau TIFF.

9. ClickCharts - DOWNLOAD
ClickCharts este un program usor de folosit pentru a creea diferite grafice, diagrame sau schite pe care le puteti utiliza in prezentari sau in diferite rapoarte.

10. Zello - DOWNLOAD
Zello este o aplicatie prin care puteti vorbi cu prietenii vostrii ca si cum ati avea un Walkie Talkie, indiferent ca folosesc un computer, telefon sau tableta.
Zello este o aplicatie ce poate fi utilizata pe orice PC, telefon sau tableta Android, iPhone sau iPad, BalckBery sau Windws Phone.


11. HitFilm Express - DOWNLOAD
Cu HitFilm Express puteti edita orice film si orice clip video la cea mai buna calitate, puteti adauga numeroase efecte video sau puteti utiliza template-rile incluse in program.

12. JPview - DOWNLOAD
JPview este un program ce poate deschide orice document PDF, chiar daca este protejat cu parola sau criptat.

Rating 2.70/5
Rating: 2.7/5 (289 voturi)
View this article in PDF format Print article

03-Nov-2022 21:28 (597 vizualizari)
samsungdex.jpg
Mai jos vă prezentăm o selecție a celor mai noi programe și aplicații adăugate pe iDownload.ro, astăzi episodul 10 din 2022.Programe pentru editarea și afișarea imaginilor, aplicații pentru email, programe pentru download-ul video de pe site-uri dedicate, aplicații pentru captură...

06-Sep-2022 20:37 (1134 vizualizari)
airdash.png
Episodul 9 din 2022 al celor mai noi programe de pe iDownload.ro îți aduce aplicații prin care poți opri un computer de la distanță, prin care poți transfera rapid poze și filmulețe între telefon și computer, un program pentru crearea de GIF-uri animate, aplicații pentru...

14-Aug-2022 20:43 (1035 vizualizari)
spooqs.png
Cele mai noi programe adăugate în ultima perioadă pe pe iDownload.ro ! Astăzi episodul 8 din 2022.1. LMT AntiMalware - DOWNLOAD
LMT AntiMalware este un program de securitate care iți protejează computerul împotriva aplicațiilor periculoase, malware-ului și a altor...

12-Jun-2022 21:59 (1604 vizualizari)
adobechrome.jpg
Articolul cu numarul 7 din 2022 a celor mai noi, mai interesante și mai gratuite aplicații de pe iDownload.ro. Le poți descărca și utiliza complet gratuit.1. Harmonoid - DOWNLOADHarmonoid este o aplicație pentru a asculta muzica preferată din calculator si de pe YouTube, îți poate...

09-May-2022 20:38 (1337 vizualizari)
esteavremover2022.png
Descarcă, instalează și utilizează gratuit cele mai noi programe adăugate pe iDownload.ro1. Ashampoo Registry Cleaner - DOWNLOADAshampoo Registry Cleaner îți face din nou computerul rapid, optimizat și fără erori prin curățarea regiștrilor Windows-ului.2. RawViewer -...

27-Mar-2022 21:18 (2104 vizualizari)
sdmemorycardformatter.png

Pentru a vedea și descărca gratuit cele mai noi mai noi programe și aplicații adăugate în ultima perioadă pe iDownload.ro tot ceea ce trebuie sa faci este sa vezi articolul de mai jos.

1. A Viewer For Windows - DOWNLOADA Viewer for Windows este un program gratuit care...